Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 70

• 65 750
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
vel333, след като сте на спонтанен цикъл и е бил само един фоликул, защо имате инжекция мериоферт? Аkо сте го обсъждали с доктора, ще ми бъде полезно. На мен също ми предстои и очаквах, че никакви медикаменти освен цетродид не се дават. Благодаря! Успех!

# 91
Стаменов изписва дуфастона само преди трансфер.

На мене ми е изписвал дуфастон след трансфер, беше пролетта. Индивидуално е.

# 92
  • и тук и там :)
vel333, след като сте на спонтанен цикъл и е бил само един фоликул, защо имате инжекция мериоферт? Аkо сте го обсъждали с доктора, ще ми бъде полезно. На мен също ми предстои и очаквах, че никакви медикаменти освен цетродид не се дават. Благодаря! Успех!
Привет, аз съм съвсем нова в "материята" инвитро и реших напълно да се пусна по течението, и да се доверя на Док. Не сме го обсъждали, не ми е обяснявала, не съм  питала в детайли....само казва какво да правя и следвам указанията.
Дори решението за генетично изследване и замразяване също беше еднолично на Док.

Единствено за стимулацията мисля да помоля за лека стимулация Simple Smile

# 93
Имам въпрос - когато след ЕТ има назначен ЧХГ препарат (Прегнил 100), знаете ли кога най-рано е уместно да се направи кръвен/уринарен тест? Изписани са 7 броя инжекции през ден като кръвният е определен за 14-ти ден. За колко време се изчиства прегнил 100 и според Вас ще бъде ли реалистичен резултатът на кръвен, ако се направи по-рано, след като за проследяване на ЧХГ ще трябва да се повтори след 48-72 ч., а пък ще има още Прегнил за поставяне.

# 94
  • София
Това е много ниска доза. На практика почти не се усеща в резултата. Да го промени с 3-4 единици примерно.

# 95
  • София
Трябва да запиша час за ендометриална биопсия, но не са мо казали за кой ден на цикъла и сега не знам как да го запиша, някаква идея?

# 96
  • София
На мен за биобсии ми бяха казали да си запиша час за 9-10 ден

# 97
Трябва да запиша час за ендометриална биопсия, но не са мо казали за кой ден на цикъла и сега не знам как да го запиша, някаква идея?
Прави се пет дни след доказана овулация. Тоест трябва да има проследяване на овулацията, аз така или иначе ходих на 11 ти ден и от тогава ми започна проследяването. Може би след края на цикъла, който и ден да запишеш до 12 тия според  мен ще е ОК.

# 98
  • sofia
Здравейте,

Искам да попитам някой дали е имал подобна ситуация, направих си кръвен тест на 9 ден от трансфера , отрицателен, обадих се  в болницата казаха ми да си направя пак на 14 ден и  тогава да спирам лекарствата ако пак е отрицателен, но от вчера ( 13 ден ) имам кафеникаво зацапване и леки болки.  Може ли да  си е цикъл въпрвки лекарствата, или да изчакам  втория тест

# 99
  • София
При мен е настъпвал цикъл въпреки лекарствата при отрицателен резултат - на 12 след трансфера на 5 дневни мисля, че беше.

# 100
Здравейте,

Искам да попитам някой дали е имал подобна ситуация, направих си кръвен тест на 9 ден от трансфера , отрицателен, обадих се  в болницата казаха ми да си направя пак на 14 ден и  тогава да спирам лекарствата ако пак е отрицателен, но от вчера ( 13 ден ) имам кафеникаво зацапване и леки болки.  Може ли да  си е цикъл въпрвки лекарствата, или да изчакам  втория тест

Може, но си направи теста задължително. Пожелавам ти да не е цикъл!

# 101
Ако кръвния тест е 0----или 10 няма нужда да повтаряш теста.Спирай си лекарствата.

# 102
Аз като нова в Надежда все още не проумявам защо кръвният тест е на 14-ти ден след трансфер, дори на бластоцисти. Някой ако може да ми обясни, ще бъда благодарна. Разбирам да има ЧХГ препарат, който трябва да се изчисти, но при липса на такъв, знаете ли за толкова късна имплантация, че да отчете тогава. Може би просто искат да имат по-категоричен резултат, обаче за пациент с отрицателен резултат е натоварващо - и очакването, и хормоналната бомба.

# 103
Ами в предната клиника ,в която бях беше даже и на 17 ден Simple Smile .Аз теста тук в Надежда го направих на 9 ден без да броя деня на трансфера Simple Smile не чаках 14-ти .

# 104
Малага, кой ти каза 14ти ден за тест ? На мене Персенска ми е казвала на/след 12 ден. В Щерев доколкото помня също на 14ти ден ми беше теста.

Общи условия

Активация на акаунт