RYANAIR -13

• 59 308
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Значи, доколкото разбирам, мога да се чекна без да купувам места два дни преди полета. По-рано - не става, така ли?

# 586
  • I want it all and I want it now.
Чекирането е 48 часа преди полет за повечето авиокомпании.

# 587
  • sf
Значи, доколкото разбирам, мога да се чекна без да купувам места два дни преди полета. По-рано - не става, така ли?
Точно така. Ако няма закупени места, може да се чекира 48ч преди полет. Това важи и за обратния полет, дори и да са на една резервация.

# 588
    Благодаря ви. А паркинг около или на летището ?
    Парк енд флай с безпл.трансфер до и от летището. Изпитан.
    Извинявам се , неуточних понеже по-горе коментирах летището в Букурещ.
    Отнася се за летището в Букурещ. Някой ползвал ли е паркинг там?
    Ползвали сме услугата на сайта на Parkvia , https://www.parkvia.com/bg-BG/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8%D0% … D0%B5%D0%BD%D0%B8  предлагат няколко паркинга около летище Отопени и всички са с безплатен трансфер след като оставите колата , ние ползвахме Park&Fly заплатихме на място и на връщане с обаждане след като пристигнахме дойдоха ни вземаха.

# 589
    Момичета купихме билети, изпратиха мейл че всичко имаме резервация, но не са дръпнали парите от картата..
    имате ли представа защо и телефон за контакт да звънна някой знае ли?

# 590
    • Пловдив
    Момичета купихме билети, изпратиха мейл че всичко имаме резервация, но не са дръпнали парите от картата..
    По-късно се отразява...

# 591
    • София
    Здравейте, знаете ли дали ще има някакви намаления/движения на цените за март месец?

# 592

По-късно се отразява...
    Минаха 2 дни...

# 593
    Скрит текст:

По-късно се отразява...
    Минаха 2 дни...

Вчера сутринта купих билети и получих потвърждение, парите веднага бяха запорирани от сметката, но сега проверявах не са ги дръпнали още, това не ме притеснява защото и при плащане с карта някои преводи се бавят, не се тревожете.

# 594
    • на село

По-късно се отразява...
    Минаха 2 дни...
    Да, минават повечко дни, преди да ги дръпнат.

# 595
    За втори път ми се случва да платя през Пейпал и плащане да не съществува!
    Нито резервация,нито плащане на сума в пейпал има ,просто нищо. Миналият път плащах три пъти през пейпал ,една и съща резервация.Какво става, просто не знам . Докато се усетя , билета вече е на друга цена Frowning1

# 596
    • София
    На мен пък веднага ми дръпна парите и даже не ми поиска SMS код, което никак не ми хареса (картата е Виза от ДСК).

# 597
    • Пловдив

По-късно се отразява...
    Минаха 2 дни...
    при мен беше май седмица

# 598

По-късно се отразява...
    Минаха 2 дни...
    при мен беше май седмица
     Нормално е веднага след като е направена резервацията да ви блокират сумата , а осчетоводяването (изтеглянето им ) може да трае и седмица , но малкото което трябва да са ви блокирали сумата по сметката, така че мисля тревогата за резонна ...

# 599
    При проблем с плащане чрез пейпал пробвайте през телефон. Преди месеци беше коментиран тук този проблем и благодарение на това се усетих да пробвам и аз. И стресът бе по-краткосрочен и не изпуснах добрата цена. Вчера купува отново и се замислих и от къде да плата, но упорито пробвах през компютъра с идеята, че за толкова време трябва да са оправили този бъг. Веднага мина плащането и се отрази в пейпал и чрез мейл до минута. Това обикновено е показателно дали всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт