VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 836
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 030
Сигурно Божана е вдигнала кръвното след мисията.Снощи я нямаше по време на скандала.Сега ще излезе, че заради скандала е вдигнала кръвното, а не заради мисията...

# 3 031
  • София
Много са глупави - как могат изобщо да си помислят, че нещо може да не се излъчи? За какво са тези камери? А и от толкова сезони вече и на децата е ясно, че това е шоу за сеир и точно на такива реакции се разчита за рейтинг.

Продължавам да нямам фаворит, но пък за най-анти участник голяма конкуренция.

# 3 032
Е , не вярвах да го напиша , но Кулагин след диспансера направо ми става фаворит.
Мира какво се разстройва, като тя постъпи нетактично . Ми приеми майтапа ,е, кажи - О, да, не лиги , ами всякакви сосове ми текат. Правиш нелепи шеги , пък не носиш на тях. Хич не и беше работа да внася намеци за Кулагин в разговора. Той наистина си пази сексуалния живот и явно има някакъв морал в това отношение, което си е за уважение.
Най- много в тази игра ми харесва как маските падат. нека им.
Но недоумявам защо пазят Стефан и Петко- гоУемите мъжкари, брей. Все едно не виждаме, то и от монтажа и спестеното ни, изводите се налагат от само себе си. ББ, хич не ти се получава.

# 3 033
  • Испания

Според мен нито един от двамата не се пошегува. Многострадалната Геновева се опита да подиграе Кулагин, той пък моментално й го върна и като бонус се възползва да провокира и Наско.

Разбира се. Добрева няма достатъчно пипе, за да успее. Кулагин отстрелва минимум двама с един куршум. Никой от останалите не си научи урока.

Като го гледах в Черешката, направо лошо ми стана. Като разбрах, че ще участва във ВБ, направо ми причерня. Още от първите дни видях /повтарям се/, че колкото и да му платят, ще е малко за участието му.

Това е изпитание на характерите. Кулагин е победител, колкото и да не се харесва на някои.

# 3 034
  • в резерват
Наваксах с гледането, няма какво да добавя, всичко сте го казали...
Само се сетих за кого да сватосам ваш Ричи.
В предишният Брадър, много хейтиха Емануелка за тоалетите и стилът и. А тя милата им го върна като каза, че дрехите са и от "скъпите" и че ползва тая стилистка, дето  много малко могат да си я позволят. После се оказа, че тази чудо невиждана стилистка си я позволил някой от бившите и …. и загубих края на историята.

Та да се завърна ….Помислих си, че тези двамката,  ако си съберат скъпите дрехи и умственият багаж, ще си имаме нова светска двойка за чудо и приказ и ще предизвикват всенародно веселие с изявите си по медиите..

Скрит текст:
(Днес пак мярнах нещо за Мичето. олелее , аз тъкмо запомних, че Свинарят е мъжът, единственият и неповторимият, даже помня, че коментирахте в темата как го е запознала и с дъщеря си..... и алоооо, след него се оказа , че е сменила с единственият Мартин, на който му татуирала името, после го сменила за един "англичанин" и още 3-4 -ма покрай него. Колко дамско.  Да влезе чантичката. Понеже и тя от виайпито, целият  и живот се върти само в снимки на храна, хотели,  където е спала и лайфове на които се кълчоти. Тъжното, е че от време на време пуска снимки в социалните мрежи и на детето си с надпис "моето всичко" . Леко ме е срам даже да пиша какво мисля. …. Sad )

# 3 035
Сега се сетих примитивът Петкан как вдигна крак пред Валентин “да му оправи педикюра” като с това искаше да го унижи като обслужващ персонал. И Вальо много хубаво му показа как се решават такива проблеми като си е договорил хора да му вършат тези услуги. За мен това е разлика в класата.

# 3 036
  • Бургас
Карла_Карла, Насето е студент в МУ Варна , а колко учи е друг въпрос. Аз това и питах - каква му се явява тази учебна година? Нулева? Защото за другите, които не са "звезди" тя отдавна започна.
И сега ми хрумва - Представете си, че отидете на преглед при Наско-гинеколога. И той какъвто е бааавен. Ще има опашка пред кабинета му. То от толкова продължителен преглед пациентката като нищо ще стигне до оргазъм.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:00 от pafal

# 3 037
Петко верно е примитивен. Тъжното е, че сигурно навън си се държи така и унижава персонала си
И аз се сетих за дамата с чантата. Но явно в тия среди си мерят дрехите и чантите и е важно. Очевидно и той заради това парадира постоянно. Евала за договорено легло, стая, баня, храна, вода, поддръжка  Wink

# 3 038
  • Испания
Сега се сетих примитивът Петкан как вдигна крак пред Валентин “да му оправи педикюра” като с това искаше да го унижи като обслужващ персонал. И Вальо много хубаво му показа как се решават такива проблеми като си е договорил хора да му вършат тези услуги. За мен това е разлика в класата.

А представяш ли си Кулагин да беше вдигнал крак пред Мутрагеньо? Но...

1. Няма да го направи
2. Мутрата ще му скочи и ще го хване за гушата

# 3 039
Няма да го направи, защото е елементарно, примитивно заяждане. Просташко. Кулагин може да е всякакъв, но има елитарност дори в грубостите му.

А представяш ли си Кулагин да беше вдигнал крак пред Мутрагеньо? Но...

1. Няма да го направи
2. Мутрата ще му скочи и ще го хване за гушата

# 3 040
Кой ли ще отпътува безславно в понеделник ?
Пак ще има извънредни ситуации и никакви зрителски елиминации.
И още много излагации. Flushed

# 3 041
От ден първи тези не разбраха,че изписват веждите на Кулагин.

А сега следва и фалшивата подкрепа помежду им. Нямат избор просто. Сами се притиснаха до стената. Ако признаят,че са в грешка и се извинят,признават Кулагин. А това само през трупа им. Или през спешното... То Пирогов не може да им смогне.

И мисля,не е нужно вече да казвам,че трябват и топки за тая работа.

# 3 042
Очаквам още някой да излезе заради здравословен проблем.

# 3 043
Като стана въпрос за дамата с чантата-миналата неделя беше на раздумка при Райкова в Папараци и заяви,че тя инвестира в дъщеря си.Скед толкова години работа ,нямала като другите апартаменти и т.н.,защото всичко инвестирала в Марая.Сори за отклонението.

# 3 044
  • Испания
Като стана въпрос за дамата с чантата-миналата неделя беше на раздумка при Райкова в Папараци и заяви,че тя инвестира в дъщеря си.Скед толкова години работа ,нямала като другите апартаменти и т.н.,защото всичко инвестирала в Марая.Сори за отклонението.

Ако е истина, е прекрасно. Не виждам нищо осъдително в това.

Общи условия

Активация на акаунт