Лотария "Зелена карта" 2020

• 104 523
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Аз проверих дали снимката ми отговаря на всички критерии на следния сайт:
https://greencardphotocheck.com/en/
Качва се снимката и на базата на всички изисквания се отговарят въпроси и се сканира дали очите, челото и брадичката са където трябва да са.
Дано съм полезна . Simple Smile
Успех на всички!
Снимката на бебето не мина този валидатор.
Значи нова снимка
Вече пуснах апликацията. Здраве да е.

# 136
Според мен е относително за бебе. Но щом ти е приело апликацията, не би трябвало да имаш проблеми.

# 137
Според мен е относително за бебе. Но щом ти е приело апликацията, не би трябвало да имаш проблеми.
Мерси. Peace
Каквото такова, принципно бебе на 8м не може да изглежда като възрастен, а иустата и не е напълно затворена. Моята снимка е ОК.

# 138
Мерси. Peace
Каквото такова, принципно бебе на 8м не може да изглежда като възрастен, а иустата и не е напълно затворена. Моята снимка е ОК.
Бебченце няма как да застане като голям човек. Според мен сайта е полезен за възрастни хора да си проверяваме снимките Simple Smile !
Успех!

# 139
Мерси. Peace
Бебченце няма как да застане като голям човек. Според мен сайта е полезен за възрастни хора да си проверяваме снимките Simple Smile !
Успех!
Благодаря. Hug

# 140
  • София, България
Според този линк моята снимка, не е приемлива, защото очите ми не са във въпросната зона, но всичко останало отговаря... Здраве да е.

# 141
  • Варна
Язък за проверката от професионален фотограф. Grinning Това шега. Wink
Не се шашкайте. Това, че според тоя сайт не е точно както трябва да е всъщност не значи нищо. Да, според него и двете ми снимки, които съм правил са 'валидни'. Но това не значи, че вашите не са. Е, ако не ви изтеглят, може да кълнете фото студиото, че те са виновни. Wink

# 142
Е има хора с много къси носове и обратно. Изобщо има хора, които не са съразмерни така да се каже. Явно първо трябва да се мине през пластичен хирург преди фотото. Министърката Ангелкова, предполагам, няма да влезе в стандарта. Най-малкото ще й бяга брадата от линията. Къде майтап, къде истина...

# 143
  • София
Здравейте,
Качва се снимката и на базата на всички изисквания се отговарят въпроси и се сканира дали очите, челото и брадичката са където трябва да са.
Успех на всички!

Mного се вживяваш в тези снимки. Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 02:21 от Cho_GoT

# 144
  • София, България
Така е, аз не се филмирам иначе щеше да има рев сълзи, рев сополи и прочие. Хората още като отвориш въпросния линк са си написали, че резултатите не са категорични, защото това е любителски сайт, който е направен с цел проверка на снимката, но те не са институция да казват на 100% дали резултатът е адекватен...

Майната им на снимките, сега ще си живуркаме до май месец Simple Smile

# 145
Скрит текст:
Здравейте,
Успех на всички!
Mного се вживяваш в тези снимки. Simple Smile
Хич даже. Laughing Писах вече, каквото такова. Wink
Въпросния валидатор не пуска снимка ако е вече ползвана в минали участия. Аз познавам хора изтеглени със стари снимки, със домашни снимки, така че дишайте. Каквото е писано. Wink

# 146
Включвам се за да ви успокоя, този валидатор отхвърли снимката с която преди 3 години ме изтеглиха. Така че не се шашкайте, че не ви ги приема. Късмет отново на всички.

# 147
  • Scotland
Хора, радвате ме Bowtie Стига се шашкахте Kissing Face Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 148
  • Sunshine state
Включвам се за да ви успокоя, този валидатор отхвърли снимката с която преди 3 години ме изтеглиха. Така че не се шашкайте, че не ви ги приема. Късмет отново на всички.
Което отново доказва теорията, че снимките не са факторът, заради който няма да ви изтеглят. Wink

# 149
Което отново доказва теорията, че снимките не са факторът, заради който няма да ви изтеглят. Wink
... И аз за това си пратих старите снимки, ха-ха!

Общи условия

Активация на акаунт