VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 814
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 165
  • Испания
Кулагин играе играта според правилата. Някой друг да го прави? Дали се харесва или не - няма никакво значение за самата игра.

Когато някой върти рулетката и печели според правилата, дали е от значение, че губещите са недоволни?

# 3 166
От мен “лека нощ!” 

# 3 167
Така е за делата и последиците. Спиш с мъже, възможно е да ти подмятат, че си "Пепа". Спиш с известна, доста по-възрастна от теб жена, за да ти помогне в кариерата, очаквай да ти го припомнят. Тормозиш бившите си подчинени, а преди години си бил изявена мутра, все някога ще се разчуе, нищо, че вече го раздаваш отворен бизнесмен. Никой не те знае кой си, докато не попаднеш на подходящата жена, че даже същата и с ефир те уреди. Е, не се обиждай, че хората те свързват само с нея. Затова се мисли за нещата, от които би могъл да се срамуваш един ден. Защото делата си имат, как беше,... последици?
Обаче този, който ти припомни откъде си тръгнал, изведнъж се превръща в папагал, който ще бъде изяден. Защото няма с какво друго да му се отговори. Истината няма как да бъде заличена, затова по-добре да бъде смачкан човека, който я казва. Нет человека - нет проблемы.

# 3 168
Кулагин играе играта според правилата. Някой друг да го прави? Дали се харесва или не - няма никакво значение за самата игра.

Когато някой върти рулетката и печели според правилата, дали е от значение, че губещите са недоволни?

Всички играят спрямо правилата. Никой не им е забранил да се обединяват на групи.
Има едно важно правило в корпоративния мениджмънт - не допускай работниците да си направят профсъюз. Пари давай, бонуси, бенефити, само не допускай профсъюз в корпорацията си. Щото, обединят ли се и ще ти разгонят фамилията.
Разбира се, това Кулагин няма как да го знае. Е, ако се обединят срещу него, ще го разбере по трудния начин.

# 3 169
  • Испания
Другите изобщо не играят по правилата. Един отказва мисия, рязко се разболява от всички съществуващи болести, друга я изкарват, за да не резили родителя, трети се оказва с фобия... И още, и още...

Кулагин не отиде в изповедалнята да реве, че другите са направили това или онова конкретно. Претенциите му са към ББ. Защото точно "създалият правилата", не ги спазва, стои и гледа сеир.

Това в Испания /сравнявам, защото следя формата и тук/ никога не се е случвало. Реагира се на секундата.Няма фаворити, няма пазени. Не печелят мисия, няма храна. Излизат фиданки. Има формат, чиито лиценз е купен и чиито правила се спазват.

Помолих няколко пъти: свивайте тези чаршафи.

# 3 170
И М. Ангелова беше в изолация, но не отиде да мрънка, а си направи групичка с друг аутсайдер. В нито един момент не се подложи, или поддаде, не ходеше да им се натрапва, а си ги кълцаше методично. Помните ли играта с разхлабителното - хем дори не и го бяха сложили в храната, тя процес направи. А Кульо се подгъна.  Ами не става така - като стреля, да е мислил, че ще има и мишени, но и той се превръща в такава.

Хайде, лека и от мен, ще гледаме кой кого.
Тази нощ имам по себе си една лятна кънка. Ричо да ме подмине, моля Rolling Eyes

# 3 171
  • густо майна Филибето
Много интересни разсъждения за прямотата и откровеността. Аз ги наричам нетактичност и безпардонност. Слава Богу, не ми се е случвало познатите ми да са толкова честни и откровени, защото е грозно да ми говорят зад гърба. Stuck Out Tongue Winking Eye
Очаквам с нетърпение всеки бисер на маданския Аполон, това с петте чифта обувки, признак за нищета, ще си го запиша.

# 3 172
Любознателна,слава Богу, че нямам като твоите познати Simple Smile
Свят шарен.Хора всякакви.

И като опряхме до съединения, държавата...
Ами каквото съединението в къщата, такова и на държавата, бих казала. Фалшиво.Група хора,политици се водят. Повечето тапети като Лора, бай Ганьовци като Петко, мишоци като Стефан, клюкари като Пепа...Все невинни и добри като Миричка...И никога виновни като глутницата вътре. Стигне ли се до справедливост, немедленно се разболяват като ВанконИно и Плачков...и минават между капките, като Роузи..
Нещо такова. Ем мерси съм.
Това с профсъюза ... Ами приемете, че има хора,за които бонуси,пари и намкво си...не ги греят.

Ей,на...мисълта,че нямам едно модно роклЕ...сън не ме фаща.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 03:29 от Thirteen#

# 3 173
Много подпухнала Мира ,нещо очичките и са отекли ... Жал ми стана ,дадоха я докато Насето и Ричето получаваха мисията с писмата в изповедалнята...Много страшно ,тя е само на 46 ,защо така?

# 3 174
  • Sunshine state
Ето за това не трябва хора като Ваня да влизат във ВБ, за са не се излагат. Много ми падна в очите. Толкова глупава и мудна жена.. На мисията с кофите Вальо изяде две кофи заради нейното "Аз го казах". То бива да си зле, ама чак пък толкова?! Отделно като му дуднеше за супата ме напрегна много, не знам как той издържа. Досадна жена. Папи е злобен, а Наско и Мира са направо неудобни за гледане. Пълни миндили. Стефчо се заобяснявал на Мира какво бил казал, моля ви се. Жалка история.

# 3 175
DeltaAzimut
Прочетох ти всички коментари и останах с убеждението,че си някоя/й близък/зка на издънките от стадото,но все почертаваш едно и също за Калугин,а именно че плюел по любимците ти, но не описваш точно как е плюел,тък като аз лично Истинки и право куме в очи не го определям за плюене ...поне да беше дал/а пример,че да те разбера за какво се напъваш да защитаваш тия отрепки.

# 3 176
  • София
Тези брадърски сценаристи са импотентни. Тази мисия, в която уж Стефан спечели, е от Brian games по NG. Там съм го гледала. Може и оригинала да не е техен. Толкова ли не могат да измислят нещо?
P. S. Имах 30 непрочетени страници. Може някой да го е писал вече, извинявам се, ако повтарям.

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 06:47 от Аглея

# 3 177
Ето за това не трябва хора като Ваня да влизат във ВБ, за са не се излагат. Много ми падна в очите. Толкова глупава и мудна жена.. На мисията с кофите Вальо изяде две кофи заради нейното "Аз го казах". То бива да си зле, ама чак пък толкова?! Отделно като му дуднеше за супата ме напрегна много, не знам как той издържа. Досадна жена. Папи е злобен, а Наско и Мира са направо неудобни за гледане. Пълни миндили. Стефчо се заобяснявал на Мира какво бил казал, моля ви се. Жалка история.

На Ваня в къщи вече и викаме Владка, заради мудното и говорене Simple Smile Точно както при Слави имитират Володя Стоянов.

# 3 178
Само Кулагин спазва правилата на играта, да. Той не си е позволил да им налита, да ги заплашва със саморазправа, да им хвърля храната и което е изключително жалко и гнусно - да плюе в нея. Другите са безсилни лекета. Дано се видят как са изглеждали, поне като излязат, но се съмнявам.

# 3 179
  • София
Нищо няма да видят като излязат, те според тях са си идеални.
Как на никой не му минава през акъла, че тази банда дето я организираха срещу един е най малкото грозна.

Общи условия

Активация на акаунт