СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 9

• 88 814
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Момичета при мен опита преключи,днес след теста и направен преглед,спирам хапчетата и чакам цикъла.Благодаря ви за вниманието.Успех и късмет на всички!!!

# 541
Здравейте, моят резултат е много нисък - 0,190mIU/ml /под 5/ на 15-сти ден след овулацията и 3-дневно закъснение. Имах зацапвания в деня преди цикъла, на самата дата и до сега някакви капки бледо розово на салфетката, но цикъл все още няма. Пия дуфастон и лекаря каза да не го спирам и да дойда след 2 дена пак за кръвен тест. Според Вас имали някакви шансове?

# 542
  • Пловдив
Не.

# 543
Здравейте, моят резултат е много нисък - 0,190mIU/ml /под 5/ на 15-сти ден след овулацията и 3-дневно закъснение. Имах зацапвания в деня преди цикъла, на самата дата и до сега някакви капки бледо розово на салфетката, но цикъл все още няма. Пия дуфастон и лекаря каза да не го спирам и да дойда след 2 дена пак за кръвен тест. Според Вас имали някакви шансове?
Определено няма шанс!Но,защо още да пиете дуфастон...след спирането на дуфастон до 3,4 дни ще Ви дойде цикъла!

# 544
Ами написала съм, лекаря ми каза да не ги спирам и да дойда след 2 дена пак за кръвен тест.

# 545
Тези лекари са за разстрел! От личен опит знам колко е болезнено да ти дават напразни надежди.. Пожелавам ти другият път да е твоят! ❤

# 546
Благодаря, мисълта ми беше възможна ли е късна имплантация Simple Smile

# 547
Не. 15 дни след засечена с фоликулометрия овулация резълтатът трябваше да е висок.

# 548
Тези лекари са за разстрел! От личен опит знам колко е болезнено да ти дават напразни надежди.. Пожелавам ти другият път да е твоят! ❤
Съгласна съм!Незнам тези доктори удоволствие ли им доставя да дават празни надежди...😔

# 549
Да, и на мен един лекар ми каза да пия дуфастон при очевидно недобре развиваща се ситуация (падащо, качващо и пак падащо ЧХГ), а друг лекар ми каза, че няма абсолютно никакъв смисъл от дуфастона и, че няма как да избегна очевидното... Често казано на мнение съм, че не трябва да се пие дуфастон профилактично, а САМО при дефицит на прогестерон. Природата си знае работата, както сме се убедили сигурно половината момичета тук...

# 550
Благодаря, мисълта ми беше възможна ли е късна имплантация Simple Smile

Късната имплантация е рядкост, но дори и да има такава, тя може да е най-късно на 12ти ден след О при нормално развиваща се бременност. Тоест на 15ти ден след О категорично ЧХГ трябва да е повишен, ако има бременност. Обикновено 2-3 дни след имплантацията ЧХГ е около 20-50 единици, защото в началото на бременността хормонът расте много бързо. Говоря за ориентировъчни стойности, разбира се, но няма как 2-3 дни след имплантацията стойността да си стои отрицателна. По-добре бъди реалист, защото от напразни надежди боли повече.

# 551
По принцип най-късно до 12 ден, а самата имплантация отнема около 40 часа, кажи речи още 2 дена, но това е чисто теоретично разбира се Simple Smile Знам, че е отрицателен и утре ще се потвърди, но все пак надеждата умира последна Simple Smile

# 552
Това не е съвсем така - имплантатцията завършва най-късно на 12ти ден, а не започва тогава. Оплодената яйцеклетка пристига в матката по-рано. Тоест най-късно след 12ти ден би следвало да започне повишението на ЧХГ.

# 553

Момичета на 16.03 ми беше инсеминацията

# 554
  • София
Lucresia, честито!

Общи условия

Активация на акаунт