iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 104

• 53 806
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,

Денис, може ли да ми препоръчаш добавка за разширени вени ? Може и нещо за мазане, искам да взема на майка ми.. 60г.
Благодаря!

# 511
Здравейте, за първи път питам в групата и не ми е ясно нещо, относно поръчването:
ако искам поръчката да не надхвърля 30 лв, за да не отива на митница,
превръщам цената от долари в лева по курса за деня, и смятам колко е?
или в сайта избирам валута в лева и така се ориентирам?
много благодаря за ориентирането!
За мен така е по-лесно - сайта в лв. и не надвишавам субтитала над 30лв.

# 512
Здравейте, моля препръчайте ми телешки колаген тип 1 и 3, по възможност на прах, без подсладител и ако е възможно до 30 лв. Благодаря.

# 513
Дъщеря ми се поопъпчи от максито. Мисля да мине малко на токотриеноли и л цистеин. На гладно ли се прие9и може ли заедно ?

Аз имам подозрение, че също се опъпчих от Макси хеър - на коя съставка може да се дължи това, ако някой знае?

Благодаря предварително!

# 514
Здравейте, за първи път питам в групата и не ми е ясно нещо, относно поръчването:

Аз предпочитам да го сметна, защото курсът на сайта не винаги е актуален.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 515
  • През девет планини в десета...
Здравейте, коя хранителна добавка от чесън е хубава? Гледам има масло от чесън, концентрат, прах от чесън. Имате ли лични наблюдения дали наистина действа за високо кръвно и ако се спре добавката може ли да се вдигне рязко кръвното?

# 516
Дъщеря ми се поопъпчи от максито. Мисля да мине малко на токотриеноли и л цистеин. На гладно ли се прие9и може ли заедно ?

Аз имам подозрение, че също се опъпчих от Макси хеър - на коя съставка може да се дължи това, ако някой знае?

Благодаря предварително!

Денис е отговорила по-напред:

Вит. А, форма ретинол - колкото е полезен за кожата и при акне, толкова, и понякога, може да провокира акнето, при по-чувствителна кожа. Обърни внимание, как реагира при други добавки с ретинол и ако е по-същия начин, го избягвайте.

А аз четох в друга тема, че Б12 също "подхранва" акнето, но не знам дали има принос в случая.

Нов промокод: SWTEN

Отстъпка 10% на цялата поръчка, без изискване за минимална стойност.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 11:14 от Бледолилава

# 517
Кода еднократен ли е и до кога важи?

# 518
  • София
Бледолилава, благодаря....от кога чаках такъв код за детската коластра, даже и поръчах вече. Simple Smile

# 519
Denis, здравейте отново! Благодаря Ви за всички съвети досега, бих искала още един. Предписаха ми храносмилателни ензими и отново припаднах, като видях многообразието в сайта. Бихте ли препоръчали?
Благодаря!

# 520

Аз го оставям в долари и гледам където пише Subtotal да не надвишава 17,50 долара. Зависи от курса на митницата за месеца. За октомври 30лв излизаха към 17,80 май.

# 521
При поръчване от сайта за мен и според  препоръките, които срещнах, по-разумно е ползването на цени в долари и пресмятане по курса за деня  в лева.

Сложих новия код в поръчката - активен е.

# 522
  • София
Тази Омега 3  излиза с безплатна доставка:
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Omega-800-by- … in-Softgels/85180
Не виждам друга оферта скоро за Омега 3...

За гърло (при студено време) нещо без киселини да препоръчате, освен това:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Zinc-Lozenges-Wild-Berry-F … -60-Lozenges/2085

ПП: За какъв код говорите?
ПП: 10% на всичко? SWTEN

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 12:20 от Starrydream

# 523
Кода еднократен ли е и до кога важи?

До 31-ви е кодът. Вероятно е еднократен, както всички останали до сега. Не е указано.

# 524
Скрит текст:

Благодаря предварително!

Денис е отговорила по-напред:

Вит. А, форма ретинол - колкото е полезен за кожата и при акне, толкова, и понякога, може да провокира акнето, при по-чувствителна кожа. Обърни внимание, как реагира при други добавки с ретинол и ако е по-същия начин, го избягвайте.

Пропуснала съм, благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт