Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 546
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря, дами!

Мария, с наколенки е, сини.
Объркала съм въпроса. Значи другите са без. Защо? Не са ли задължителни за всички?

# 76
Не е задължително, играят както им е удобно. Нашето дете е със, за да не се плаши да се хвърля при атака.

# 77
  • София
Нямаме топла вода,няма ток,ходихме в мол да си купи мм сако и обувки.От 10г. сме заедно такива дрехи не е слагал,а и риза не спортна.

# 78
  • София
Нямаме топла вода,няма ток,ходихме в мол да си купи мм сако и обувки.От 10г. сме заедно такива дрехи не е слагал,а и риза не спортна.

Мид, за всяко нещо си има първи път  Laughing

Моят мъж и той се пообнови за новия сезон. Днес нали е откриването на учебната година в СУ и той се барнал с новите неща. Отива за първи час и няма студенти. По принцип на първия учебен ден няма занятия, обаче тази година ги спешиха, че който има часове до 15 ч (преди откриването), трябва да си ги вземе. И той се прибра. Сега спи, защото малкият тази нощ направо я обърна на ден и му разказа играта. Аз както никога пропуснах нощната забава Mr. Green

# 79
  • Бургас
Поли,радвам се,че се разписа!
Аз съм много зле с избирането на подаръци,но да,ваучерът е добър вариант.

Днес ми е криво,боли ме корем,не се диша около мен.Добре,че и няма кой да ми се пречка. И за да ми е малко по-комфортно си сложих да направя една картофена крем супичка с крутончета. Нямам търпение да стане.

# 80
Добро утро и през Октомври!
Ние осъмнахме със....сняг! Да ни е честита зимата и температурите от -7.

Момичета ще се ходи явно на аптеката довечера, защото изгореното от машата си е голямо петно на лицето ми и стана лилаво-червено и ще трябва да потърся съвет с какво да го мажа, защото се опасявам, че ще остане белег. Защо ми трябваше да я позлвам тази маша?!

# 81
Контеса, стреснах се, като те прочетох.
Можеш ли да си направиш крем от невен и захтин/мас? Гарантирам, че няма да остане никакъв белег.

# 82
  • Ямбол
Изтървах сбъдващата щерка, но съм сигурна, че е прекрасна, виждала съм я и друг път.

Благодаря ви за подкрепата и пожеланията към мъжа ми. Прибра се. В добро състояние е. Хапна малко, че не беше ял почти. Изтормозил се е в болницата, не му е било удобно. Изглежда всичко приключва с операцията, доброкачествени са били. Дано няма нови повече. Малко в повече се глези, но ще го изтърпя, да му минава бързо, ще го поглезя малко, само да имам време, че трябва да бягам на магазина. Както казва Мари - няма време, магазин го чака. Храната му била безвкусна(донесе си една супа от едно място, където най-много ги харесва), студено му било, да му обуя чорапки, водичката си забравил, да му я донеса... Ще му мине, просто е стресиран, познавам го.

# 83
  • София
Ох много се запалих да поизхвърля дрешляци,но да видим кога ще се случи.Трудно хвърлям,но като ми дойде музата,както беше след ремонта това лято нямам спирка.
Дрехите от дъщеря ми раздавам на децата на две приятелски семейства.От сина ми не е останало нищо за даване.
И аз не усещам като се е изнесъл с 2-3 куфара дрехи да е станало по-широко.А и тук продължава да има дрехи.
Поли радвам се, че се разписа!Надявам сте да сте добре,доколкото може в тази ситуация. Hug
Според мен се опитай да разбереш на какво би се зарадвала жената,ако не я познаваш добре и според това действай.
Изпуснах момичето на Сбъдваща,но може би някой друг път ще го видя.

# 84
Добро утро и през Октомври!
Ние осъмнахме със....сняг! Да ни е честита зимата и температурите от -7.

Момичета ще се ходи явно на аптеката довечера, защото изгореното от машата си е голямо петно на лицето ми и стана лилаво-червено и ще трябва да потърся съвет с какво да го мажа, защото се опасявам, че ще остане белег. Защо ми трябваше да я позлвам тази маша?!

Ох, Контес... Аз си мажа с Дефламол най-пострадалия пръст от бъркането в тигана... В момента е сниьо-червен, плюската се спука и стана рана... А е вече на седмица. Ама аз трудно го опазвам сух и чист, та сигурно за това... И постоянно го удрям без да искам. Та мажи нещо.

Лили, радвам се, че се е прибрал и резултатите са добри. Поглези го, сега му се е паднало Grinning

Поли Hug Браво на момчето!

Дрехи разчиствам без скрупули - и аз като Флорче - дреха не обличана един сезон заминава. Обаче няма как, толкова много купувам, че ако не махам ще се зарина. Раздавам на приятелки, каквото не харесат пращам на свекърва ми, тя ги дава из селото. Не обичам да съм затрупана с вещи и неща аз. Само обувките си износвам, но то не е трудно - толкова спънат кон съм, че ме изкарват максимум 2 сезона.

# 85
  • ту тук, ту там
Лиляна, искрено се радвам за добрите резултати на мъжа ти!

Някой може ли да каже откъде мога да купя тениска тип лакоста с дълъг ръкав, детска? Обикновените с обло деколте не стоят добре с униформения елек, а нямам време да обикалям много! Отиваме към Икеа, та ако някъде в Ринг-а има, ще е повече от чудесно!

# 86
Контеса, стреснах се, като те прочетох.
Можеш ли да си направиш крем от невен и захтин/мас? Гарантирам, че няма да остане никакъв белег.
Жива да си, мари!
Имам крем немски с невен..

Оттогава го ползваме за устни и ще се намажа веднага ! Мерси!!
От кое се стресна? От снега или от машата?

Изпуснах щерката на Сбъдваща!

Иначе дрехите все ги дарявах досега, но тази година пробвах да ги продавам в един сайт като Продавалника тук и продадох някои, но не ми се занимава да отговарям на съобщения, да чакам да дойдат да ги приберат и прочие и ще ги даря пак наведнъж. Както и ще пробвам инициативата на Х§М където носиш дрехи и ти дават ваучер за нови покупки.

Лиляна, радвам се, че мъжа ти е добре и вече у вас!

Последна редакция: вт, 02 окт 2018, 15:48 от Анонимен

# 87
Елени, в Зара има такива тениски.

Рая, странно е това, което пишеш за лекарствата в Турция. До сега, винаги са ми давали бележка и като ги помоля, пишат и цената върху опаковката.

Лина, пратих ти лично със снимката на Умкалора.

Мен ме изненадаха-утре съм на работа. Бях се настроила да почивам и този месец. Моля се само децата да са здрави. Другото е лесно.

# 88
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Специален поздрав за всички от "Искам да кажа":
едно сърдито първооктомврийско море.

Скрит текст:

Лиляна, Flowers Bouquet

Ще се върна да ви изчета по-късно, че е някакъв тих ужас! Scream

# 89
  • ту тук, ту там
Мерси, Ванини, в Ринг няма Зара. Ще остане за другия път. Или ще погледна онлай всъщност! Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт