Клиники в Истанбул - тема 7

• 91 997
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря Точица и на теб късмет и на добър час.Свържи се с координатор и ще ти даде яснота.

# 121
Здравейте, на нас ни предстой преглед в Турция през ноември. Имам цветна снимка направена тук, въпроса ми е дали ако се наложи да се направи отново там, трябва да има актуално изследване за микробиология?
Благодаря Simple Smile

# 122
Нямат изискване за микробиология,защото изписват антибиотик с еднократен прием.

# 123
Здравейте, на нас ни предстой преглед в Турция през ноември. Имам цветна снимка направена тук, въпроса ми е дали ако се наложи да се направи отново там, трябва да има актуално изследване за микробиология?
Благодаря Simple Smile
Аз бях в същата ситуация, имах ЦС от БГ, но си мислих, че ще искат да в повторя там, заради качеството на снимката.
Затова и запазих час за преглед за 10 ден от Ц, за да мога, ако искат снимка, да я направя същия ден.
Да, никой не ми е искал МБ, но мисля че е абсолютно задължително за собствено спокойствие да имаш чиста МБ. Все пак се вкарва течност в тръбите и ако има проблем, той ще се пресене навътре.
Успех ти желая ❤

# 124
Здравейте , след пореден неуспешен опит тук вече мисля  да пробвам в Истанбул . Аз съм с 4 инвитро опита и 2 ЗЕТ и неизяснен стерилитет . За първичен преглед трябва да се свържа с някой от кординаторите по телефона ли ? Нямат ли емайли  ?

# 125
Координаторите ползват viber и whatsapp, можеш там да им пишеш 🙂 и имейли имат. Успех ти желая 🤗

# 126
Мерси Aby_.  Според вас колко време ще трябва да изчакам преди първичен преглед , понеже съм няколко дни след аборт в 5-6 седмица след положителен ЗЕТ.

# 127
  • София
Здравейте, нова съм в темата. Искам да попитам колко време се чака за преглед в болница Мемориал, Турция?
pisan ti Na lichni!

# 128
Аз имам час края на Ноември в Бахчечи . С два аборта съм и ще ни е първо инвитро ! надявам се да се случат нещата ! Изобщо не ми се пробва в БГ ! Въпреки се не съм и пробвала - не искам и да пробвам! Тук обаяе ми прави впечатление че са много малко споделили за бебенца не точно в тази тема де , а като цяло в темите в Инвитротата

# 129
Здравейте момичета.Дежурните аптеки в неделя, 28.10.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing

ÖZGE ECZANESİ
Address: Gülbahar Mahallesi, Şehit Ertuğrul Kabataş Caddesi, 27C, Mecidiyeköy, Şişli
Tel:0 212 217 00 85

İZZETPAŞA ECZANESİ
Address: İzzetpaşa Çiftliği Mahallesi, Yeni Yol (G. 4) Caddesi, 30 A, Şişli
Tel: 0 212 471 00 85

GÜLSEREN ECZANESİ
Address: Şişli Merkez Mahallesi, Abidei Hürriyet Caddesi, 132/A, Şişli
Tel: 0 212 231 82 06

HÜLYA ECZANESİ
Address:Teşvikiye Mahallesi Av. Süreyya Ağaoğlu Sokak 8/C, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 233 80 88

# 130
  • Пловдив
Здравейте момичета, по назад в темите съм писала, някои от вас може би ще си спомнят.
Накратко- на 26 съм ,М-28. С хашимото и микроаденом, за които приемам лекарства и си ги следя стриктно.Почти от2 год сме в борба. След няколко посещния в Бг ,усетихме че няма тук да рискуваме а направо тръгнахме към Турция. След 1вият предлед наприхме ЦС, спермограма и се оказа ,че няма проблем. Предложиха ни инсеминация,приключи без резултат. Почнахме подготовката за инвитро и решиха да бъде ЗеТ,тъй като ще е добре матката да си почине след 13Я.
Без да ни кажат за ПИД,ние искахме да се направи! 2 ембр в отклонения и 5 в добро състояние. Трансферът ми беше на 5дневен бластоцист.. По време на подготовката приемах естрофем и няколко дни преди трансфера рулид преднол,кринон. Иии тъкмо се зарадвахме,че видяхме положителен(нисък) резултат от бета чхг- 30,днес вече стана 12..
Сега чакам .. да ми кажат как ще действаме по-нататък.
Стискам палци на всички!

# 131
Аз имам час края на Ноември в Бахчечи . С два аборта съм и ще ни е първо инвитро ! надявам се да се случат нещата ! Изобщо не ми се пробва в БГ ! Въпреки се не съм и пробвала - не искам и да пробвам! Тук обаяе ми прави впечатление че са много малко споделили за бебенца не точно в тази тема де , а като цяло в темите в Инвитротата

Може би вече пишат и четат в други теми. Изборът Ви е правилен да се насочите директно към Истанбул.  Нашият случай е същия и получихме поздравления от другите двойки, с които се запознахме там, че сме взели правилно решение. И наистина се оказа правилно. Първи опит - бременност - 24 г.с. в момента.  Пожелавам същия успех и на вас!  Има много родени бебета вече, разбира се.

# 132

Може би вече пишат и четат в други теми. Изборът Ви е правилен да се насочите директно към Истанбул.  Нашият случай е същия и получихме поздравления от другите двойки, с които се запознахме там, че сме взели правилно решение. И наистина се оказа правилно. Първи опит - бременност - 24 г.с. в момента.  Пожелавам същия успех и на вас!  Има много родени бебета вече, разбира се.
24 гс ми докара усмивка Simple Smile Поздравления ! Благодаря ви

# 133
Ние също имаме час за Ноември в Бахчечи. За първи път ще пътуваме до Истамбул, най вероятно с автобус- отиване и връщане. Трудно ли се намира клиниката?

# 134
Здравейте, нова съм в темата. Имам нужда от помощ, трябва ми една кутия крион гел спешно, ако на някоя от вас й е останала или е в момента в Истанбул и ще се връща в понеделник или вторник.

Общи условия

Активация на акаунт