Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 567
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 105
  • постоянно
На кое викате тениски тип „Лакоста“, че ми стана интересно?

Флорче,
предполагам на Поло тип блузки с якичка. Hug

# 106
Привет в окромврийската тема! Илюстрацията ме улучи в сърцето Heart

Благодарности на Лиляна, бързо и безболезнено възстановяване на мъж й, нека се погевези малко, то на всеки му се иска в такива моменти.

Аз съм Плюшкин, първообраза направо, мм – абсолютният антипод, ми не е лесно.

# 107
  • Бургас
Ядох торта, ядох питка. Пак ядох торта, пак ядох питка. Мушнах и няколко бонбона Мерси и сега не искам да виждам ядене до утре. Затова отивам да пускам пералня

# 108
  • София
Контесо, прочетох ти и някак внезапно станах щастлива (не го казвам, за да ти е зле, не се обиждай). Ужасно, ужасно ми звучи като пишеш за климата при вас. Ако живеех на такова място, сигурно щях съвсем да се гътна от депресия. Сега само фактът, че зимата ни е сравнително кратка в сравнение с останалите три сезона, ме държи в някаква прилична кондиция.
Ленд, браво за ползотворната работа. Дано видиш и окончателния успех!
Лина, ти хвалиш ли се или се оплакваш?
Аз вадих дрехи, прибирах дрехи, отделих за даване и за хвърляне, но май няма да приключа днес. Има още малко работа.
Май ще си купувам нова пералня, че старата нещо не ми пере хубаво. Не знам защо така. Или препаратът идва много и не може да изплакне хубаво дрехите, или пък като го намаля не ги изпира добре. Пера с Персил и вече, ако не запера предварително някое петно от храна, край, остава, не може да го изпере. А по тъмните дрехи постоянно остават бели следи! Дори и след неколко кратно плакнене  ooooh!

# 109
  • Варна
Последното (засега) подпиране на предната броня на колата ми ще ми излезе през носа. Ма@ка им и неравни паркоместа...

Поне намерих полицата за ГО, вкъщи беше.

# 110
Коте, в Лилд има в момента олекотени якета, не знам с гъши пух ли са, миналата година гледах и в Манго такива.

Ленд, ако съвсем я закъсаш и не намериш гледач, пиши ми, мога да де включа за няколко часа.

# 111
У нас моят мъж е Плюшкин, нищо не изхвърля. От 10 години все отслабва и си пази дрехите отпреди ама нещо не му се получава Simple Smile Ама и не дава да ги изхвърлим, те верно са все хубави ама са отпреди сума време. Аз хвърлям без никакви скрупули.
Има някакви сантименти към обувките, ама скоро и те ще заминат към казана.
Оф голям зор с тоя английски в училище, нищо не знае тая моята щерка. Един речник го гледа като полезно изкопаемо. Много се ядосвам, значи. ooooh!

# 112
  • Варна
На мен преди две вечери ми звънна комшийката на вратата, да й помогна с домашното по английски на сина й. На нея, не на него. При съвсем логичния ми въпрос защо ТЯ му пише домашните получих словесна тирада как ги виждала нещата тая госпожа, колко задачи имали да решават за домашно, че и нещо си за учене, че и това по английски. И как ще съм видела щото и мен това ме чакало с дъщерята. Останах без думи.

За 4 клас става дума.

# 113
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
И аз имам една такава позната, пише домашните на детето си в шести клас. И не само, постоянно мъкне някакви учебници със себе си, постоянно обяснява нещо по телефона. Имам чувството, че тя ходи на училище, а не то.
Не знам, аз не искам да съм толкова ангажирана с ученето на детето. Ужасно ми се струва.

# 114
  • Варна
Абе, то няма лошо да си ангажиран, да обясниш, да помогнеш ама не и изцяло да го заместиш в писането на домашни. Ама то там нещата са извън всякакви релси.

Нещо ми се мотае главата, хич не ми харесва. Само това ми липсва, да се тръшна болна баш сега.

# 115
  • София, Младост
О вкъщи сме на двата полюса- аз с лекота изхвърлям и се освобождавам от вещите, но мъжът ми прибира за трима. Няма да има баланс, иначе...
Това за домашното и аз не го разбирам. Като гледам и в 8- ми клас ще помагам, но я оставям първо сама да се опитва и при конкретен въпрос или задача се отзовавам да помогна. Наготово написано домашно няма абсолютно никакъв смисъл.

# 116
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
За помагането съм ок, но помощ е едно, а писането на домашни и четенето на учебници е друго. Hands V

# 117
Вдигнах температура.  Не очаквах, че вирусчето ще ме гътне така, останалите го изкараха на крак . Цял ден се влача и полягвам, ама се видя, че утре ще пропусна работа и плуване.  Благоверният ме обикаля и глези,  нека му, заслужавам.

# 118
  • Варна
А така, Сбъдваща. Ти беше писала той като беше болен как притичваш и изпълняваш желания. Сега е твой ред.

# 119
  • Варна
След няколко месеца на квартира, за да прибера багажите ни у дома, задължително трябва да подредя шкаф по шкаф. Какво е туй нещо значи- идваме си с багажите, пък шкафовете пълни.
Добре, че нямам проблем с изхвърлянето. Детето и ММ по-трудно се разделят с дрехи и вещи.
Болните да се справят с проблема веднага!
Ще търся геодезист тези дни. Евентуално ако някой има препоръка, ще съм благодарна. За Варна става въпрос.

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 20:09 от Стейси Грей

Общи условия

Активация на акаунт