Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 729
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 725
Мен отново ме няма в колата. Гррррр. Ядосана съм. Не ми излизат печалившите, но предполагам че и там ме няма щом нямам уведомление в приложението.
Поне в любовта ми върви Heart Eyes

# 1 726
  • София
Мен отново ме няма в колата. Гррррр. Ядосана съм. Не ми излизат печалившите, но предполагам че и там ме няма щом нямам уведомление в приложението.
Поне в любовта ми върви Heart Eyes

Още няма уведомления.Поне аз нямам

# 1 727
И аз съм с тенджерка от Кока-кола!От 5 теглене имам и касерола.Доволна съм от тази игра! Grinning

# 1 728
с тава и касерола съм от кола!
С колко кода участвахте?

# 1 729
  • Елхово
всяка седмица по 9-10  кода

# 1 730
  • при късмета
В пунктовете на НЛ има промоция за хелоуин. При покупка на билети за 30лв. получаваш сребърна монета. Гарантирано, без триене на карти. По принцип трябва да е за днес и утре или до изчерпване на количествата. Във Фантастико в Люлин 6 сутринта са донесли 60 броя, а бяха останали 4. Та зависи в пункта колко рекламират промоцията, може на доста места до довечера да свършат

# 1 731
И аз съм с тава,ако някой иска размяна за касерола да ми пише.Късмет на всички !

# 1 732
В нашия Лайф пуснали игра на Теди мус, който е и намален, наградата е един симпатичен зелен куфар. Естествено веднага купих два, едва свалих кутията, която е на високо върху шкафчетата за багаж и какво да видя - празна кутия с огромна дупка отгоре. Че така всеки може да открадне чужди бележки. Поне да стоеше край касите. Припомних си защо не участвам в игрите на този магазин - винаги има някакви неуредици.

# 1 733
  • in Wonderland
Ейй, нищо не целнах от Колата Confused

# 1 734
Изтеглени са късметлиите, които ще получат аромат от Kameya Parfum.

diandzili печели F201 дамски парфюм аналог на D’Hermes Twilly от колекцията Kameya Lux
Anyyyone печели F201 дамски парфюм аналог на D’Hermes Twilly от колекцията Kameya Lux
 Teia печели F200 дамски парфюм аналог на Chanel Gabrielle от колекцията Kameya Lux

krasi_79s печели F17 дамски парфюм аналог на Chanel Chance от колекцията Kameya Parfum
vee.vee печели F24 дамски парфюм аналог на Marc Jacobs Daisy от колекцията Kameya Parfum
 Silveti печели F42 дамски парфюм аналог на Dolce&Gabanna Light Blue от колекцията Kameya Parfum

Честито!

Особено се зарадвах на момичетата от нашата темичка !
Честито и от мен!

# 1 735
В Кола пак ме няма играх тази седмица с 5 кода за тенджера. В къщи не се пие газирано всички капачки ми ги даваха познати и за това не ме е толкова яд, не съм дала и лев.

# 1 736
  • София
Излезли са печелившите с кенчетата Кола. Играх за мини хладилник, но и там ме няма.

# 1 737
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И мен ме няма в колата,но то с по два кода какво да очаквам.

# 1 738
Най-накрая с касерола.

# 1 739
  • при късмета
Мъжа ми има СМС от Каменица за чаши. Бях забравила дори за тази игра, не съм играла доста време.
Тъкмо онзи ден счупи същия вид чаша на шуменско

От билетите на лотарията и парите си върнах

Общи условия

Активация на акаунт