Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 325
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 90
Чакаме си интервюто и сме разкъсвани от противоречиви емоции.

# 91
С какво си противоречите?

# 92
Носталгията ли ви хвана, или страх от неизвестното?
Всичко ще бъде наред. Живота обича смелите. Късмет от мен.

# 93
  • София
Благодаря за темата Simple Smile

# 94

Противоречиви, защото от една страна сме обладани от младежки ентусиазъм за промяна и нов живот и друга от мисълта, че ще трябва да оставим всичко тук и дали тази авантюра няма да бъде голяма грешка, която ще причини много страдания не само на нас, а и на близките ни.
Предполагам това са нормални неща...

# 95
Много благодаря за отговорите на всички. Изненадан съм, че нямаше нито един, който да ме наплюе, че не знам пък питам. Само не успявам да намеря конкретна информация относно снимките. Дали задължително трябва да бъдат от някое фото или мога чрез телефон, просто с нужното качество.
Благодаря отново

# 96
  • Сф
Полезна и подробна информация за снимките:
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-informa … urces/photos.html

# 97
Скрит текст:

Противоречиви, защото от една страна сме обладани от младежки ентусиазъм за промяна и нов живот и друга от мисълта, че ще трябва да оставим всичко тук и дали тази авантюра няма да бъде голяма грешка, която ще причини много страдания не само на нас, а и на близките ни.
Предполагам това са нормални неща...
Предполагам са нормални неща.  мога само да кажа, че България винаги ще си е тук и можете да се върнете, ако не ви хареса там. Според мен нагласата е важна и човек не трябва да си мисли, че прави грешка, всеки опит е важен. Единствено финансови загуби от упражнението би бил негатив за вас. И пак, пари се изкарват, но ако не опитате със сигурност ще има съжаление и мисли "защо не заминахме".

# 98
https://www.facebook.com/108194222569430/posts/1956652971056870/   Тук може да видите уточнението от страна на посолството за кандидатстване на неженените двойки

# 99
Късмет и успех на всички!

# 100
  • САЩ
Успех на всички!

# 101
  • София
Ами готово, този път сайта се отвори веднага, пуснах за мен и за приятеля ми, пък каквото стане такова Simple Smile Успех на всички Wink

# 102
  • София, България
Успех, хора! Аз ще пусна няколко дни по-късно, в петък почивам и ще мина през някое фото, за да ме снимат. Иначе ми се искаше и на мен още сега да пусна Simple Smile

# 103
  • София
Как е Средно-специално образование на Английски ?

# 104
  • Sunshine state
Пиши средно. Няма точен еквивалент.

Общи условия

Активация на акаунт