Септемврийски бебета 2018 - Тема 1

• 39 244
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Мишенце, каква ви е люлката?
KinderKraft  2 в 1 люлка и шезлонг.

# 121
Момичета, при рефлукса на всяко ядене ли повръща бебето? Защото на нас ни се случва 3-4 пъти в седмицата да повърне през кослето, но много малко ( да речем 5-6 капки мляко) и се чудя да не би и ние да сме с рефлукс

# 122
Не повръщаме след всяко хранене, нито от носа. Установиха ни рефлукса при преглед с ехограф при гастроентеролог (педито го назначи).

# 123
Не повръщаме след всяко хранене, нито от носа. Установиха ни рефлукса при преглед с ехограф при гастроентеролог (педито го назначи).

А как стигнах те без признаци до гастроенъееолог

# 124

А как стигнах те без признаци до гастроенъееолог

И аз имам същият въпрос.

# 125
Повръщане, не след всяко хранене, но често и неколкократно. Педито имаше съмнение, което се потвърди.

Превантивна мярка - повдигане на матрачето на детето и държане по-дълго изправен след хранене.

# 126
Здравейте мами, някоя от вас пие ли нещо зс имунитет, тъй като се притеснявам,че има някакъв грип и се чудя дали да не почна биозин мама пиех го по време на бременност и четох, че е и за кърмачки

# 127
Повръщане, не след всяко хранене, но често и неколкократно. Педито имаше съмнение, което се потвърди.

Превантивна мярка - повдигане на матрачето на детето и държане по-дълго изправен след хранене.
Аз мисля, че нормално всички бебенца връщат по струйка мляко след храна ако ритат и буйстват активно.

На моята и потича струйка от устата, когато след хранене се мята и рита яко, но педито каза, че е нормално.
Инъче матрака е повдигнат и изправена я държа доста време след ядене.

# 128
И при моето момиченце го има това с лекото повръщане.
И нашата педиатърка, каза че е нормално. И щом детето е спокойна да не се тревожим.
Предполагам и аз че има рефлукс. Но като прочетох за това състояние, разбрах че половината бебета го имат, но само при малък процент причинява силен дискомфорт и ненаддаване на тегло.

# 129
  • Варна
Здравейте мами, някоя от вас пие ли нещо зс имунитет, тъй като се притеснявам,че има някакъв грип и се чудя дали да не почна биозин мама пиех го по време на бременност и четох, че е и за кърмачки
Аз започнах Биозина преди две седмици с тази цел.

# 130
Аз започнах Биозина преди две седмици с тази цел.
Аз съм на Пре Мама Дуо от както ни изписаха от родилното и имав за още 15 дена. После ще сменя с нещо друго или ще ги продължа зимния период

# 131
Аз изпих една опаковка Елевит, а от днес почвам Биозин мама Simple Smile

# 132
Аз освен мултивитамините, пия Вит Е, точно на Джеймисън, знам че коментирахме за Вит д на тази марка, аз от другите им витамини съм страшно доволна. А точно Е, много помага за изпъване на кожата, по-бързо зарастване на шевове и т.н..

# 133
Моето юначе иска само на рамо да го носим. На ръце се мръщи. Сега и двете рамена много ме болят и кръста 😆
Още имаме колики, но не му даван нищо и като чели е по-спокоен. Помагам му да се изака, слагам му топла играчка на коремчето и пускам звук на сешоар. Така успокоявам положението.
ladysnow отивам веднага за витамин Е Simple Smile

# 134
  • гр. Варна
Момичета, имам нялолко въпроса Simple Smile от кой месец се захранва бебето и кога започват да намаляват тия гадни колики? И започнаха ли да ви бият ваксините, на нас сега ни предстои първата (освен двете, които биха още в родилното) и съм много притеснена Sad

Общи условия

Активация на акаунт