iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 104

• 54 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Хасково

Сега мисля да правя още 1-2 поръчки. Искам да си поръчам и витамин C, някой може ли да препоръча някой определен или няма особено значение? Thinking
Загледах се и в чесъна.

Поръчах този https://www.iherb.com/pr/Paradise-Herbs-Vitamin-C-90-Vegetarian-Capsules/77882 - скоро някой го беше препоръчал в темата.

Код за 5 % отстъпка от iHerb: NGT294

# 376
Може ли коментар за този продукт - https://www.iherb.com/pr/Solaray-Monolaurin-500-mg-60-Veggie-Caps/42053
За имунната система. Много популярност е събрал, не съм го виждала преди. за деца подходящ ли е?

# 377
Здравейте. Някой има ли проблем с пускане на поръчка от компютър? Досега не съм имала, но сега ми дава грешка, а не знам откъде идва.

# 378
Някой може ли да ми препоръча изпитани добавки за синдром на раздразненото черво? В момента пия храносмилателни ензими, пробиотик, омега 3, колаген на прах. Благодаря !

Код за отстъпка    REN1244

# 379
Здравейте. Някой има ли проблем с пускане на поръчка от компютър? Досега не съм имала, но сега ми дава грешка, а не знам откъде идва.

Направих поръчка преди обяд и нямаше проблем, пробвай пак.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 17:25 от Bradley Cooper

# 380
Пробвам, но не става. Може би е нещо от компютъра ми, но не знам как да го оправя.

# 381
  • София
denus., отказвам се тогава от изк. подладители. А хром може ли да препоръчаш, за намаляване желанието за хапване на сладки неща Благодаря ти.
Ето предложения:
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Chromium-Picolinate-200-mcg-250-Capsules/508
https://www.iherb.com/pr/MRM-Chromium-Picolinate-200-mcg-100-Vegan-Capsules/41340 на промоция

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 382
Някой може ли да ми препоръча изпитани добавки за синдром на раздразненото черво? В момента пия храносмилателни ензими, пробиотик, омега 3, колаген на прах. Благодаря !
От голямо значение е и с какво се храниш, а не само какви добавки приемаш! Слушай тялото си! (Любимото ми изречение последните няколко месеца, особено в началото на годината беше..) Обърни внимание какво понася и какво не, кога тялото ти реагира на определена храна и кога не. Изключи нещата, които не понасяш и не реагираш добре на тях и се храни само с това, на което няма някаква неприятна реакция. Виж книгата GAPS, има я на български, електронно също може да я намериш в интернет пространството. Колагена се опитай да си го набавяш чрез костен бульон, ако имаш тази възможност. Продължавай с ензимите и пробиотиците (експериментирай с пробиотиците кога ти действат по-добре - дали на гладно, дали по време на хранене, дали след хранене, че никой не е на едно мнение кога да се приемат, остава ние да слушаме телата си Simple Smile ).

# 383
Ako приемаш от МВ по 2 табл.,  не трябва да приемаш селен допълнително, защото в тях, дозата, е достатъчна.
Цинк, може още малко /+25мг/
Дозите на вит. Д и В-комплекс са достатъчно високи. Peace , не трябва да приемаш допълнително.
МВ са хубави и по-добър избор, отколкото само селен. На всеки месец, поне 15-20 дни почивка.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти
Добре че ми каза!Толкова много ти благодаря 🤗!Аз си поръчах селен и без да знам щях да си го пия заедно с МВ и не знам какво щеше да стане 😱😱 Значи да увелича МВ по 2 табл дневно и да не пия селен.А на един или на два приема да вземам МВ?

# 384
  • София
Добре че ми каза!Толкова много ти благодаря 🤗!Аз си поръчах селен и без да знам щях да си го пия заедно с МВ и не знам какво щеше да стане 😱😱 Значи да увелича МВ по 2 табл дневно и да не пия селен.А на един или на два приема да вземам МВ?
Да, МВ по 2 на ден ... и за да се усвояват максимално, приемай ги сутрин и вечер по 1, след хранене.

Може ли коментар за този продукт - https://www.iherb.com/pr/Solaray-Monolaurin-500-mg-60-Veggie-Caps/42053
За имунната система. Много популярност е събрал, не съм го виждала преди. за деца подходящ ли е?
Хубав продукт, моноестер на лауриновата киселина - мастна киселина от кокосовото масло. Естествено се съдържа в кърмата - подпомага имунната с-ма, има антисептично, антимикробно  действие / унищожава патогени - бактерии, вируси /, с добър ефект при дерматологични проблеми /псориазис, дерматити, екзема, кожни инфекции и т.н./
Ако детето е по-голямо, над 4-5 год. няма проблем да го приема. За по-малки деца, след консултация с лекар.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 20:59 от denis.

# 385
От голямо значение е и с какво се храниш, а не само какви добавки приемаш! Слушай тялото си! (Любимото ми изречение последните няколко месеца, особено в началото на годината беше..) Обърни внимание какво понася и какво не, кога тялото ти реагира на определена храна и кога не. Изключи нещата, които не понасяш и не реагираш добре на тях и се храни само с това, на което няма някаква неприятна реакция. Виж книгата GAPS, има я на български, електронно също може да я намериш в интернет пространството. Колагена се опитай да си го набавяш чрез костен бульон, ако имаш тази възможност. Продължавай с ензимите и пробиотиците (експериментирай с пробиотиците кога ти действат по-добре - дали на гладно, дали по време на хранене, дали след хранене, че никой не е на едно мнение кога да се приемат, остава ние да слушаме телата си Simple Smile ).

Благодаря ти много ! Храненето ми от няколко месеца е без млечни, глутен. Храня се основно със салати, печени зеленчуци, 1-2 седмично риба или пилешко, никакво пържено, сладко и пакетирани храни... пиене само вода и чай... Отслабнах с 5 кг Sad Чувала съм за GAPS и май е време да се запозная в дълбочина. Сега експериментирам с пробиотици , за сега без успех...

# 386
Denis, за превенция на остеопорозата поръчах
 https://www.iherb.com/pr/MRM-Vegan-Vitamin-D3-K2-60-Vegan-Capsules/77415
Предполагам, че няма нужда да пия допълнително витамин D за повишаване на имунитета през зимата?
Кога и как да го приемам, след като сутрин пия еутирокс?
И още един въпрос-трия натрапения код и го заменям с друг, но след като стигна до плащането той пак се появява! Дразнещо е! Как да реша проблема? Не използвам линкове.
Благодаря ти за сърдечноста bouquet

# 387
  • София
Denis, за превенция на остеопорозата поръчах
 https://www.iherb.com/pr/MRM-Vegan-Vitamin-D3-K2-60-Vegan-Capsules/77415
Предполагам, че няма нужда да пия допълнително витамин D за повишаване на имунитета през зимата?
Кога и как да го приемам, след като сутрин пия еутирокс?
И още един въпрос-трия натрапения код и го заменям с друг, но след като стигна до плащането той пак се появява! Дразнещо е! Как да реша проблема? Не използвам линкове.
Благодаря ти за сърдечноста bouquet
Да, няма нужда от допълнително вит.Д, защото дори да го приемаш за костна с-ма, той не действа еднопосочно - там, където ние искаме или за каквото си мислим да го приемаме, а в много посоки и най-вече там, където е най-нужен на тялото.
Трябва да се приема с 8 часа интервал от Еутирокса и не по-късно от 15:00 ч,  когато е висока еднократната доза. Приема се след хранене.

За натрапените кодове - няма спасение, просто трябва постоянно да се следи за тях.
Всеки линк, който минава през бг-мама, се зарежда с такъв код /ВТВ... - натрапен /, дори да не сложиш продукта в кошницата, а само да го погледнеш.
Преди да пуснеш поръчката - въвеждаш желаните кодове, проверяваш на втора стъпка и ако всичко е наред - пускаш поръчката.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 07:36 от denis.

# 388
Денис, смятам да си поръчам това Агаве https://www.iherb.com/pr/Madhava-Natural-Sweeteners-Organic-Ambe … 75-oz-333-g/42575,дали е добро или ще препоръчаш друга марка?

# 389
Да споделя впечатления от крема на Джефри Джеймс, който с кода Олимпия успях да поръчам под 30 лв: https://www.iherb.com/pr/Jeffrey-James-Botanicals-The-Creme-All- … -0-oz-59-ml/75628
В първия момент бях по-скоро разочарована. Кремът дойде леко омазан, без предпазно фолио или вътрешна капачка и някак беше протекло известно количество. Не ми хареса и аромата му. След първото нанасяне също не бях във възторг, консистенцията е малко като на Нивеа в синята кутийка - гъст и плътен, не особено приятен за разнасяне. Освен това дълго попива и като се движа кожата се поти извънредно. Т.е. не става за дневен. И поради друга причина е по-добре да се ползва за нощен - съдържа гликолова киселина.

До тук с минусите, има обаче и плюсове. Харесвам си кожата с този крем. Определено е по-свежа и гладка откакто го ползвам. Очевидно е, защото напоследък изобщо не ми е в добро състояние след отслабването. Но с този крем е по-добре. Действа по някакъв начин. Бих си го купила отново Peace, ако успея на някаква промоция или с код да го сваля под 30 лева.

Общи условия

Активация на акаунт