Как се справяте с гладенето?

• 23 382
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Моята сушилня не мачка и не затопля нищо около себе си
За звук...ако има ципове и т.н. Да
Иначе е сравнително тиха

# 91
  • MI
Отварям ФБ и какво да видя - същата дискусия, но с повече дърпане на коси. Joy Да не е световен ден на (не)гладенето? Иначе аз, аз гладя. И не съм сама, много сме, силни сме. Sweat Smile

# 92
Ами гладете бре...ама не ни се оплаквайте....Joy
Гладете с песен на уста и описвайте радостта от упражнението Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • MI
На всичко отгоре и ми харесва, да. Joy Сигурно защото никога не съм залитала да гладя гащи и подобни, т.е. не остава време да си омръзнем с ютията. Grin

# 94
  • София /Абсурдистан
В къщи глади и чисти помощница.  Ютията е с парогенератор и гладенето е лесно. Чаршафи, хавлии и бельо  - който си няма друга работа, да ги глади.

# 95
  • гр.Добрич
Няма как да не се глади въобще. Какви са тези дрехи, които ме се мачкат?

Преди гладех всичко, защото след ютията дрехите омекват. Откакто имам сушилня, понамалих гладенето. Всичко, което може да се прибере без да е измачкано, не гладя, но ризи, панталони, блузите на децата гладя.

# 96
  • София /Абсурдистан
Изкуствени материи с или без еластан не се мачкат.
Нося само естествени материи поради алергия. За съжаление, мачкат се и искат си гладене. Добре че не го правя аз.

# 97
  • София
Фатката е след пране се вадят дрехите, изпъват се и се сгъват. Така се сушат и няма нужд после от ютия
Как съхнат мокри сгънати дрехи...? Flushed

По повод всички останали коментари - то е ясно, че който иска и прецени- глади, а който не- не го прави. Не виждам защо са вихрените дискусии. Simple Smile

# 98
Памучни и аз нося. Ей от този тип, не само този модел. Като са шарени не се и вижда намачкано ли е, пък и да се вижда, не е мой проблем Laughing

Яренце, тя има предвид да се сгъват веднага като спре сушилнята.

# 99
Имам предвид след  пералня, преди сушилня.

# 100
  • София
Мдам, това има повече смисъл. Joy

# 101

По повод всички останали коментари - то е ясно, че който иска и прецени- глади, а който не- не го прави. Не виждам защо са вихрените дискусии. Simple Smile

Защото си пуснала тема.
Не виждам защо се пита аз пък как да се глади, като се решил да гладиш...ами хващаш ютията и почваш.

# 102
  • София

Защото си пуснала тема.
Не виждам защо се пита аз пък как да се глади, като се решил да гладиш...ами хващаш ютията и почваш.

Да, пуснала съм. И въпросът е "Как?", а не "Гладите ли?". В този ред на мисли, се чудя защо жени, които не гладят, дори са отворили и писали в темата, предвид че няма какво смислено да кажат по нея. Simple Smile

# 103
  • София
Докато нямахме дете, давах ризите на мъжа ми за гладене.
Сега, за да спестя, гладя аз. Но гладя преди всяко обличане, а не всичко, пападнало ми пред очите. Говоря за ризи, панталони с ръб и пр.офисни дрехи. Чаршафи и през ум не ми минава да гладя. На детето дрехи също не гладя.
Имам сушилня, която доста помага.

# 104

Защото си пуснала тема.

Да, пуснала съм. И въпросът е "Как?", а не "Гладите ли?". В този ред на мисли, се чудя защо жени, които не гладят, дори са отворили и писали в темата, предвид че няма какво смислено да кажат по нея. Simple Smile

Не се чуди 😉 Във форум сме, всеки може да пише, в която тема си поиска.

Общи условия

Активация на акаунт