НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 31 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Деси, успех утре!Ще те чакаме с хубави новини!

На мен лекаря ми разреши на секциото да съм с гел.Но мисля да си направя съвсем изчистен френски.Скоро и на фризьор ще ида.

# 646
Успех утре Деси! Всичко ще е наред!👌

# 647
Georgea  аз бях купила едно разкошно меко одеало с бамбук  и го прах на ръка с почти студена вода и естествено понеже съм много умна после го сложих в сушилнята .... и го изкарах наполовина по-малко Simple Smile
Успех на мамите със секцио тази седмица и после да ни пишат как е минало Simple Smile

# 648
Деска, стискам палчета да мине леко.

След много мои емоции днес съм едно малко кълбо от нерви и лекинко си показвам рогцата пре ММ, а тоб се чуди какво става Simple Smile

Я да питам, знам че имаме няколко мами Йоана, та да ви питам как ви казват умалено. Ние все още се чудим за име, вариантите са ни Йоана и Радина, кое повече ви харесва?

# 649
  • София
На мен и двете имена ми харесват, но повече ми допада Йоана. На наши близки приятели детето се казва така и му казват различно-Йони, Йо, Йоанка.

# 650
  • София
Деси, успех утре!!  Сигурно вече спиш Simple Smile

Аз съм 35 дни до термин. Утре съм на тонове за втори път Simple Smile

Georgea, и аз нещо си показвам рогата повече напоследък и като ми кажат как трябва да съм спокойна... Е, не мога,  такава ми е природата. Трябвало да сме спокойни за бебо, но пък вече има толкова теории, четох, че нервите са полезни за мозъчните му клетки Joy Йоана ми харесва!

# 651
Georgea, и двете имена са много красиви, на Йоана много ми харесва галеното Йони 🙂

# 652
Олее, нел, днес доста мозъчни клетки съм и направила Simple Smile

# 653
Georgea на мен ми казват Йоли и Йони .... най-неприятно ми е ако ми кажат Ани ( все едно е друг човек , не аз ) или Йоанче Simple Smile

# 654
  • София
На мен и двете имена ми харесват и което и да изберете ще е страхотно!

# 655
Основното ми притеснение за Йоана е  да не и казват Ани, защото всъщност идва  от Иван и Ивайло (двамата дядовци)

# 656
  • София
Ами вие ще наложитр галено име на детето, но винаги може на някой друг друго да му е удобно. На Радина пък може да й казват Радка, вместо Ради.

# 657
  • София
МЕрси за палците момичета, аз тая нощ не спах много щото ми доведоха едно лапе с стаята от черните перли - на 15 и цяла нощ е ревала, то хем ти е жал, хем искаш да се наспиш, хем не слуша лекарите какво и говорят и не ги разбира, не търпи никва болка... да се чудиш кога му е дошло цикъла та вече е бременна...  и малко станах изнервена. Акушерките ме довършиха с една прекрасна клизма за разсънване 😂😂😂 и сега чакам докторката да дойде и се опитвам да не удуша малкото, дето изведнъж като дойдоха лекарите му мина всичко, пусна си турски сериал е вече е спокойна!!! 😡 обмислям да и скърша вратлето с тия циркове дето ги прави, ама детска работа... По-добре да ходя да ме режат, отколкото да гледам Диема фемили 😁😁

# 658
  • София
Десиии, поредното приключение!! Време е бебо да излиза и да си ходите вкъщи!! Simple Smile

Аз се събудих за малко и като видях колко е часа си помислих, че клизмата трябва да е минала и още малко...

# 659
Деси, успех!

Georga, аз съм Йоанна. Казват ми Йоли, Йо, Йолке, Йол. Една учителка преди години реши да ми вика Ани, бързо се отказа, просто не се обръщах като ме вика. Забранила съм да ми казват Йони и Йори. Детето само ще си установи правила. А, Радина е един от вариантите, които и ние мислим, така че съм пристрастна, харесва ми и спокойно никой няма да й казва Радка, на всички тези Рад-имена им викат Ради, а тя самата не заяви, че иска нещо друго. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт