VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 121 887
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 4 125
  • София
Пепа Безсрамницата е пуснала тениски за 30 лв. Flushed
Скрит текст:
Търгаш Joy
А, търгаш? Още като излезе ще му се откъснат от сърцето 3-4, за да ги раздаде напълно безплатно на единствените си фЬенки... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 4 126
Много е обидно/унизително някой да ти  каже, че в момента разговаря с теб, а и въобще, защото си много самотен. Ваня вчера това направи.

# 4 127
Аз не съм му се подигравала за брадавичката, само я констатирах (в началото дори не я бях забелязала) и казах, че не ми харесва. Ще изглежда много по-добре под дебел пласт фон дьо тен. И аз имам физически недостатъци и не си ги харесвам (кампанията за боди позитивити не ми влияе).
 А поведението му пък изобщо не ми допада. Не е забавен, не е с лек характер, нито е оригинален. Но се опитва да мине за такъв.

# 4 128
На мен пък Папи ми е симпатичен, смятам, че не е глупаво момче и е артистичен. Не се спогодиха с Кулагин, но за мен не е задължително да харесваш някого, ако ще и да беше любимец на 100% от публиката.

И на мен почва да ми става симпатичен, особено като гледам как му се подиграват тук, че имал бенка  Shocked  Направо в дестката са по с акъла си. Може би някои потребителки тук са готови и да се подиграват и на хора с увреждания, повдига ми се  Sick
Айде стига с тоя евтин популизъм. Дай нещо по-оригинално, че да дрънкаш на тая струна е досадно.

# 4 129
  • Ню Йорк
На мен пък Папи ми е симпатичен, смятам, че не е глупаво момче и е артистичен. Не се спогодиха с Кулагин, но за мен не е задължително да харесваш някого, ако ще и да беше любимец на 100% от публиката.

И на мен почва да ми става симпатичен, особено като гледам как му се подиграват тук, че имал бенка  Shocked  Направо в дестката са по с акъла си. Може би някои потребителки тук са готови и да се подиграват и на хора с увреждания, повдига ми се  Sick
Айде стига с тоя евтин популизъм. Дай нещо по-оригинално, че да дрънкаш на тая струна е досадно.

Е то е досадно да се повтаря на всяка страница как един гей-простак бил велик щото може да сипе обиди, ама какво от това.

# 4 130
Петко капитанин пръв,
Хвърля се във бой със стръв,
Да утепат таз гадина,
Що разплака тук седмина.
За заверата велика
Мира тука ще повикат
Да се закълнат пред нея
Щот тя библия е чела.
Нож и вилица пък от дивана
Ще предложи им Божана.
Тъй ще да се закълнат
С библия и хоум мейд кръст.
Ще се скрият зад дивани
Туй са днешните Балкани.
Пончото на Ваня Кост
Е гората посред нощ.
Га месецът изгрее горе
И Торес тръгне да го гони (от предишния сезон),
Ще тръгнат те на хайдутлук,
Да хванат тоз баши боклук.
Ще му опърпат козирката,
Ще му разпорят те яката,
Ще го гримират трима смело.
Да би мирно седило, не би видело.
Три дена гладен,
5 дена жаден,
И прероди се
Туй сладко писе!

# 4 131
аз ви оставям да си "купонирате" с песен на Насето 😁 и си пускам епизода от снощи ... надявам се ушите ви да не са толкова чувствителни като на Ваня, за да не ви стане лошо, че промоцията на грейпфрути в кауфланд е чак в понеделник

# 4 132

Е то е досадно да се повтаря на всяка страница как един гей-простак бил велик щото може да сипе обиди, ама какво от това.

Ти дори не разбра какво ти казвам, ама нема смисъл да ти обяснявам, важното е да участваш.

# 4 133
  • Пловдив
Изгледах живото излъчване от четвъртък. Ами много, много го харесвам Кулагин. Може да е екстравагантен, но определено е умен и нещата, които казва, в по-голямата част от случаите са съвсем на място. Точен е в изказа си. А другите, с претенции на "интелектуалци" дрънкат клише след клише. Плоска история. Брадърът леко започна да изпада в истерия при разговора в изповедалнята Grinning. В началото историите с Нора може да бяха малко прекалени, но някак ми се струва, че и двамата не ги приемаха особено насериозно. Не знам какво толкова ги настъпи другите, че достигнаха такива невиждани низини.  Мислят се за герои, а са от жалки по-жалки. И, ако приемем, че те са изпаднали в някакво умопомрачение, в резултат на по принцип низката им природа и необичайната ситуация и изцяло се водят в момента от стадния принцип, то още по-гнусни и жалки са опитите на продукцията всеки път да обясняват какъв злодей е Кулагин. Той им изнесе шоуто на гърба си, те се правят на ощипани. Надявам се да вземе висок хонорар, заслужава си го. Също така се надявам да го гледам и на финал.
А тая Ваня пък, хем сама се навря между шамарите без да има нещо общо с конфликта, хем после заради Кулагин вдигнала кръвно. Ами да бе мирно седяло, не би чудо видяло. Ситуацията щеше да се размине и без нейните "мъдрости".
Мира с тоя рев, с това пулене и превземане на някакъв анимационен герой го докарва чак. Не знам знам защо е набедена за красавица, не знам как е изглеждала като по-млада, но в момента е карикатура. И то не заради чертите си, а заради нелепите физиономии и чупки, които прави. Някой по-назад беше писал, че била муза. Може да е муза единствено за създаване на анимационно филмче.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 13:27 от Козирогче

# 4 134
Я кажете от това мезо дали ще има ефект при Стефо и Ева.
Аз на първо време не видях. Хич не съм наясно с такива процедури.

# 4 135
Най-накрая ви дочетох... 30 страници.
Изгледах преди малко епизода от вчера, а живото не са го качили още.

Какво да кажа... гнус.
Прекалено е вече.
Дори любимецът ми Кулагин ме разочарова, не трябваше да се поддава и да цели момите с топките,защото отстрани изглеждаше ужасно, а и накрая той го отнесе.
До колкото разбирам на живото всички са "купонирали", без него.

Скука.

Това момче, ако излезе, не знам какво ще стане с шоуто.
В същото време искам да излезе, за да не бъде подложен на бой и унижения.Опасно става наистина.

# 4 136
Я кажете от това мезо дали ще има ефект при Стефо и Ева.
Аз на първо време не видях. Хич не съм наясно с такива процедури.

Това е вкарване на витамини в кожата, но не прави чудеса.

# 4 137
  Когато котаракът спи, мишките играят

Това от фейсбук за партито снощи: Joy Joy Joy

# 4 138
Песента на Насето AstonishedScream
Абе верно трябва да им каже някой, че не стават за това, което са решили да правят. Айде останалите как и да е, обаче Мира за водеща и Наско за рапър.. големи са смешки. Щом те сами не го виждат трябва някой да им го каже. Пък на Папи рекламата с бабите я гледах вчера - и тя е доста тъпичка.

Последна редакция: сб, 06 окт 2018, 14:30 от moonriver

# 4 139
След като го е нямало Кулагин, добре че не са хабих да гледам Simple Smile
А там ли е изобщо?

И кво ся? Възможно ли е Кулагин /всеобщият фаворит!/ да е излязъл по "собствено желание" след дружната гавра, че и хонорар да не му платят по тоз повод, че и някой от педер@асите-мухли вътре да стане любимец на народЯ... Тва последното не бих го понесла органически...  ooooh!

Едва преживях "любимката" Станка Златева и Въргала... ся остава да стане Мутрата, лиглата Пепа или... или кой!? hit

Когато стана Станка, пак имаше любимец на публиката, който ги дразнеше и обираше целия положителен вот на публиката всеки понеделник. Пламен Медаров. Той беше първия който скъса нервите на Виповете Simple Smile
А на финал Стана беше с Кюрпанов и положителните коментари бяха 1:10 в полза на Кюрпанов, но въпреки това злобарката ни стана "любимец"...  Sick

Извън темата, но като стана въпрос за Кюрпанов, преди време попаднахме на едно и също място в компания. На живо е мъж от който дъжа ти спира Simple Smile По ТВ изобщо не ми беше харесал, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт