VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 944
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 3 870
Освен да вкарат Тризначките,друго не остана!

# 3 871
Още като целеха Кулчо и се беше обадил Брадъра, нямаше да стане нищо подобно.
Да.
Къде е Делта да обясни пак за Сървайвър. Жени,мъже,оцеляване, лидери, тва онова...
Сега аз да се заобяснавм ли в стил Делта и подръжници- как всичко е игра,мисия,а тази мисия трябва да се изпълнява и Бла,Бла...
Ами не,няма.
И да, Кулагин не му прави чест да цели така жени.
И по-скоро се озлоби от държанието на мъжете около себе си. И така или иначе е сам срещу всички,никой не го оценя. Обхваща те апатия. Пада ти пердето. И все ти е тая дали ще те набедят,че не си джентълмен..последна грижа, да ви кажа..

# 3 872
  • Испания

И кульо бил голям мъж като посяга на жени.  Joy Joy Joy

Наллли? С топка и по време на мисия, която задължава да го прави. Ужас някакъФФФ! Анатема!

# 3 873
  • 221B Baker Street
Оффф, аре! Все едно не са играли на народна топка или див петел като деца!

# 3 874
Лорчето го изрита превантивно, щото нали я е страх, да не я гримира в тъмното...

# 3 875
  • София
Петко и Насето са първи приятели.
Стефан Галкин се дистанцира, чест му прави.
И Мира пак страда, не мога.
Като е толкова чувствителна защо не се седи вкъщи.
Ама пак да повторя, царица е парица! Такива мишки са, за пари си плюят и на достойнство, и на всичко.
Едно е да си чувствителен, съвсем друго е да си нарцис, който демонстрира чувствителност... проси си закрила, милото...  Rolling Eyes

А Стефан е инсруктиран от онази, за която не ще да се жени, защото е очевадно и за нея, че мнозинството харесва Кулагин и всеки, който му прави мръсни номера, губи всякакви симпатии...

# 3 876
Торррнев сега е зает да слага още рога на Мирето, което обяснява торбичките ѝ. Рогата тежат и кожата под очите ѝ се смъква.
Напълно го разбирам на какъв тормоз е подложен у дома Simple Smile затова да ходи да слага рогца. Simple Smile сега му се е паднало докато маймуната му се разгонва в Брадърчето.

# 3 877
Добре де, ББ като не иска да има ударени защо им даде тази малоумна мисия! Не знае ли Великият брат, че когато те ударят с топка боли? Що за поредно безумие беше това?
Айде чак толкова. На Божана и набиха топка в главата и не гъкна. Кулагин го спукаха от бой с топка.
Лора защо така злобно я изрита тая топка в Кулагин? Каква й беше целта? То оттам започна всичко.
Каквото и да стане оттук нататък, всички ще излязат като мижитурки, освен Кулагин. Той наистина има силен характер и не се държа като подметка.
Всички останали - тотал щета!
Лора ми стана неприятна със заплахите си. Тя един месец мълча и вегетира, днес се обади и заплашва. Овца. Crossing Arms

# 3 878
Освен да вкарат Тризначките,друго не остана!

В момента при Слави има скеч за тях. Любов била бременна и живеели трите в Лондон. Та май няма да се осъществи. Иначе и аз ги искам. Поне за Ол старс

# 3 879
Значи правя обобщение от темата тук. Жени пишат, че са против насилието, когато мъжете в къщата имат агресивно поведение към Кулагин /също мъж/. Но, когато Кулагин има агресивно поведение към жени /физически/, тогава се казва, че те са си го заслужили. Това не мога да го разбера. Честно!
Абсолютно. Не мога да разбера що за хора за кефят на Кулагин Crazy

Аз не мисля, че е упражнил физическо насилие над жени, такава беше играта, не ги целеше с някаква свръхсила, едва ли се е целил и точно в главите им, на мен не ми изглеждаше така. Но тъй като Наско отново скочи да защитава Мира, на Кулагин явно му писна и после започна да го прави целенасочено, но пак не мисля че бяха силни удари, отделно че бяха и от доста голямо разстояние. Понеже често играех преди волейбол, са ме целили с топка неколкократно в лицето и в главата, далеч по-силно и въобще не е толкова болезнено и страшно, стига да не е в носа/окото. Така че това си беше чисто преиграване, отново, вечните жертви.
Аз не му се кефя, просто другите адски ме дразнят до един с фалшивостта си, с това, че се правят на невинни жертви, че са мелодраматични, преиграват, имат двоен стандарт, мислят си че са нещо кой знае какво... големи мъжкари. Това ме дразни много повече от на Кулагин изцепките, поне мога да си го обясня като защитна реакция, а и да не е, повечето неща, които казва (изключвам обидите и клюките), за мен са си самата истина. Да, казана по възможно най-грозния, груб и нетактичен начин, но все пак истина... Например това за Наско и Мира си го пишем в темата много преди Кулагин да го каже

# 3 880
Ааа, пиеса и аз искам Party
БИГ БРАДЪР, ако четеш тук - давам идея за сюжет:
Петко е женен за красивата Мира, Насито им е слуга и работи в конюшнята, и се залюбва с господарката Mr. Green Тая нощ ще мисля каква е ролята на Кулагин в пиесата. Лорка ще играе дървото, пред което влюбените ще се врекат във вечна любов Laughing

# 3 881
Тия трите са уникални, съберат ли ги и с Наско на Мира субтитрите ще са задължителни.

Пак се разписахте, ходих да чета за Наско и Мария Илиева.Kissing Heart

# 3 882
  • Бургас
Ако това,, нещо,, Кулагин, спечели ББ.....Това би било дъното на формата!
Най-добре ще е да преустановят излъчването му!!!

# 3 883
  • Тра-ла-ла
Не разбирам начинът на мислене "по-добре - по-малкото зло" Демек Кулагин на фона на останалите мъже Crazy Не може ли без зло? Или ще е скучно, ако няма клюки и интриги за всички женки?! Mr. Green

# 3 884
Значи правя обобщение от темата тук. Жени пишат, че са против насилието, когато мъжете в къщата имат агресивно поведение към Кулагин /също мъж/. Но, когато Кулагин има агресивно поведение към жени /физически/, тогава се казва, че те са си го заслужили. Това не мога да го разбера. Честно!
Такива жени с кеф да ги нашамариш.

Изобщо не мога да си представя, че подобно нещо може да бъде написано от жена. Дори и на шега

Общи условия

Активация на акаунт