Отговори
# 390
Перфектно си е бебето за 30 г.с. Дават го 1300-1320 гр.

# 391
Здравейте, мами Simple Smile И аз да се включа в темата, отскоро започнах да я следя Simple Smile Очаквам момченце през януари ( 16-и ако трябва да съм точна). В момента съм в 28 г.с. и 5 дни, все още работя, но май скоро ще се отдам на почивка, че започна да ми
натежава Simple Smile Последния ми преглед беше преди 3 седмици и нямам актуална информация за бебчо, но понякога докато ходя и аз получавам спазми, та в сряда съм на преглед и определено ще ги опиша на лекарката, защото не съм сигурна дали са контракции или е нещо друго Simple Smile

# 392
Благодаря ви, дами. Баш са си контракции при мен. Усещането трудно може да се сбърка като знаеш какво е. Но четох снощи и ако не са повече от 4 на час не е притеснително. Така или иначе в сряда съм на трета фетална и ще питам там. А междувременно реших,че ще го давам по-кротко с емоциите. И ще почивам максимално, докато имам възможност. Че следващите седмици се подреждат едни командировки за таткото и съответно повечко задачки за мен.

Смениха времето и имам чувството, че мога да спя 24/7.

А магнезий не ти ли помага?

# 393
Не са ми изписвали до момента. Вчера намерих един разтворим вкъщи и изпих една доза, но не ми се иска да добавям още нещо към менделеевата таблица, която пия в момента. Joy Особено без лекарско предписание.

# 394
Не са ми изписвали до момента. Вчера намерих един разтворим вкъщи и изпих една доза, но не ми се иска да добавям още нещо към менделеевата таблица, която пия в момента. Joy Особено без лекарско предписание.

Така е, и аз съм ги наредила, напоследък за всичко, което пия, чета противоречива информация и затова само каквото мо предпишат. Магнезият специално от 5 или 6 месец ми предписаха. Пия едни омега 3, сега желязото, фолиева мет....

# 395
здравейте,все пове4е усещам ритни4ета много яко ,скоро отиваме към 30 г.с. и отново мисля да посетя доктор Цанова във Фемина за да проследи кръвопотока.А сега искам да попитам някоя от вас запозната ли е дали раждане в Света София е безплатно без избор на екип?

Без избор на екип е напълно безплатно.Намерих актуалната тема за Света София.Ако някой се интересува ще дам линк.

# 396
Аз съм в Шейново, с моята лекарка от първото раждане. И там е безплатно ако не искаш екип. Ако искаш упойка е 300 лв.

# 397
Здравейте отново, аз да попитам как се справяте с крампите,ако имате, защото аз две нощи умрях от болки в прасците...пия уж магнерот 2х3.. Sad

# 398
Здравейте отново, аз да попитам как се справяте с крампите,ако имате, защото аз две нощи умрях от болки в прасците...пия уж магнерот 2х3.. Sad

И аз имам марар и не зверска болка, но достатъчно да не спя...., опитвам да си опъна крака със стъпалото някакси, все едно протягам или сменям позата, в която съм легнала. Наскоро четох, че не е доказано, че магнезият има пряко отношение към подобряване при крампи, но от събота пия магнерич (преди пиех друг вид магнезий) и почти нямам крампи тия няколко нощи, пия по 2 вечер преди лягане. Не знам дали има връзка обаче или съвпадение. Четох, че основната причина за крампите е притискането на нерв.

Ето от този сайт съм се абонирала, https://www.babycentre.co.uk/ и всяка седмица ми изпращат по 1-2 информативни имейла и там имаше и за магнезия и за крампите:)))))

# 399

Опъвам мускула възможно най-много още като усетя началото на крампата. Специално за прасците изтеглям максимално от петата. Не знам дали обяснявам добре. Но тази бременност почти нямам крампи или са съвсем слаби. Затова не ми се пие и магнезий.

# 400
Аз четох, че крампите са липса на калий също така и съм се заела да хапвам храни с калий. Магнезият също помага, но аз гледам да не пия всеки ден.

# 401
по колко време не усещате да рита беб4о,слу4ва ли се с 4асове да кротува и после отведнъж ще издъни корема?

# 402
О, да. На работа обикновено кротува. Чат-пат се проявява. Или може би аз улисана не обръщам толкова внимание. Но вечер направо все едно танцува. Големи вълни прави на корема ми.

# 403
Аз преди седмица се лекувах от вирус, чак до Аугументин стигнах предписан разбира се, проблема е че бях добре, но от снощи май мъчи да ме повтаря..моля ви дайте ми съвет как пресичате ранни симптоми на груп , ако сте имали? :/

# 404
При болки в гърлото правя гаргара с лайка или сода за хляб и вода , повече чайчета , плодове съдържащи витамин С и лукчета , така се разминах 2 пъти от разболяване 😀 е разбирасе незнам до колко е от тях . Надявам се да ти се размине .
При мен също се е случвало изведнъж бебо да пощурее , миналата нощ почти цяла нощ риташе и шаваше , а през деня почти цял ден спа с изключения на леки движения 😀 понеделник съм на последна ФМ надявам се всичко да е наред с бебо и да спинка още малко на топло , аз също имам болки в гърба понякога и срамната кост , а от време на време по скоро го усещам като шаване издуване на корема не толкова като болка и малко задържане след това бебо рита и всичко е наред и това ме кара да си мисля че бебчо нещо се движи незнам дали са контракции точно , като отида ще питам доки 🙏🍀💙

Общи условия

Активация на акаунт