VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 122 015
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София
Че точи лиги по Насето.

# 3 001
Много ми е интересно Петко за какъв се мисли, че да определя Кулагин като "никой".  Confused
По-голям никой е той и го доказа, пълен боклук, не се извинявам за епитета.

# 3 002
  • Варна
Че точи лиги по Насето.
  хахахаха,верно ли Grinning

# 3 003
Кулагин какво е казал на Мира,че се   разревала?

Че точи лиги по Наско, което е истина.

Спред мен Ваня е вдигнала кръвно.

# 3 004

Това, което всичките махленки обсъждаха преди това. Само дето той го каза лично, а не украсено зад гърба ѝ. И го отнесе Whistling

# 3 005
Цялостното ''творчество'' на Ричи мога някак да си го обясня - момче от малък провинциален град, додрапало до столицата, до някаква титла в измислен конкурс, без някакви особени умствени възможности...Мечтата му си е като на провинциалистче - скъпи дрехи, известност, пари. Обаче поведението на Папи, с претенциите си за творец, за образованост, за духовност - не мога да си го обясня. В предаването показва, че е един обикновен клюкар, който употребява множество паразитни думи в общуването с околните, не умеещ да губи, тесногръд и злобен...

# 3 006
Кулагин тая вечер много ме изкефи.
А Мира много може да се шегува, но самата тя не носи на шеги.

# 3 007
Ей тоз сезон само интриги Grinning говорим зад гърба на някой, а като стане явно, ни е кофти Cry

# 3 008
  • София
Чудя се дали да прочета пропуснатите 23 страници или немедлено да се метна в леглото и да сънувам банковата сметка на Пепа и апартаментите и... ееех... smile3507

# 3 009

Това, което всичките махленки обсъждаха преди това. Само дето той го каза лично, а не украсено зад гърба ѝ. И го отнесе Whistling
Хубаво е на Мира и Наско да им направят един колаж от всички които ги одумват зад гърба. А после да казват на Валентин  че е терорист.

# 3 010
  • София
Не чух нещо кой знае какво да каза Мира. И беше ясно, че е шега и по тона, и в контекста на разговора. Сигурна съм, че всяка от вас би се пошегувала с това, само Кулагин настъпи, както винаги в слабото място и то след мисията с писмата. За мен Мира няма никакви по-специални емоции към Наско. Той може и да се бута, но тя си знае мястото в това отношетие.

# 3 011
Цялостното ''творчество'' на Ричи мога някак да си го обясня - момче от малък провинциален град, додрапало до столицата, до някаква титла в измислен конкурс, без някакви особени умствени възможности...Мечтата му си е като на провинциалистче - скъпи дрехи, известност, пари. Обаче поведението на Папи, с претенциите си за творец, за образованост, за духовност - не мога да си го обясня. В предаването показва, че е един обикновен клюкар, който употребява множество паразитни думи в общуването с околните, не умеещ да губи, тесногръд и злобен...

Ако на Папи му преброят колко пъти е казал “копеле” и му дадат по левче ще построи блокчето на Ричи.

# 3 012
Има ли още някой тук който харесва това лекенце Наско? Пред кой мъжкарее този глупак, че не ми е ясно?
На мен...
Не съм загледала още новия епизод ,много ли се оля Насето ?🙄

# 3 013
Много ми е интересно Петко за какъв се мисли, че да определя Кулагин като "никой".  Confused

Гейовете не заслужават да живеят - това е мнението на всеки български псевдо мъж, който избива своите комплекси, имайки се за повече от колкото реално е. Сбъркан манталитет!

# 3 014
  • София
Има ли още някой тук който харесва това лекенце Наско? Пред кой мъжкарее този глупак, че не ми е ясно?
На мен...
Не съм загледала още новия епизод ,много ли се оля Насето ?🙄
Не. Само скочи като петле в кокошкарник. Нормално за годините му.

Общи условия

Активация на акаунт