Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 7

• 97 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Имам гелчета, да. Благодаря!

# 286
Сладки бурканчета
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 18:28 от Не се сърди, човече

# 287
  • София /Абсурдистан
Момичета, сега се сетих къде съм виждала високите големи правоъгълни буркани, за които питахте - в магазините за чай. Вътре в тях има черен чай. Продават се заедно с чая. Имам в къщи 2 такива.

# 288
  • от Луната
Много ви благодаря за идеите, момичета! Понеже не съм сигурна, че ще се справим с точни размери на целия шкаф, реших да си намеря гардероб от продавалника и просто да му сложа рафтове Wink . Най - добре би било да си поръчам шкаф там, където са ми правили кухнята, но ще ми излезе златен, а в момента няма как да отделя финанси, та ще гледам да се справя с каквото намеря.

# 289
  • на пистата
Сладки бурканчета
Скрит текст:

Имам от първите кръглите,въобще не са ми удобни.Преди 10г от Ларедут съм гш взимала.Големи са им дупките на моите

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 18:29 от Не се сърди, човече

# 290
Не са ли пластмасови тия бурканчета? Аз всичко пластмасово съм изхвърляла, независимо BPA free ли са или не. Не мога да си обесня защо всички най-хубави форми на бурканчета са пластмаса. Защо няма същото разнообразие от стъкло.

# 291
  • на пистата
Не са ли пластмасови тия бурканчета? Аз всичко пластмасово съм изхвърляла, независимо BPA free ли са или не. Не мога да си обесня защо всички най-хубави форми на бурканчета са пластмаса. Защо няма същото разнообразие от стъкло.
Пластмаса е

# 292
След вашите препоръки си взех и аз такива разделители за шкаф от Джъмбо. Да ви кажа, свършиха работа.
Не е идеално, но аз постоянно променям нещата, така че не е проблем.
Скрит текст:

# 293
И аз съм с такива. Сложила съм 4 чинии на горното и 4 на долното. Но пък си взех за всеки рафт, за всеки ягъл по едно такова. Абе в общи линии разтиках наторията по кишетата както се казва Simple Smile

# 294
Запалихте ме с тези рафтчета, явно ще трябва да се ходи в Джъмбо. При нас е извън града, а аз в момента съм без кола, че една кифла реши да не спре на стоп и сега е на ремонт, ще трябва да мрънкам на ММ в неделя да отидем. Много идейки си откраднах от темата, в момента чета старите. И тази вечер докато готвех, заявих на ММ, че обмислям разместване на нещата по кухненските шкафове... лошо му стана... години му трябват да запомни кое къде стои.

# 295
  • Бургас
Дама от морето,
 похвално е, че поне прави опит да запомни кое къде е.
Аз съм като гише Информация за тримата мъже в къщи. И предполагам, че така е с повечето жени.

# 296
И аз си сложих такива рафтчета, дори едното го използвам за тиганите, да не са един в друг. Има подобни и за чаши в ИКЕА, много добър вариант да се уплътни пространството на шкафа по височина

# 297
Понеже често размествам, обичам да ми е различно...   Smiley  на въпрос "Къде е нещо си?", ако помня, казвам.
Ако ли не, отговарям "Ами, търси, все ще изскочи отнякъде, все пак кухнята ми не е 1000 кв.м. и нямам 100 шкафа.".
Но аз напоследък супер много минимизирах нещата, миналата седмица разкарах 8 кухненски шкафа, 4 от тях замених с такива със стъклени врати.Та, вижда се какво има вътре....   Smiley

# 298
  • Mediterraneo
Аз имах два такива разделителя от Икея, скоро си взех и от по- малките. Имам и от висящите на Лидл, и те са удобни, но за по- леки неща( подправки имам на единия).
Вчера от Лидл си купих страхотен разделител за чекмедже-https://www.lidlonline.es/es/cubertero-/-escurreplatos/p1559?var … G8bcaAhT2EALw_wcB. Даже не знаех, че има подобни( на две нива е, подвижна преграда и разширяващ се настрани според размера на чекмеджето)! Невероятна работа ми свърши!

# 299
  • Пловдив
Ехааа, не съм виждала тук такъв.
Аз съм сложила два в чекмеджето с приборите, но единия е зелен, а другия - прозрачен... Еми много ме дразни Laughing ...Но пък прозрачния е по-голям и двата заедно един до друг уплътняват точно.

Купих си най-сетне бурканчета за подправките, наредих ги, но се оказа, че ми трябват още 9 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт