Отговори
# 405
Чай Ройбос за подсилване на имунната система.

# 406
Аз преди седмица се лекувах от вирус, чак до Аугументин стигнах предписан разбира се, проблема е че бях добре, но от снощи май мъчи да ме повтаря..моля ви дайте ми съвет как пресичате ранни симптоми на груп , ако сте имали? :/

Преди две-три седмици се справих с чай, лимони, Биозин Мама х2 на ден, задължително комбинираните витамини (иначе ги пия от дъжд на вятър), инхалации с Кармолис за кашлицата (не съм проверявала, обаче дали е подходящ при бременност).

# 407
За настинки хематоложката ми каза, че без проблем може да се ползва серията Силвъртус на Абофарма, те са няколко неща, едното със сигурност беше за гърло. Парацетамола също е позволен по време на бременност, колкото и да не ми се искаше два пъти ми се наложи да пия и ми помогна.
Иначе приемам Биозин мама, бях ги спряла, но от 2 седмици има много болни около мен и аз самата нещо не се чувствах добре, та ги започнах отново. За гърлото лукчета, иначе знам, че и някои от таблетките могат да се смучат без проблем.

# 408
  • Лапландия
От вчера записвам през колко време се обажда бебчо . Отказа се, че на час-час и половина получавам по 1 ритниче, а за лека нощ една дълга серия побутвания и ритничета.

# 409
Аз четох, че крампите са липса на калий също така и съм се заела да хапвам храни с калий. Магнезият също помага, но аз гледам да не пия всеки ден.

Чела си, че вреди ли нещо? Моля те, сподели, че и аз напоследък за магнезия на разнопосочни мнения попадам.

# 410
Магнезият не вреди като цяло, но усвояването на желязо се намалява при повишен прием знам. Мен лично много ме разхлабва, а и гинеколога каза да взимам при нужда ако ме стяга матката или ако бебето много рита и боли където натиска. Отпускал матката. Но не е да вреди. Ако лекар ти е казал да пиеш редовно сигурно има резон.

# 411
Два часа трябва да има между приема на желязо и магнезий.

# 412
днес бяхме на консултация,беб4о се е обърнал с главата надолу, 1100 грама е,нооо тсх ми вместо да спада е пока4ено на 8.00

# 413
днес бяхме на консултация,беб4о се е обърнал с главата надолу, 1100 грама е,нооо тсх ми вместо да спада е пока4ено на 8.00
Пиеш ли нещо за това TSH? Много е високо.

# 414
Пиеш ли нещо за това TSH? Много е високо.
да пия еутирокс от 100мг,когато дозата ми беше 50  тсх ми беше 6.00,сега лекарството е с по-висока доза и тсх е с по-високи стойности....не разбирам защо...

# 415
Консултирай се с еддокринолог. При такава терапия би трябвало да е спаднало доста.  Спазваш ли всички условия за прием?

# 416
Според мен го пусни пак ,но на друго място.

# 417
дааа пия го сутрин,на гладно два 4аса след това не ям и не пия кафе.....до сега правех изследването в ,,РАМУС,,но ендокринолога който ме следи ме накара в,,ЦИБАЛАБ,,  да го направя този път

# 418
Здравейте, мами Simple Smile Аз днес бяг на преглед- за болките, които получавам ниско дору в корема ми дадоха магнезий на прах, но макс. 2 прахчета на ден Simple Smile Бебето е добре, но мързелан в 29 г.с. все още е седалищно разположен :/ До 6ти месец беше с главата надолу, но 22 реши да се обърне и сега съм малко притеснена :/ Момичета, в коя седмица спряхте/планирате да спрете да работите?

# 419
Здравейте и от мен.
Мина и последната фетална днес. Всичко с бебчо е наред. Обърнал се е седалищно, но има време да си застане както трябва. Миналата седмица беше полегнал. Казаха да не се тревожа от сега. Най-смешното беше, че е направил шпагат. Единият крак е горе при главата. Другия - надолу. От миналата седмица е пораснал с 200 грама и сега го измериха 1350 гр.

Споделих за контракциите и ми изписаха магнезий. Малко ще поразсъждавам преди да го започна, че много ми се насъбраха хаповете.

Savona, аз мисля да си работя до 45 дневния болничен, а ако съм добре може да отскачам до офиса и след това, ако имат нужда от мен. Зависи дали ще намерим човек да ме смени. Тази седмица правим интервюта, но е доста трудно.

Общи условия

Активация на акаунт