Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (79) - октомври 2018

• 109 698
  • 1 821
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Сандански
Във всяка игра имаме право да сложим отметка, че сме съгласни с правилата и участваме. Това означава, че ако не сме съгласни да предоставим данни просто не участваме, а не после да се чудим какво се е случило.

# 1 756
  • МИНДЕРА
В правилата пише,че награди под 30 лв не се облагат ,съответно за какво им е моето ЕГН.Никъде не пише,че за малки награди ще се изискват лични данни.Щом голяма фирма като Кока Кола не искат ЕГН за тенджерки и тавички,то тогава Калиакра защо изискват за пластмаси.Явно някой не чете правилата.Имам право дори и да съм дала лични данни,новия закон ги задължава ,ако имам претенции,да ги ми заличат данните от системата им.

# 1 757
  • при късмета
Видя ли си името в печелившите?  Да не би да печелиш по-голяма награда, а в уведомлението да са объркали и да пишат, че е кутия
Пак им пиши и дай да се разбере, че си наясно за награди на каква стойност се дава ЕГН. Кажи им, че ще препратиш имейлите на КЗЛД
Ивайло, не е така. Като даваш съгласие за участие, трябва много детайлно да си информиран какви ТОЧНО данни трябва да предадеш

# 1 758
Странно,не мога да пратя мейл с данните за парфюма от форумната игра. Някой с подобен проблем? На кой да пиша?
Пробвай да пишеш на "Редактор" или на профила на Камея в БГ Мама..

# 1 759
  • МИНДЕРА
Имам претенции че съм чела правилата.Чукча не читател,чукча писател...
Печеля кутия за сандвичи.
Пише за награди над 30 лв ,се изисква ЕГН.Явно с моето килийно образование,не мога да чета..

# 1 760
В пунктовете на НЛ има промоция за хелоуин. При покупка на билети за 30лв. получаваш сребърна монета. Гарантирано, без триене на карти. По принцип трябва да е за днес и утре или до изчерпване на количествата. Във Фантастико в Люлин 6 сутринта са донесли 60 броя, а бяха останали 4. Та зависи в пункта колко рекламират промоцията, може на доста места до довечера да свършат

И за какво ми е тази сребърна монета? Съвсем са се побъркали  ooooh!

# 1 761
  • при късмета
На сила не вярвам да карат някого да я взима. В предишната промоция монетата се печелеше със скреч карта

# 1 762
Здравейте!Къде е написан номера на касов бон?Под ''фискален бон'' има два номера,един в ляво,един в дясно.Нямам идея кое е въпросният номер?

# 1 763
  • Телиш/Плевен
Здравейте!Къде е написан номера на касов бон?Под ''фискален бон'' има два номера,един в ляво,един в дясно.Нямам идея кое е въпросният номер?
Обикновено е около датата - над или срещу нея.

Честито на всички за наградите! Hug

Аз идвах да кажа за предстоящата игра на Кока-Кола, но виждам, че вече сте я обсъждали. Затова да кажа за плевенчани, че промоционални бутилки има в супермаркет Фантазия на Сторгозия.

# 1 764
Благодаря Лаленце! bouquet

# 1 765
  • при късмета
Правилно съм запомнила за шоколадите в била
Скрит текст:
В тази в Люлин 8 имаше страшно много отлепени кодове. До сега такъв погром не бях виждала. Но май беше заради реденето, защото на много отварящата се част на кода беше залепена за предния шоколад. И без друго само на 2-3 вида изобщо има кодове.

# 1 766
# 1 767
  • Сливен
Здравейте.Пристигам с нова игра.Дано ви хареса.

https://amodomio.lavazza.bg/?utm_source=Fb_Lookalike&utm_med … rGD4gmn0QnWEbn0lI

# 1 768

И колко пъти можеш да се регистрираш

# 1 769
Нивеа за пореден път ме изненадаха приятно, това е от форумнта им игра.

Общи условия

Активация на акаунт