Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 30

• 22 408
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
Ай стига бе пак ли на изходна позиция се връщаме? Какво беше това с Марио и Зорница на масата? Пак нещо се е случило. Банков явно е хванал Зорница на тясно, утеха в нейно лице търси май, иска да се пробва пак, но ми харесва, че тя го отрязва. Айде да се свършва вече с тая глупава история между тях, че ми писна. Обаче Марио...оф.

# 721
Коментари за промото? Много готино ми стана Зорница как спокойно отряза г-н Пияндурник

# 722
# 723
Коментари за промото? Много готино ми стана Зорница как спокойно отряза г-н Пияндурник

Да, ама не ми е готино, че Марио пак не е сигурен в Зорница. Сигурно е чул за шегата, която Зорница е подхвърлила на Банков.

# 724
Мале Банков как й хвана ръката!!!!!!!!  Алоуууууу! Пич!
Егаааати наглото нещо

# 725

Да, ама не ми е готино, че Марио пак не е сигурен в Зорница. Сигурно е чул за шегата, която Зорница е подхвърлила на Банков.
Ммм, не. Нещо друго е, заради което Кая се е вкиснала.
Вече ми се повръща от тази история. А Зорница каква работа има да гали Виктор по лицето ??

# 726

Дами, вижте туй промо и финала му....
Зорница и Виктор спорд мен ще се карат нещо, тя е язвителна и нарочно го рави това погалване. Вижте й лицето и интонацията само

# 727
Сшед 20тина минути ще направя новата тема. Пишете тук засега. Kissing Heart

# 728
Аз не знам за Зорница, но на Банков се чудя какво очаква от нея? Вижда я, че е сгодена, щастлива с друг, тя не го отразява вече и пак се меси. Отново гледа да задоволи своите нужди и проявява егоизъм. А за Марио...не знам какво да кажа. Нямам представа какво се е случило, за да каже това пак на Зорница, но колко пъти вече тя трябва да му доказва, че за нея той е единствен и с Банков повече нищо нямат?

# 729
Оххх, не ми харесва накъде водят. Имам чувството, че сценарият се пише от шизофреници. За всеки случай, мисля да се настроя психически, че ще сменям канала, ако са решили да връщат обратно  двойката Банков-Зорница. Повръща ми се!

# 730

Дами, вижте туй промо и финала му....
Зорница и Виктор спорд мен ще се карат нещо, тя е язвителна и нарочно го рави това погалване. Вижте й лицето и интонацията само
Съгласна съм. Реже го, но цялата блиизост е много измамна.
Марио го изкараха малоумен. Дали З. няма да му каже за бебето...

# 731
Припомнете си сцената с куфара и дишайте спокойно. Joy Зорница го реже, а това е добре. Но Марио ми боде очите и ме притеснява сякаш повече.

# 732
Ай стига бе пак ли на изходна позиция се връщаме? Какво беше това с Марио и Зорница на масата? Пак нещо се е случило. Банков явно е хванал Зорница на тясно, утеха в нейно лице търси май, иска да се пробва пак, но ми харесва, че тя го отрязва. Айде да се свършва вече с тая глупава история между тях, че ми писна. Обаче Марио...оф.

Аман вече! Тъкмо помислих, че се приключи с тая история и айде пак. През 2 - 3 серии ли ще се изясняват, егати. Толкова ли не могат да измислят нещо оригинално и интересно да си направят сериала Rage

# 733
Аз едно не разбирам - Зорница не схвана ли, че цялото й съпричастно поведение към Банков, кара Марио да се чувства зле? Е защо да му се не види се вълнува и грижи за чувствата на кого ли не, но не и за неговите??

# 734
Аз едно не разбирам - Зорница не схвана ли, че цялото й съпричастно поведение към Банков, кара Марио да се чувства зле? Е защо да му се не види се вълнува и грижи за чувствата на кого ли не, но не и за неговите??
Да попитаме сценаристите? Без майтап смятам да спра да гледам. Повече се напрягам отколкото разтоварвам.

Общи условия

Активация на акаунт