КГБ = Клуб на Готините Баби - 191.

• 51 213
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
КАГ, защо да се смеем? Всеки има нужда от спокойно изкарване на деня. Друг път няма да имаш време за 1 чаша вода от ангажименти.
Борянка, честит ти кандидат-магистрат! Да са му лесни изпитите и да изкара весело следване. Той там ли ще живее или ще пътува? Много се радвам да игрите с приятелчетата.  Party
Дано са здравички и пак да ги доведат преди да застудее.
Фло, освен догодина да те упълномощим да запишеш  Ани за бакалавър.  Praynig Praynig
И тя клонеше към нещо с психология. Все подавах от нейно име за класиране с матури и все не ни огряваше. Тази година пропуснах по обясними причини.
Луси, как е първокурсника? Свиква ли или бърза да си идва всеки свободен момент? А сестричката как понася липсата?
КАГ, нищо не съм купила на Сладкото бебе днес. Заблажих на борсата, та ще купим каквото кажат. Но го видях на снимка спящ - видимо главата му е пораснала. Позапълва леглото.
По повод купуването - моля за предложения какво да взема за питката на бебо?
Скрит текст:
Питах Ани - дрехи не ще, затрупани са. Активна гимнастика и шезлонг купих като бях там лятото, за столче за хранене и проходилка е рано. И тя не знае какво да си поиска, аз не се сещам. Но да не се изложа като баба пред гостите. То парите в кърпата са ясни, но нали по традициите трябва и 3 подаръка.

Това за 3-те подаръка за пръв път го чувам. Аз за моята внучка купих златни обички. Чакаме я да поотрасне още малко - да навърши поне 6 месеца, за да й ги сложим. Бебешки, много са сладки. Обаче за момченце не знам - може пак нещо златничко, което да му го приберат и дадат, като порасне.

Обаче внучка ми е такава чаровница! Смее се с глас, а е едва на три месеца и половина!

# 121
На внука от мен  леглото и дрешки . От съпруга ми  пари. Общо 1000 лв.
На внучката  дадохме същата сума  да й купят, каквото искат.

# 122
  • Кубрат/ Пишурка

Аз за Криско май нищо не съм купувала за питката, защото те бяха у дома. Направих питка и събрах комшийките. Е, не се ми на само с питка, де! За Анжелка от нас беше креватчето със спалното бельо и понеже бяха във Варна не съм правила питка. Мима беше си поканила 3-4 приятелки на кафе и сладки, а аз бях на работа. Айша, дай им парички и да си вземат, каквото искат.

# 123
Айша, аз на моите и трите освен дрешки,стари хубави пелени от тати и мама им подаряваме гривнички на момичетата, златно кръстче на внука и юбилейни монети с тяхната година на раждане купени от БНБ.

# 124
                        Привет,момичета! Да се покажа,че току виж сте ме забравили!  Yum
                        Айша,златни кръстчета кумовете и на четиримата подариха на кръщенето,а за питката на момичетата купихме обици,а на момчетата гривни.И не само ние - събраха по няколко и разгубиха някои от тях.Да са живи и здрави пак купуваме.Сега подаряваме монети - сребърни или златни - почти по всички поводи.Играчки - бол,а и се чупят ,но монетите остават .Има много хубави и в БНБ и в Тавекс в МОЛ Парадайз.Има юбилейни с годината на куче,петел и т.н. В красиви кутии и за подарък са чудесни.Ние купихме това
Скрит текст:
за Неда,защото тя е родена в годината на кучето.Монетата е сребърна с позлатено куче.Имаме монети сребърни и златни и от годините,когато са се родили.Сега ММ купува по 4 бр и вече е събрал по едно съкровище и за четиримата.
                      Ето и златно куче!
Скрит текст:

Така,че реши сама ,но това остава за спомен,а ще стане и с нумизматична стойност докато порастнат.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 18:09 от Didia

# 125
  • София
Привет, красавици!
Защо ви няма на мегдана? Е, тогава и аз ще си мълча, че ако се разговоря сама, това клони към диагноза Mr. Green
АЙША, по твоя въпрос. Златните подаръци връчихме, когато ги изписваха от родилния дом. Купувахме колички, кревати, по-скоро давахме парите. На погачите давах пари и музикални играчки. Да си купуват майките, каквото им е нужно. Няма смисъл от много дрехи и играчки.
Хайде, лека нощ!

# 126
  • Кубрат/ Пишурка

Я, да видим дали тази сутрин ще има желаещи?

# 127
  • Вила Великула
Аз май съм първа на кафето. Пия и на работа.
Успешен и спокоен ден на всички.

# 128

Я, да видим дали тази сутрин ще има желаещи?

Много мило, благодаря! Днес съм решила да си взема направление за ежегодния ми преглед на гърдите. Всяка година си правя - редувам ги - една година на мамолог, една година на мамография. Тази година ми се пада мамографията.
Успешен ден на всички! Simple Smile

# 129
  • София
Привет, красавици! Hug
Разходих се до Университета, оказа се, че и днес няма да имаме лекции. Ако е рекъл Господ - от утре.
А на вън е време само за разходка. Е да, ама не. Прибрах се, че още не съм извадила по-дебелите дрешки, а не обичам времето да ме изненада. Ето с това ще си уплътня времето.
ЯНЕ, чак сега ми остана време да си изпия кафето. Стаята, която ни показа на Анжелка ли е? Пак ли ще сте заедно или ще се разделите вече?
ДЕЛТА, подсети ме, че тази година и аз не съм ходила още на профилактичните прегледи. Трябва да отметна тази задача. smile3543 costumed050
ПИПИЛОТАаааа, кога ще се видим да ти дам перуниките. Возя ги в багажника. Трябва да ги погледна дали все още са читави. flower
ДИДИА, одобрявам подаръците на юбилейни монети! thumbsup
НЕША, зазимихте ли вече къщата или все още се радвате на златната есен в балкана? Simple Smile
ГРЕТИ, за теб  Hug
АЛФЕЯ и за теб  Hug
ГЪБКЕ, хич не го мисли. Записвай се за шофьорски курс. Ти си отракана мадама, ще се справиш. Защо ще се молиш на домашните да те возят насам, натам. Я се мятай на возилото и смело напред! newsm01 Подкрепям те!
АЙША, вече звучиш съвсем като една от нас. 100% бабичка! Simple Smile Нали е много хубаво?
Отивам сега да подхващам работата. Бягай работа, че идаааа Wink

# 130
Ха добър вечер ,нещо се губите и аз със вас.Ми ще се чакаме ,до ще време снежно и валежно да позеленее групата с активни членки.
Сто процентови баби ,няма се излагаме....

# 131
  • София
Тук съм по принцип. Цял ден насам-натам. Търсих по аптеките мелатонин за Д. течен. Купих си копитца за чорба и сега ги варя. Отдавна не съм правила, а е много полезно за ставите.
Я ми кажете, слагате ли прясно мляко като на шкембето или не. Май не съм застройвала, но отдавна не съм правила.

# 132
Ми не съм правила чорба от копитца,та чак застройки да знам.Да си призная ,предпочитам си супи със зеленчуци ,дори от шкембе ,ама нали е мода ,правя  и с прясно мляко,де ще ходя.Да стане купешка.

# 133
  • София
Римар, на пачата прясно мляко не се слага.
Поне аз я правя така - обезкостявам крачетата, слагам сол, чесън , оцет и черен пипер.
Ако искаш топло, ако искаш студено желирано.
Да ти е сладко.

# 134
  • София
РИМАРЧЕ, на тази чорба (пача), аз не слагам прясно мляко. Рецептата се е предавала от баба на мама и стигна до мен ето така. Сварявам много добре крачетата, почти до разпадане, като предварително ги посолявам ( по-вкусни са ми после). Обезкостявам ги. В бульона слагам най-накрая нарязан чесън (предпочитам го пред счукания). И това е. Вариантите са два. Хапваш я гореща или замръзнала. Ох, всякак я обичам. Пусни малко през монитора hahaha Joy
ХУЛИ, изпревари ме. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт