Лотария "Зелена карта" 2020

• 105 224
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 885
Prodrive А да попитам брат ви колко е голям или някаква подробност ако не е тайна защото и аз за пръв път пускам и още нз резултата .. просто ми е любопитно нищо повече

# 886
Аз вече започвам да се чудя дали не са ми скапани снимките, които правя вкъщи.
Ще взема другия път, ако има лотария, де, да отида до някое фото. Човек за сламка се хваща. Laughing
Винаги съм снимана във фото. Различни студиа при това. 7мо НЕ.  Laughing

# 887
  • с трима мъже :)
Пета или шеста година … изгубих им бройката

2 пъти НЕ отново

# 888
  • София, България
Ще взема другия път, ако има лотария, де, да отида до някое фото. Човек за сламка се хваща. Laughing

Значи за другата лотария може да идем на ходжа. LaughingLaughingLaughing

# 889

Значи за другата лотария може да идем на ходжа. LaughingLaughingLaughing
Ходила съм на Божи гроб в Йерусалим, лично. Не ми е помогнало.

# 890
Не сте/сме изтеглени, защото шанса е нисък, 2% я има,я няма.  Стига сте търсили някакви причини. Поросто има хора с по - голям късмет от нас, това е. Дори принципно шанса да игреш цял живот и да не те изтеглят е по - голям.
Но разбира се това неозначава да не се пускат апликации за лотарията до когато я има, дори  напротив, никакво отказване все някога ще светне фразата "'Dear selectee you have randomly selected for further procedure... "

# 891
Prodrive А да попитам брат ви колко е голям или някаква подробност ако не е тайна защото и аз за пръв път пускам и още нз резултата .. просто ми е любопитно нищо повече

На 35 години е.

# 892
Добре Благодаря

# 893
Аз още не съм проверила - ще изчакам още малко, искам да отложа емоциите Simple Smile

# 894
При мен също греда. Мисля, че лотарията, не е точно на лотариен принцип. Преди изпращаха на хора главно с ниско образование за ниско квалифицирана работа. Късмет на всички останали.

# 895
  • Down south
Мисля, че лотарията, не е точно на лотариен принцип. Преди изпращаха на хора главно с ниско образование за ниско квалифицирана работа. Късмет на всички останали.
Какво са изпращали?

За ниско квалифицирана работа има хора, колкото щеш.

# 896
Че са одобрени, но преди. Високо квалифициран човек, няма да се хване на всяка една работа, която му посочат. Чернороби им трябва, не мениджъри.

# 897
  • Beyond the stars
Моето has not been selected го видях, ма мъжовото нещо не мога да оцеля мейла, с който съм регистрирала Grinning
Та ще продължам опитите..

# 898
Че са одобрени, но преди. Високо квалифициран човек, няма да се хване на всяка една работа, която му посочат. Чернороби им трябва, не мениджъри.

ха-ха-ха...., "всяка една работа, която му посочат". Темата за вицове не е тази. Wink

А пропо, чернороби си имат доволно и предоволно - даже едва ги удържат по южната си граница.

# 899
И как аджеба ще разберат, че си висококвалифициран, като ти търсят само средно образование?
Много мнителни са станали хората. И лека обида усещам. 😁
САЩ си има и висококвалифицирани  и ниски такива. Няма подбор в лотарията.

Общи условия

Активация на акаунт