КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Янке, екстра си е стаята.
Дано Анжелка да си изкара до края на 7ми клас в нея.
Да си кани приятелки и да се веселят.
Пробвах да снимам гледката от прозорците ми без пердета, но нищо не се получи.
Явно телефончето толкова си може.
Иначе поне на 5 места в момента  има фоерверки и е много красиво.

# 106
  • Кубрат/ Пишурка

# 107
  • тук, на мястото си

Добро утро и от мене!
Изморена съм, но за една седмица доста селска работа отметнах. Едната градина е готова за зимата, другата има има още малко работа. Днес съм на тема ягоди.
Пожелавам ви слънчева седмица!

# 108
Добро утро!
Ягодите са хубава тема,особено през юни.Не знам какво се хвана, тук там листенца виждам,дано повече растат.
Имам ядене ,отивам за стипендията до банкомата,че харчих чужди пари,нали няма снаха там,бъркам.Чакам второто си дете, да си вземе багажите и към София.Фло се оказа заразителна ,та стана патрон на сина ми,студент е като нея.Дали ще  е като нея  не съм сигурна ,но се нави и започва след дни с нейна помощ ,вися цял ден да го записва и подпомага,той на 3000 км, а аз ....не ставам ,макар да бях готова за скок,ако се наложи.Какво ли не правят майките,макар остарели.
Снощи  внуците са чакали  над час и  половина в задръстване заради катастрофа пред София.Не завиждам на баща им да ги занимава в колата,пет часа път.Слава богу ,прибраха се и заспах като къпана след толкова тичане вчера,лекуваха ме ,че ме боля главата и  коремчето, толкова грижи не бях усещала много отдавна.Как не ги домързя да измислят .Набра последния  номер внука ,та безпокоихме хората ,те очакваха друго обаждане,искат да купуват къща до нас ,но собствениците не си идваха.
Това от мен.Вие сте.

# 109
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , благодарности за пожеланията към Краско!
Живи и здрави всички!
Тук два дни превалява , та днес направих бърз тигел и към нас.
Утре повече. Иначе е задушно , топло е.
Хубав ден и слънчева нова седмица! 

# 110
Аз пък започнах есенната диета. Два пъти годишно си правя диети - една на есен, за да се подготвя за похапването около Коледните и Новогодишни празници и една напролет, да сваля натрупванията от Коледните и Новогодишни празници...Relaxed Та сега се заредих с грейпфрути, салати, пилешко и риба и почвам. Няма да ям никакво сладко.

За ягодите - нашите нещо не вървят - само на листа големеят, плод нямат. Та тази година ги изкоренихме и една съседка ми даде горски ягодки. Искам да си засадя от тях - много са ароматни. Обаче ме е страх направо в двора да ги сложа, засадих ги в саксия, да видим дали ще оцелеят зимата в нея. Няма да ги прибирам, ще ги оставя навън. И ако всичко е наред, мисля да ги засадя напролет на сянка. Дали добре постъпвам или греша? Моля, дайте ми насоки за тези горски ягодки, че страхотно сладко става от тях...ако оцелеят до сладко де... Simple Smile

# 111
  • София
Привет, красавици! Hug
След като обядвахме се почудих на къде да хвана-дали към дивана или към лапчо или към книгите. Първо си надписах тетрадките за новия семестър. Ей, може и смешно да ви е, но нали сте ми дружки да си споделя, че желанието ми за учене е голямо. ММ се смее, че си подреждам тетрадките и книгите като първокласничка. Мерак! Сега следва раздумка с вас и най-после оставих дивана.
Почвам ви от пред назад Wink
ДЕЛТА. мисля, че не е добра идея да оставиш ягодките в саксия навън. Може и да измръзнат. Друго си е, ако са насадени в земята. Съдя по това, че една зима ми измръзнаха луковичките на лалетата, които бях сложила в саксии, а тези, които бяха в земята - оцеляха.
ЖАБКЕ,  Hug
АЙФЕЯ, карай го по-кротко. Не се узорвай. Взех си от твоето кафе. Simple Smile
ЯНЕ и от твоето кафе пийнах. Тенкю, готини бабчета Wink
БОРЯНЧИЦЕ, голяма радост си имала и вчера, и днес ще имаш... И дай Боже още много радости занапред! Ще събираш играчките, къде ще ходиш? Нали сте приятелки hahaha Joy След като вече сподели с дружките, че си имаш студент, искам да разкажа една история, която много ме трогна. В деня, когато беше насрочено събеседването на кандидатстудентите за специалността Психология на здравето, отидох в Университета. Трябваше да върна книга на една от професорките и да видя моя човек - момчето на Боряна. Морално да го подкрепя. Влизайки в Университета, мернах с периферно зрение едно момиче с две патерици, което бавничко се придвижваше. И през ум не ми мина, че отиваме на едно и също място. Отидох пред залата за изпита, видях се с преподавателите. Поканиха ме и аз да съм в журито, да присъствам на интервюто.  Естествено не приех първото предложение, но с удоволствие приех второто.  Всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола и реда на квакането Joy Оставаха още няколко мин. до започването на интервюто, прииждаха момичета, момчета, а аз се чудех къде е нашето момче. И го видях... Хванал патериците в една ръка, а с другата подкрепя момичето. Само дето на ръце не беше я взел. Той - здрав, прав, хубав, а тя дребничка, слаба, едва пристъпваше. Колко хора са минали покрай нея, включително и аз...Кой знае колко време би вървяла, ако трябваше да извърви това разстояние сама. Почти се разревах. И сега ми се стяга гърлото, докато пиша. Ей такова е момчето на Боряна. След изпита, когато останах с преподавателите, особено ми хареса техния коментар: Това момче е здраво стъпило на земята. Има мъдрост в него, нищо, че е млад. Ще го бъде в професията! Мисля си-а да знаете коя е майка му...Вярвам на преподавателите си - отбор мастити психолози. За тях сме като разтворена книга. Поглеждат и и ни прочитат. В миг разбират що за стока сме. Когато и тримата казаха ДА за него, ми се искаше да тичам по коридора с разперени ръце и да викам от радост! Е, това беше.

# 112
Фло ,не е споменавал нищо ,то какво ли разказват мъжете на майките,нищо.Сега като го казваш ти ,се радвам с теб,че прави добро впечатление сина ми.Губя се до децата,но така и трябва,да са повече от нас.

# 113
Браво на сина на Боряна! 
Човещината вече е рядко явление.
Яне, честита ви новичка стая! Бъдете щастливи в нея с твоята красавица!
Айша, днес какво купи на бебето?
Алфейке, стига работа! Започвай купона-яж, леж, филми, книжки, плетки, разходки.

А аз днес я карам...... на резил. Внучката е на градина, внукът на училище и аз свободна. Станах към 9, още по пижама проснах дрехи, които кака Пена изпра през нощта. После пак легнах, гледах  ТВ и станах чак в 10. 30. Седнах  на един стол в  тревата на двора под шарена сянка да чета книжка. Четох, четох и съм заспала, та до 13. 05. Малеййй! Срам!
Добре че се събудих навреме, защото внукът си дойде и щеше да ми се смее.
Посмейте ми се вие.

# 114
Няма нищо смешно ,КАГ.Нормално  е.

# 115
  • София
КАГ, защо да се смеем? Всеки има нужда от спокойно изкарване на деня. Друг път няма да имаш време за 1 чаша вода от ангажименти.
Борянка, честит ти кандидат-магистрат! Да са му лесни изпитите и да изкара весело следване. Той там ли ще живее или ще пътува? Много се радвам да игрите с приятелчетата.  Party
Дано са здравички и пак да ги доведат преди да застудее.
Фло, освен догодина да те упълномощим да запишеш  Ани за бакалавър.  Praynig Praynig
И тя клонеше към нещо с психология. Все подавах от нейно име за класиране с матури и все не ни огряваше. Тази година пропуснах по обясними причини.
Луси, как е първокурсника? Свиква ли или бърза да си идва всеки свободен момент? А сестричката как понася липсата?
КАГ, нищо не съм купила на Сладкото бебе днес. Заблажих на борсата, та ще купим каквото кажат. Но го видях на снимка спящ - видимо главата му е пораснала. Позапълва леглото.
По повод купуването - моля за предложения какво да взема за питката на бебо? Питах Ани - дрехи не ще, затрупани са. Активна гимнастика и шезлонг купих като бях там лятото, за столче за хранене и проходилка е рано. И тя не знае какво да си поиска, аз не се сещам. Но да не се изложа като баба пред гостите. То парите в кърпата са ясни, но нали по традициите трябва и 3 подаръка.

# 116
  • тук, на мястото си
Добър вечер!
Каг,  много хубаво си направила, че си си взела дрямката на въздух.  Нали знаеш, докато сама не си кажеш  "почивка" - няма кой да ти каже.
Боре, положително заредена баба си сега най-малко за месец напред, няма да се оплакваш нито от глава, нито от корем, излекувана си. Поздравления за студента и добре възпитаното момче!
Делта,  не вярвам в саксия да издържат ягодките, в земята си е друго, още повече че са диви.
Айша,  питка за 40 дни ли говориш?
Фло, Жабка, прегръдки за вас.
Лека нощ! Не ми се спи, но ми се ляга.

# 117
Добра вечер !
За добри дела прочетох.
Вече са рядкост.
Браво на Фло и сина Борянкин.🌸😍😍

Борянчице, ошета ли вече след гостенчетата?
Ето на и доктори си намерила😘

КАГ, добре си направила днес.
Отдавна не ми се е случвало.
Надявам се като застудее и мен да ме огрее😎

Айша, не мога да съм ти в помощ,защото още не ми се е налагало.Нещо,което да им е в помощ.
Под шезлонг да разбирам люлеещата се кошница,пееща с въртящи се играчки  и т.н.?
Такова чудо купих като се роди бебка на племеника.Казаха,че е практично и бяха доволни.

Фло,радвам ти се на ентусиазма за наука😍
Ей така се замислям дали с всичките си години мога да изкарам шофьорски курс😁
Някой път ми писва да се моля на домашните шИфИори, а и на тях от мен сигурно.

Изморена съм.Писна ми от градини,треволяци и т.н.
Обещахме си с ММ  към края на месеца или началото на другия да забегнем за някой ден релакс с басейн и глезотийки.

Алфея, дружке по градини😘, изпревари ме😊

И аз като тебе съм легнала, но за сън ми е много рано още.

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 21:31 от Gabkata

# 118
  • София
Алфея, да за 40 дневна питка ще ходя в края на месеца. За там ми е питането за подарък.
Габката - това е шезлонга купен от мене. Но за сега не го слагат вътре - нещо извивката на гърба не му пасвала. Когато си решат - тогава, аз не напиням.

# 119
  • тук, на мястото си
Айша, навремето на нашите внуци ние дадохме пари, а чичо им даде плюшени играчки - големи мечоци. Още си  ги пазят и си знаят кой кога им ги е дал, а парите никакви ги няма. Така, че купи му нещо което ще му остане спомен.

Общи условия

Активация на акаунт