Искам да кажа ... (151) през октомври 2018

• 193 548
  • 5 529
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Елени вие тук ли сте,т.е. в София?

# 91
H&M в Ринга няма ли? Май там също има тениски тип "Лакоста"

# 92
  • София
Е, как пък в Ринг да няма Зара.

# 93
Ванини, 8 жени купувахме, никоя нямаше бележка, чукат си на елката, ама кое колко...така и не разбрах. Върнах се и помолих само чуждите да ми надпишат, все по 14 лири бяха 😂. Имало някакъв лимит, чета в темата за Одрин, добре, че не съм знаела, щях да умра от страх, че съм трафикант

# 94
  • София
Е, как пък в Ринг да няма Зара.
Няма Тони,няма! Wink
Най-близката Зара е в Парадайс.

# 95
  • София
Мерси, Ванини, в Ринг няма Зара. Ще остане за другия път. Или ще погледна онлай всъщност! Благодаря ти!

Елени, писах ти и в другата тема. Има в Уайкики, а в Ринг мол има такъв магазин. Провери там

# 96
  • ту тук, ту там
Няма Зара в Ринга.
Намерих в Уайкики, ама и Зара ще преслушам (онлайн)!
Али, за малко, само за следобеда. Водихме баткото на проба манту. В четвъртък пак, да я отчетат.
Благодаря ви! Hug

# 97
Успях, момичета!!! Успях! Убедих го, че трябва да се промени и пренапише една от най-безумните вътрешни процедури. Боря се за това от година и половина. Най-накрая имах шанса да му обясня нагледно колко е безумна и как се налива от пусто в празно. Имам одобрение и кард бланш за действие. Не, че ще стане за месец промяната, но ще стане. Голяма част от скатавките ще са нещастни и ще трябва да си мърдат пръстчетата от момента, в който се подпише. Най-важната крачка е направена Simple Smile

Поли, може да е нещо свързано с хобито на жената. Браво на детето за оценките  Hug

# 98
Няма Зара в Ринга.
Намерих в Уайкики, ама и Зара ще преслушам (онлайн)!
Али, за малко, само за следобеда. Водихме баткото на проба манту. В четвъртък пак, да я отчетат.
Благодаря ви! Hug
Госпожа,
Тъкмо щях да ви каня на разходки из квартала като прочетох, че сте тук, ама вие пак бързате.
Изморих се днес аз. Имах две дела, една среща в офиса и минал денят. Сега отивам да си видя зайчето. Домъчня ми за нея. 😉
Уфф, другия петък няма кой да я гледа и се чудя какво да направим. Аз имам важно дело, татко 'и ще е с една камара шефове на главата и просто не знам какво да измисля. Има време де, ще го мъдрим.

# 99
Браво, Ленд! Следващия разговор да е за повишение!
Елени, бели блузки ли търсиш?
Контесо, от снега се стреснах. Радвам се, че съм помогнала със съвет!

# 100
И аз знам, че няма Зара, няма и Бенетон, има Манго - това за Ринга.
Виждали ли сте някъде тънко есенно яке с гъши пух за момиче размер 122?

# 101
  • София
Привет сладурки!

Чета ви, чета, ама нямам нищо интересно за писане ...

Лили, радвам се за мъжа ти - голямо облекчение е! Сега да се даврандисва с малко глезене, супички, чорапки ... па да не прекалява много  Stuck Out Tongue Winking Eye

По въпроса с гардеробите - пак прибирам летните (3/4 от които не съм обличала  Grinning) и така ги премятам всяка година. Яд ме е много, но ми е жал да ги изхвърля, пак!!!  Smiling Imp

# 102
  • София, Младост
Хм, няма ли вече Бенетон в Ринга? От колко ли време не съм ходила...
Аууу, как тема след тема се изнизва годината. Имам чувството, че времето тича.
Трудно ми е да кълва през телефона, а съм на стадиона с малчо.

# 103
  • ту тук, ту там
Така е, Дрийм, пак набързо, ама няма как! Sad
Мари, не задължително бели. Взех една небесно синя и една сива, ако ми харесат, може да взема още. Бели нямаше, другите цветове нямаше да седят добре с елека. Но в Зара има бели, видях.
Иначе нямаме изискване за блузката в ежедневието, само трябва да има елек или суитчър, това е достатъчно - един елемент от униформата. На официални празници само трябва да са с пълна униформа, тоест и с бяла риза и тъмносин панталон.

# 104
На кое викате тениски тип „Лакоста“, че ми стана интересно?

Браво, Ленд! Само така!

Хубаво ме подсещате за H&M, трябва да видя тук как стоеше въпроса. Май даваха някаква отстъпка при покупка над определена сума. Аз детето го обличам изцяло оттам и подозирам, че предстои пазар, та вероятно ще влезе в работа отстъпката.

Общи условия

Активация на акаунт