Септемврийски бебета 2018 - Тема 1

• 39 275
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Тънко пуловерче и кожено яке....    е то да не е пролет Grinning

Огромно значение колко да е облечено бебето има и количката.
Както казах нашата не е от най-плътните.
По-открита е, не е твърд, дебел зимен кош(счупи се зимният кош), т.е. не пази особено много завет.

# 646
Аз я обличам с боди с дълък ръкав, отгоре блузка,отдолу ританки и панталонче или още едни ританки, терлички задължително и вече според времето преценявам дали ще е космонавт или порт бебе и одеалце за всеки случай Grinning
А на вашите бебета как се отразява пълнолунието. В момента има и бебка не иска да спи, само плаче. Бях забелязала, че и на предното пърналуние беше така.

# 647
Момичета, да споделя и аз . Снощи имах кошмарна нощ-никога не ми се е случвало такова нещо, но не успях да мигна нито за минута цялата нощ. Едва към 8 и нешо сутринта дремнах за два часа, но бях крайно изтощена. И причината за това не е бебето, то беше изненадващо добро и спокойно. Мисля, че се мъчи да ми идва цикъл, защото имах леко зацапване , менструални болки и много силно нервно напрежение. Сутринта сложих обезболяващи свещички (имах няколко останали от болницата) и ме отпусна малко. В крайна сметка обаче цикъл така  и не дойде, а аз съм смазана. Иначе все още давам кърма от шише и наистина намалява , но не много, т.е още си има и съм в чуденка..нормално ли е вече да ми дойде или организмът  и той се чуди какво става.Има ли кърмещи мами с цикъл вече и как беше първият път?

# 648
 Polikseni и аз съм така все едно аз съм писала.

# 649
На мен след първата бременност ми дойде цикъл на деня на 3-тия месец. Просто стана бебето на 3 месеца и ми дойде. Тогава по това време на дните на цикъла ми намаляваше кърмата осезаемо. Бебето се цупеше и даже два-три дни сучеше супер вяло и супер начесто и това се повтаряше всеки месец по време на цикъл. По принцип тогава понеже хормоните се разбутват и кърмата е с различен вкус. Но това е само за ден-два-три и после се нормализират нещата. Аз кърмих 15 месеца и всеки месец беше едно и също по отношение на намаляване на млякото и по бебешкото поведение. Даже вече накрая разбирах, че ще ми идва не по колендара, а по гърдите ми. Сега вчера бебето навърши 2 месеца, аз нямам признаци все още, но като знам колко бързо ми се възстановява организмът по принцип- очаквам всеки момент. Ама с тези нощни маратони по цокане незнам какво ще стане.

# 650
MAMA Ribka второ или трето детенце ти е това?

Звучиш си доста опитна Grinning

# 651
Аз пък вече имах два цикъла след раждането. Вторият беше със 17 дни закъснение, но точно на датат когато трябваше да ми дойде вторият път ме болеше корема. Кърмата забелязах, че около цикъла наистина намалява.

# 652
Аз също вече имах един цикъл (дойде ми на 36 ден и беше 10 дена), който беше като кръвоизлив ... стигнах до болница и се наложи да ми прекратят кърмата заради случката. Счера трябваше да ми дойде за втори път, но все още го няма, а толкова ме е страх да не се получи отново същото нещо ...

# 653
MAMA Ribka второ или трето детенце ти е това?

Звучиш си доста опитна Grinning
Ами второ ми е. Благодаря за комплимента. Каката ми спря тока едно време и изчетах супер много нещо, защото коликите и бяха... Сега втория път си мислех, че няма кой знае какво ново да видя, обаааче бебе 2 ми разказва играта още повече. В момента обикалям апартамента със слинга- никъде другаде не спи повече от 30 мин. а умира за сън. Тя и слинга се буди, обаче аз веднага скачам и пак заспива. Значи ако не го правя това- ме чака голям рев вечерта. А като включим, че каката е на няма и 4 години и нейните настроения също са въпрос на късмет... направо незнам дали ще ми стигнат нервите. Понякога точно като ме налегнат най-черните мисли и се сещам, че няма да е вечно. Обаче сега какво ми е не мога да ви опиша...

# 654
Охх момичетаа.. Кажете как изпирате петната от акита... не знам вече какво става с това дете, голямо акане, голямо нещо.. Днеска тъкмо я обляках с ново розово гащеризонче, бяла блузка с дантели, абе мацка... и айде наща реши да гърми и дааййй.. та чак на гърба огромни петна.. На нея и беше смешно, на мене ми се реве....

# 655
Брей и моето е дрисливо ама такива разливи не съм имала Grinning

Памперсите ли изпускат?

# 656
Охх момичетаа.. Кажете как изпирате петната от акита... не знам вече какво става с това дете, голямо акане, голямо нещо.. Днеска тъкмо я обляках с ново розово гащеризонче, бяла блузка с дантели, абе мацка... и айде наща реши да гърми и дааййй.. та чак на гърба огромни петна.. На нея и беше смешно, на мене ми се реве....

Домашен сапун ько можеш да намериш

# 657
Брей и моето е дрисливо ама такива разливи не съм имала Grinning

Памперсите ли изпускат?

Не е от памперсите.. на 3 марки съм пробвала и винаги гърба е намазан, но днеска беше скандално...

# 658
Извинявайте,  че така, ама.. да покажа з какво иде реч JoyJoy

# 659
Малей верно сериозна работата идея си нямам ама трябва да го поизчистиш преди пералнята Grinning

Не си играе твоята мацка.

Общи условия

Активация на акаунт