Отговори
# 105
Добро утро от нас с бебка!

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 19:01 от S and M

# 106
При последната консултация ми казаха момче💙. Другата седмица ще ходя на преглед, озадачена съм как така лекарката беше толкова сигурна, че е момиче а сега стана на момче. Нищо баткото е щастлив, че ще има братче, но ще видим накрая какво ще е. Добре се чувствам нямам крампи, само леко схващане на ябълките от спането на една страна. Почти нищо не съм приготвила за бебе, най вече с това чудене дали ще е момиче или момче. Вие как усещане бебчо да рита при мен е много често като нервни тикове, последният път беше седалището сега не знам, но го чувствам как ме рита и около 4 пръста над пъпа. И чувство, че ме рита в стомаха. Приятен ден мами.

# 107
S and M, много сладко коремче Heart Exl Мерила ли си в см колко е обиколката? Моето също доста започна да расте последните 2-3 седмици и въпреки това като кажа, че съм вече в 7ми месец хората не ми вярват, защото не ми личало толкова.

Не знам за вас, но моето коремче е постоянно опънато и твърдо, а вечер имам чувството, че ще експлоадира! Вече мажа доста обилно с Мустела и се надявам да хидратирам достатъчно кожата. Като тръгна да се оплаквам на приятели с опит и ми се смеят, казват, че всичко те първа започвало и че съм щяла да видя след месец-два Dizzy Face

AniGaSt, честит мъж! И мен така ме изненадаха в края на пети месец. Поне вече имаш опит с баткото, а той ще си има партньор в момчешките игри.

# 108
И моят корем хвръкна повечко, но също не ми вярват в кой месец съм.
Много "обичам" като почнат разни приятелки и познати да ми разправят какво ме чакало тепърва ...

# 109
  • Sofia
Много "обичам" като почнат разни приятелки и познати да ми разправят какво ме чакало тепърва ...
О, това го бях забравила. При нас вече други работи се коментират 😂 ами какво да те чака - каквото всяка една жена?!? Не е чак толкова страшно..

# 110
Моят пъп не ме боли, но доста се промени, не съм очаквала. Изглежда смешно + че белегът от лапарото ми вече не е В пъпа, а изляза и той 😁
AniGaSt и ние сме седалищно. По някога са тикове движенията, вълнички, силни ритници, усещам и как ми бута и притиска стомаха с главата си 😊
Кожата по цялото ми тяло е вече е много суха, все едно се бели. Ще трябва да си взема още нещо да мажа.
И аз "обичам" , когато ме питат как ще раждам. Все едно има 100 варианта. Отговарям "както ми кажат." 😅

# 111
О, това го бях забравила. При нас вече други работи се коментират 😂 ами какво да те чака - каквото всяка една жена?!? Не е чак толкова страшно..
От как свят светува майки са оцелели, ама всеки да си изкаже мнението. Ей сега преди малко една колежка ми разправяше как трябва да се примиря, че първите 3 години няма да имам друг живот освен този, посветен на детето... No Mouth

# 112
Олеле страхотни "съвети" и "пожелания" получавате. Ето сега се радвам,че работя само с мъже и максимум се коментира видове гуми за количките или с какви амортисьори да е хахаха.

# 113
  • София
Мен ме питат основно кога го чакам и какво ще е, ако зная Relaxed .
Притесняват ме килцата. Вече съм +8. Някак много бързо се покачват. А имам още три месеца и половина, в които се качва най-много Frowning1. Чудя се какво да правя. Движението ми е сведено до минимум. Нямам енергия за повече. Не мисля, че ям чак пък толкова, ама явно си се трупа...

# 114
Нали... вече сериозно обмислям да изляза в болничен,  макар, че се чувствам добре и си ходя с кеф на работа. Не знам от глупост ли, от какво го правят.
Да сменя темата малко. Какви одеала ще са подходящи за нашите зимни бебета. От каква материя? Ясно е, че трябва да се дебели, ама вълната не е ли груба за тях?

Зазу,  желязо пиеш ли? Аз откакто го почнах, се чувствам много по-енергична. 

# 115
  • Sofia
От как свят светува майки са оцелели, ама всеки да си изкаже мнението. Ей сега преди малко една колежка ми разправяше как трябва да се примиря, че първите 3 години няма да имам друг живот освен този, посветен на детето... No Mouth
Какво да кажат жените на запад, които имат максимум 6 месеца майчинство..Тук е разглезена работа - до три години, кой какво ще прави, ще струва - баби, лели, татковци..да се отгледа детето 😣

# 116
Хехе, ами че то не само в следващие 3 години, живота се променя завинаги след като имаш дете. Но как ще го живееш всеки сам за себе си решава нали. Аз лично около себе си имам всякакви примери, имам приятелки, които наистина изчезнаха за няколко години след като родиха, имам и други, които не са спряли да пътуват, да се събират с хора, да работят, просто правят нещата с бебе. Предполагам, че като е много малко не е лесно, но ако имаш желание и го караш малко по-свободно, всичко е възможно Wink

# 117
За енергия и витамин Д помага също.
За бебето - ами както и с кучето ще правим много неща заедно. Понякога ще го даваме на баба,чичо,леля като поотрастне. Тук фитнеса дори има детски кът безплатен та не мисля,че е драма. Ще караме колелета, ще се разхождаме и ще правим бели,за да ядосваме маниакално подредения му баща хаха. Мисля,че ще ни е много забавно заедно. Както и с кучето ми е.

https://www.az-jenata.bg/a/150-vsichko-za-zodiite/33320-kakva-ma … pored-zodiiata,2/

Аз купих от Зара Хоум 2 одеалца уикенда намалени. Едно плетено и едно памучно лекичко.В нас е доста топло и не мисля,че му трябва вълнено одеало на бебето. Одеалото ще е за завиване ако е заспало някъде из нас предполагам и за в количката на пролет знам ли....Дори не знам за какво ще му е одеало,като ще спи с чувал или олекотено нощем...

# 118
S and M прекрасно коремче , пу-пу , моето коремче също започна по бързо да расте , но не е много голям .
Относно колите и имаме няколко , аз и мъжа ми имаме книжки аз карам по рядко когато се налага , понеже живеем на село и не се налага навсякъде да се ходя с кола а предимно до града 😊
Одеалца съм купила памични тинки понеже сме с парно и е доста топло и едно плюшено дебело да вън , имам и плетени от бабите , незнам кое най много ще използвам живот и здраве ще видим 😊🍀💙

# 119
Моето коремче също вече е добре оформено, видимо бременна съм си, а и си ми натежава вече. За радост все още трупам килцата само на коремчето, около 4 са ми до момента. Вчера ходихме на разходка, не чак толкова дълга, около 30 мин. да сме вървяли и навръщане вече ми беше много зор, та днес си почивам почти цял ден и май разходките вече ще са по-кратки. Вечер ставам поне по 5 пъти до тоалетна, казах на ММ, че скоро очаквам предимно да ставам до тоалетна отколкото да спя.Satisfied
За одеалата - вече имаме едно поларено, ще вземем и едно памучно задължително. Отделно харесах одеалце за изписването.

Общи условия

Активация на акаунт