Отговори
# 135
Пия магнерот 2×1 , но не помага , може би ще се оправи , но след като има кервене и силна болка мисля да не чакам , а да се обадя поне на следящата , защото до понеделник ще се побъркам.

# 136
Пия магнерот 2×1 , но не помага , може би ще се оправи , но след като има кервене и силна болка мисля да не чакам , а да се обадя поне на следящата , защото до понеделник ще се побъркам.
Много ми приличат симптомите ти на хемороиди. На мен ми изписваха лактулоза. Но нямам болки, нямам кървене, само корема става твърд и е адски некомфортно.

# 137
Усеща се нещо като цепване - болезнено е в момента на изхождането , след това кърви и боли и на следващия ден е почти изчезнало . Не знам вече Sad

# 138
Усеща се нещо като цепване - болезнено е в момента на изхождането , след това кърви и боли и на следващия ден е почти изчезнало . Не знам вече Sad
Оф то като при децата. Ако искаш питай лекаря си за лактулозата. Аз останах много доволна. И по-течни манджи хапвай, повече фибри в храната.

# 139
  • Sofia
Denitsa, според мен не е изключено това да се дължи просто на бременността. Аз също имам такива моменти, не по цял ден и не всеки ден, но се случва. В 7-ми месец съм и аз, уморявам се доста бързо, тежи ми корема, но постоянно си повтарям, че остава още малко. Хемоглобина ми е нисък, но той е така отдавна и не знам до колко има общо, а и от 20-тина дни съм на Малтофер, така че скоро ще разбера дали се е вдигнал.
За купуването - писала съм вече, че от миналия месец сме започнали с покупките. Доставя ми удоволствие да разглеждам, да избирам и изобщо всичко свързано с бебето. Дори не искам да допускам негативизми в съзнанието си.
Пробиотик на мен ми изписа хематоложката, но не заради запек. Лактофлор и после Лактофлор Опти е при мен, но все още не съм започнала прием.
Запекът има връзка с малтофера..

# 140
Ами аз нямам запек, janin4eto_87.

# 141
  • Sofia
Ами аз нямам запек, janin4eto_87.
Значи не съм разбрала 😁

# 142
Оф то като при децата. Ако искаш питай лекаря си за лактулозата. Аз останах много доволна. И по-течни манджи хапвай, повече фибри в храната.
Разгледах лактулозата в нета , изглежда безопасна за нас . Ще се опитам 2 дни с течни и разхлабващи храни и ако не става ще тичам до аптеката.
Много благодаря на всички , които дадоха мнение , моля се да се оправят нещата 😊

# 143
  • Sofia
Разгледах лактулозата в нета , изглежда безопасна за нас . Ще се опитам 2 дни с течни и разхлабващи храни и ако не става ще тичам до аптеката.
Много благодаря на всички , които дадоха мнение , моля се да се оправят нещата 😊
Аз съм била представител на лактулозата. Абсолютно безвредна е, дава се и в първите дни на бебета. Може леко да увеличи газовете. Но като ефект си заслужава, възможно е да настъпи на следващия ден. Може да я приемаш неограничено дълго

# 144
Аз съм била представител на лактулозата. Абсолютно безвредна е, дава се и в първите дни на бебета. Може леко да увеличи газовете. Но като ефект си заслужава, възможно е да настъпи на следващия ден. Може да я приемаш неограничено дълго
По-спокойна съм като знам , че все пак има какво да приемам . Остават ми по-малко от 3 месеца , ще изтикам някак. Просто много се бях отчаяла , сега съм по-уверена , че ще се справя с тази гадост 😊 момичета страхотни сте !!! Винаги мога да ви питам за всичко 😘🤗😘

# 145
Ето ме и мен.

Denitsa, и аз се чувствам много изтощена. Днес имах някакъв проблясък, но напоследък - ужасна умора, постоянно. Вчера сутрин стоях 10 мин. в колата пред офиса, преди да реша дали да се кача или да запаля гумите към къщи. Дали не мрънках в последния си пост за това?! Hug Виж си пак изследванията следващия месец. Пия Тотема за хемоглобина, но не съм забелязала ефект до момента. Също вит.Б12 и вит.Д по лекарско предписание.

TaniaTanq, дано бързо се справиш с проблема.

На мен също вече ми се пазарува, но имам почти всичко. Трябва да извадя старите дрешки и да видя какво става все още за обличане. Другата седмица ме чака малък ремонт (пребоядисване) на спалнята и като сме готови ще вадя торбите. Предвид, че ме чака подреждане на есенните гардероби на децата, плюс моя собствен - мисълта за дрехи ме ужасява малко.

# 146
  • Sofia
На мен не ми остава време да мисля за пазаруване. Готвя, занимавам се с децата, помагам за домашни и се грижа за себе си. Последните дни се качвам на пътека да ходя поне 2 км ( това помага много за запека), правя клекове и разтягам. Почти всеки следобяд гледам да полегна..като знам какво става когато бебето се появи, то сега ценя всяка една минута тишина и спокойствие.
С всяко следващо бебе сме купували все по-малко неща. С дъщеричката ми имахме количка, памперси и бодита. Нищо друго.

# 147
Добро утро, дами! Относно работата- аз работех като микробиолог и вечер водех йога, но поради стрес в работа изследванията ми за хормони и Ана скрининг бяха много лоши и ноември напуснах работа и от тогава само водя йога. Намалям часовете постепенно, че са из цяла София. Този месец ще са само 4 на седмица, отделно събота ходя на един курс йога за бременни. Шофирам от 4години, че до работа стигах с кола за 50мин, а с градски трябваше 1ч и половина с 3 транспорта. Все още си шофирам. Поради тази причина, че не ходя на редовна работа и съм не искам да си вадя болничен , на който да ми пише опасност от аборт. Затова съм на минус от миналия месец за семейния бюджет , защото аз си плащам всички осигуровки. Но 45те дни са ми от 28.11 и ако не размисля, така ще е дотогава. Аз още не смея да пазарувам, поне в 8ми месец да вляза. Само гледам колички и легла.
Здравей, можеш ли да ми пишеш на лични къде водиш йога за бременни. Преди това ходих на йога за небременни при Вера Захариева и много ми харесваше. Но сега правя само по 3000 до 5000 крачки на ден и съм +7кг.

# 148
  • Полша, Варшава
Здравейте януарски мами, да ви се похваля, днес получихме количката и съм много щастлива. Нямам търпение да сложим малката дама в нея Simple Smile. Избрахме си тази:

Има и жълто и мъжа ми е много щастлив. Казва, че като я погледне му ставало едно весело и щастливо Joy

Понякога имам запек, но не ме държи дълго. От известно време гледам да ям мюсли с кисело мляко и след 10-20 мин. търча до тоалетната. В него има много фибри и много помага да не се записал. Поне при мен де.

# 149
  • София
Добро утро, дами! Относно работата- аз работех като микробиолог и вечер водех йога, но поради стрес в работа изследванията ми за хормони и Ана скрининг бяха много лоши и ноември напуснах работа и от тогава само водя йога. Намалям часовете постепенно, че са из цяла София. Този месец ще са само 4 на седмица, отделно събота ходя на един курс йога за бременни. Шофирам от 4години, че до работа стигах с кола за 50мин, а с градски трябваше 1ч и половина с 3 транспорта. Все още си шофирам. Поради тази причина, че не ходя на редовна работа и съм не искам да си вадя болничен , на който да ми пише опасност от аборт. Затова съм на минус от миналия месец за семейния бюджет , защото аз си плащам всички осигуровки. Но 45те дни са ми от 28.11 и ако не размисля, така ще е дотогава. Аз още не смея да пазарувам, поне в 8ми месец да вляза. Само гледам колички и легла.
Здравей, можеш ли да ми пишеш на лични къде водиш йога за бременни. Преди това ходих на йога за небременни при Вера Захариева и много ми харесваше. Но сега правя само по 3000 до 5000 крачки на ден и съм +7кг.
Готово, но не водя йога за бременни, а класическа йога, но идват и бременни.

Общи условия

Активация на акаунт