iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 104

• 53 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Имам една пратка, която вече 18 дена е със статус Мелроуз парк. Чудя се време ли е вече да им пиша. Дали може да е някаква грешка в трекинга?

Денис, благодаря за отговора за б12!

# 661
Благодаря, но не се получава, бях пробвала с др.два балсама - но само с центове пада доставката, пък аз искам  драстично падане Simple Smile Ако пък се сложа 2-3 продукта на ниска стойност с икон.доставка, субтоталът надскача лимитния праг от 17,80 $.

Сещам се , че не питах нещо важно - мога ли да давам паралелно Омега 7 /облепиха/ и Омега 3 на Калифорния Голд на дъщеря ми/14 г./ или първо да приключи едната и после да започне другата.

# 662
Имам една пратка, която вече 18 дена е със статус Мелроуз парк. Чудя се време ли е вече да им пиша. Дали може да е някаква грешка в трекинга?

Денис, благодаря за отговора за б12!

Най-вероятно е грешка, а и ще ти отговорят да изчакаш да мине срока, който е написан под Estimated Delivery и пак да им пишеш, по-добре изчакай.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 663
  • София
Според мен, им пиши - това са доста дни, може тракинга им да е забил. За толкова дни, пратката трябва да е пристигнала.
Провери дали не е пристигнала в БГ /Поща,Митница/

*Камея
За Омега 3 и Омега 7 - добре е да се приемат заедно, дори на един прием, защото добре се допълват.
Приемат се след хранене.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 664
В последно време ми изписват на кашончето само субтотал без лоялити кредита като крайна сума. Чудя се да рискувам ли само със субтотал да гледам или да си го събирам с лоялити за крайна сума. При вас как идват пакетчетата?

# 665
Привет, Денис:heart:
Имам нещо неясно относно приема на колаген.
Сутрин го пия на гладно, след 30-40мин. закуска, кафе и тогава пия вит. С, така ли трябва да е?
Вит. С го пия след хранене, а не заедно с колагена, защото подозирам, че на гладно ще ми дразни стомаха, така подпомага ли усвояването на колагена?
И още нещо да питам- попаднах на публикации, че когато се пие колаген за кожата, е добре да се  приема и вечер 30мин. преди лягане, защото по-добре се усвоявал от кожата, клетките на кожата се обновявали вечерта, има ли нещо вярно в това ?
Благодаря:heart:

# 666
В последно време ми изписват на кашончето само субтотал без лоялити кредита като крайна сума. Чудя се да рискувам ли само със субтотал да гледам или да си го събирам с лоялити за крайна сума. При вас как идват пакетчетата?

На последните 3 които получих е изписана сумата на Субтотала без отстъпките. И съответно едното ми беше над 18 долара но добре че се разминах с митницата.

# 667
  • София
Моля за препоръка за хубаво какаово масло.  По рано съм си вземала на Earth circle organics, но май вече го няма...или пък не го виждам newsm78 .

# 668
Здравейте ! Изписан ми е заместител на аспирин - Натаспин https://apteka.framar.bg/30048533/натаспин-капсули-30-валентис .
В седми месец съм и превантивно, за да не развия преекламсия и вдигна кръвно. Виждам, че това е Натокиназа ензим. Има ли аналог в сайта, понеже дневната му доза е 3000 FU, а не намирам с такава доза и евентуално мнение дали да не продължа с Натаспин, ако няма по - добър заместител ?

# 669
Привет!
В събота от Централна поща - София, при получаване на поредното кашонче, служителката на гишето ме предупреди, че след 15.11.2018 г. тези пратки се водят обикновени писма и ще бъдат разнасяни от пощальоните на адрес. Това било във връзка със защита на личните данни и вече всички подобни пратки, които не са проследими няма да са обект на гише 13. Иззети са всички тетрадки, в които се се описваха и се слагаха номера, които нямаха нищо общо с етикетите на пратките, но на известитето,  което получавах имаше номер и само при получено известие се получаваше пратка.
Някой да е чувал нещо подобно?

# 670
  • Тра-ла-ла
И като ме няма през деня вкъщи? Пак пратката ще ме чака в пощенския клон.

# 671
Някой има ли представа, дали може да се добавят нотки или коментари на продуктите, добавени в List-а?
Имам продукти, за които не си спомням точно за какво се приемат, но явно в някакъв момент информацията за тях ми е била полезна. Само че не си спомням подробности и искам да си записвам кратки коментари.

не може - и аз много пъти съм си мислел че това ще е много полезна опция но уви !
друг проблем, който много ме дразни с този сайт, и може да е дискутиран тук е колко често ме разлогва(с chrome но подозирам и с другите браузери е така) и трябва да си въвеждам отново мейл и парола

# 672
  • София
Предстоящи, седмични  промоции, 31 октомври - 7 ноември

10% намаление на продукти за хранене / за готвене, суперхрани и т.н. /
за $ 1:
Montmorency Cherries Dipped in Greek Style Yogurt
Blueberries Dipped in Greek Style Yogurt

# 673
Сутрин го пия на гладно, след 30-40мин. закуска, кафе и тогава пия вит. С, така ли трябва да е?
Вит. С го пия след хранене, а не заедно с колагена, защото подозирам, че на гладно ще ми дразни стомаха, така подпомага ли усвояването на колагена?
Трябва ли да се пие витамин Ц, за да се усвоява колагенът?
Мислех, че вит. Ц е само за ХК  Sad

Привет!
В събота от Централна поща - София, при получаване на поредното кашонче, служителката на гишето ме предупреди, че след 15.11.2018 г. тези пратки се водят обикновени писма и ще бъдат разнасяни от пощальоните на адрес. Това било във връзка със защита на личните данни и вече всички подобни пратки, които не са проследими няма да са обект на гише 13. Иззети са всички тетрадки, в които се се описваха и се слагаха номера, които нямаха нищо общо с етикетите на пратките, но на известитето,  което получавах имаше номер и само при получено известие се получаваше пратка.
Някой да е чувал нещо подобно?
Днес взех пратката, за която писах по-горе, че ми стои със статус Мелроуз парк от двйсетина дена. Оказа се, че е пристигнала. Нямаше книга, в която да се подписвам. Били ги премахнали вече. Само ми провериха личната карта и ми я дадоха. Не виждам как пощальон ще разнася толкова пакети.
Това вече е 11тата пратка, за която не получавам известие. В нашата поща не се главоболят за такива дреболии Whistling

# 674
  • София
И още нещо да питам- попаднах на публикации, че когато се пие колаген за кожата, е добре да се  приема и вечер 30мин. преди лягане, защото по-добре се усвоявал от кожата, клетките на кожата се обновявали вечерта, има ли нещо вярно в това ?
Благодаря:heart:
Здравей!
Приемът ти е добър.
Вит. С се приема след хранене. Тялото, не може да синтезира колаген, ако има дефицит на вит.С, но няма значение кога през деня се приема вит. С като добавка.
За кожата - регенерацията е през нощта, така че може да се приема колагена и вечер / макар че зависи и колко бързо той ще се усвои - зависи от чистотата и формулата, може да е от 2-3 до 6-7 часа ... първо се усвоява, преработва ... и чрез кръвта достига до тъканите ... или може да отнеме и повече от 10 часа/

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 12:48 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт