Откраднат живот 60: Анатомия на гнева... Можем ли да останем завинаги влюбени?

• 30 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Абе Банков снощи ми беше....снощен Joy
Искам го във форма, като в 4 сезон с мотора.

Хааххах, Калинка, при мен пък е обратното - ходех на постановките им заради Владо и след тях бях "Леле, Вергов как играе!"

# 31
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз не съм ги гледала на сцена. Разсъжденията са породени от сцени в сериала.

# 32
Банков надявам се да е почнал да се освобождава, че такъв каменен не ми харесва.

# 33
И аз да благодаря за темата.
Ами много са хубави и двамата и Вергов и Карамазов,Пенев с визията си от "Под прикритие" е не лош мъж на тази възраст,ама тук...Simple Smile

# 34
Мен пък снощи много ме изненада Банков, нищо общо нямаше със сериозния шеф и това, което беше в първите епизоди на този сезон. Определено много по-симпатичен беше така, допадна ми и дано го гледаме по-често в това настроение.

# 35
Едва ли Кая чак толкова да се е прехласнала по Банков. Според мен му е благодарна, че се застъпваше за майка й да остане още в болницата, но изглежда не знае, че всъщност Христо стои зад това.

# 36
  • Разпиляна във въображението
Знае. Христо й каза.

# 37
Не си спомням точно какво й каза, но тя отказваше повече помощ от него и едва ли е осъзнала точно какво е направил. Затова пък беше свидетел как Банков спори точно с Романова (точно която Кая "боготвори") за майка й. Това е много по-силно да видиш как единствен лекар и то доцент се застъпва за теб пред явен враг. Директора също е благосклонен към нея, но засега не е направил още нищо и така Банков остава единствен "приятел". Христо е надолу в йерархията и не го брои, засега.

# 38
Дано да не обърне резко палачинката като разбере, че е над нея.

# 39
Ей, момичето изтърси някаква глупост в момент на афект и край, заклеймихте я като кариеристка. Сега дано да се влюби в Христо преди да е разбрала, че е хирург, щото иначе никога никой няма да ѝ повярва, че наистина го обича Grinning

# 40
Снощи пропуснах и очевидно нищо не съм изпуснала. Давам шанс днес и утре и ако продължава така,приключвам със сериала.
Констатация: феновете на Огнянова я наричат "Зори" (не намирам емотикон бляк), та аз мога ли да наричам Банков "Вики" Innocent ?

Бляк не бляк Зори е почти 2 пъти по-кратко и следователно по-бързо и лесно за писане...

# 41
Ей, момичето изтърси някаква глупост в момент на афект и край, заклеймихте я като кариеристка. Сега дано да се влюби в Христо преди да е разбрала, че е хирург, щото иначе никога никой няма да ѝ повярва, че наистина го обича Grinning
Съгласи се, че ще изглежда малко меркантилна ако така стане Simple Smile

# 42
Не мога да се съглася, Перличке, преди да видя историята и преди да видя някакво сериозно доказателство, че тя наистина се вълнува от йерархията. За момента за мен това е само и единствено реплика, изръсена в момент на афект, когато беше силно притеснена за майка си. Simple Smile

# 43
Затова написах, че ще изглежда, а не че е, защото още почти нищо не знаем.

# 44
Според мен точно това искат да ни внушат след тези реплики към Христо, поведението и към "Вики" и сближаването и с професора. Дано се лъжа обаче, тъй като не ми се иска да прецакат и нейния образ.
От друга страна репликата за йерархията - много груба и нагла ( без да броим, че е отправена към човек от който е видяла само добро).

Общи условия

Активация на акаунт