СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 188
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, може ли коментар и на мене.
Ден 13 след трансфер - 478 iu/l. Ден 15- 1521 iu/l.
Дали са две?
Благодаря.

# 91
  • София
Честито!
Запиши си час за преглед в 6гс. Докторът ще каже колко са.

# 92

Момичета, този резултат го получавам на датата на очакваната М. Не знам какво да си мисля. Имам някакви изключително въображими втори черти. Да отписвам ли месеца или да се надявам на чудо?

# 93
Гери, аз бих пуснала след 48ч пак, за да се види дали се покачва хормонът. Може да си го хванала много рано, късна овулация..
Надявам се всичко да е наред!

# 94
  • София
При такава стойност нищо не може да се каже. Повтори след 48ч ако няма М дотогава. Успех

# 95
Благодаря ви момичета за бързите отговори! В събота пак ще пусна, дано да е късна овулация. Наистина този месец не съм я следила, но +/- 2 дни ми се размества МЦ. Това, което ме притеснява е че имам болки в корема все едно ще ми дойде всеки момент. Но пък и друг път съм пускала ЧХГ и винаги е било 0.10.

# 96
Няма да е проблем, но имай предвид, че уринните тестове няма как да отчетат такава стойност. Те отчитат 20 или 25 единици ЧХГ, а най-чувствителните 10, т.е. е много вероятно ЧХГ-то ти да е паднало, щом като си имала положителни уринни тестове, а сега имаш резултат под 5.

# 97
Точно това си мислих вчера, но не стигам до отговор. Преди 3-4 дни бях направила един престо, излезе само една черта. 2 дни след него направих тези, които ми показаха тази черта. Веднага след това купих лентички и шуърчек, лентичките показваха черта, а шуърчек си беше само с една чертичка. Вчера чхг 4.72, днес шуърчек ми показва за първи път черта. Пак е такава почти невидима, но не е изпарителна със сигурност. Не знам има ли шанс нещо лабораторията да е сгрешила, как тестовете ще хванат 4.72 единици чхг, а са с чувствителност 25 (поне днешния шуърчек е такъв). Болката в гърдите понамаля, и все пак имам надежда..

# 98
Категоричен отговор ще даде само повторният кръвен. Ако искаш, потърси лаборатория, която работи събота и неделя за да не чакаш до понеделник. Ако си от София, мога да ти предложа лабораторията в Щерев. Работят и през уикенда и резултатите от ЧХГ излизат до 1-2 часа.

# 99
  • София
Надежда също прави изследвания събота и неделя.

ЧХГ се чисти по-бавно от урината, отколкото от кръвта. Тоест тестът може да покаже плюс дори след като стойността на чхг в кръвта е спаднала.

Пусни кръвен тест.

# 100
За съжаление съм от малък град и няма лаборатория, която да ми даде резултат днес. Ако до понеделник нямам М, ще пусна кръвен задължително.

# 101
Не искам излишно да те обнадеждавам, но на мен ми излизаше 2ра бледа черта при чхг 18. И аз имах същите въпроси като теб. Не отписвай месеца 🤞 стискам ти палци

# 102
DiyanaCh, как се развиха нещата при теб? Не отписвам месеца, но си пожелавам нещата да се развият по възможно най-добрия начин.

# 103
DiyanaCh, как се развиха нещата при теб? Не отписвам месеца, но си пожелавам нещата да се развият по възможно най-добрия начин.

Живот и здраве влизам в 4ти месец скоро 😉
Стискам ти силно палци и те чакам с хубави новини 🤞

# 104
Много ти благодаря! Малко ме е страх, че тази черта не се насища. Тя дори не е бледа, а почти въображаема..

Общи условия

Активация на акаунт