Клиники в Истанбул - тема 7

• 92 029
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Нашите резултати от генетичното изследване май все още не са готови.. минаха вече два месеца че и повече. Последно на 15 Шефкие ми каза че до 10 дни ще са готови... и от тогава не ми е писала.. хич не искам да и досаждам, защото може да е претоварена с пациенти.. но все пак уж до 25-ти трябваше да са готови.. (срока первоначално беше 1 месец, тоест до края на Септември) Според вас дали да и пиша или да изчакам още няколко дни..

# 151
Естественно пишете ! Къде е края на септември къде е 1 ви ноември ! Даже не разбира. защо изобщо се чудите дали да питате !
Здравейте! Нашите резултати от генетичното изследване май все още не са готови.. минаха вече два месеца че и повече. Последно на 15 Шефкие ми каза че до 10 дни ще са готови... и от тогава не ми е писала.. хич не искам да и досаждам, защото може да е претоварена с пациенти.. но все пак уж до 25-ти трябваше да са готови.. (срока первоначално беше 1 месец, тоест до края на Септември) Според вас дали да и пиша или да изчакам още няколко дни..

# 152
Пффф свързахме се и Шефкие каза че все още не са готови...голяяямо чакане

# 153
Това за ПИД ли става въпрос? Супер много време ми се вижда, 2 месеца...

# 154
Здравеите момичета, отбива имам нужда от помощ. Имам нужда от  2 ампули пролутон, ако на някоя от вас са й останали. Благодаря

# 155
Здравеите момичета, отбива имам нужда от помощ. Имам нужда от  2 ампули пролутон, ако на някоя от вас са й останали. Благодаря
Имам две ампули.

# 156
Не, това е за генетично изследване на родителите за изготвяне на Сет ъп. То се преви още преди другите процедури за да се избегне генетично предавана болест. Не е свързано с хромозомните мутации, които изследва ПИД.

# 157
Аааа 🙂 ясно. И все пак, доста време чакате вече. Поискайте си информация от лекар, ако е минал първоначалния срок, който са определили.
Въпреки, че ако имат някаква информация, съм сигурна, че няма да я бавят.
Успех ❤

# 158
 Нин чакахме около месец и половина два май даже . В БГ само че !
Не, това е за генетично изследване на родителите за изготвяне на Сет ъп. То се преви още преди другите процедури за да се избегне генетично предавана болест. Не е свързано с хромозомните мутации, които изследва ПИД.

# 159
  • Кърджали
Аз също имам

# 160

Ние чакахме това изследване за наследствени болести, което пуснахме само при мен, което излезна след около 3 месеца. Чакахме в САЩ 2 месеца и след големи мъки и разговори казали, че не могат да го направят или не знам и го пратиха към Испания, където за месец и малко излезна. Много бавно се действат нещата

# 161
Имам две ампули.
Писах ви лично съобщение

# 162
Здравейте момичета.Дежурните аптеки в неделя, 04.11.2018, в Шишли, са изброени по-долу. Пишете ни ако Ви се налага да намерите аптека в друг квартал или извън работно време през седмицата и с удоволствие ще Ви насочим. Уголемена карта в Гугъл Мапс с разположението на аптеките можете да видите тук: https://drive.google.com/open?id=16cPetPIwe3lpkAOSyZMRbsi1K7s&usp=sharing
 ECE ECZANESİ

Address: Teşvikiye Mahallesi, Güzelbahçe Sokak, 35, Teşvikiye, Şişli
Tel: 0 212 240 46 25

FEYİZ ECZANESİ

Address: Kaptanpaşa Mahallesi, Halit Ziya Türkkan Sokak, 2/A, Okmeydanı, Şişli
Tel: 0 212 320 01 02

KOÇALP ECZANESİ

Address: Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi, 23/5, Esentepe, Şişli
Tel: 0 212 267 40 82

YENİ ŞİŞLİ ECZANESİ

Address: 19 Mayıs Mahallesi, Etfal Hastanesi Sokak, 2/F, 19 Mayıs, Şişli
Tel: 0 212 248 00 79

# 163
  • София
Здравейте момичета, след 4 не успешни опита в Бг и 2 в Турция се насочвам към донорска яйцеклетка. Някой има ли информация как стоят нещата в Кипър?

# 164
Момичета, моля ви за информация ако някоя от вас е запозната, че тук няколко д-ра питам и всеки различно ми казва... При замразен трансфер откога започват да се броят гестационните седмици?
Благодаря ви

Общи условия

Активация на акаунт