VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 031
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 45

Още повече,ако насреща си имаш такива тъпани,които се имат за каймака......ъъъ..на отварата. А пък те всъщност цвика и отгоре...Причината,поради която Божана изхвърли  Ванкината Joy
Извинете, че не "скривам". Пиша през телефона.

# 46
  • Варна
Не млъква и той обаче.....така ги дразни още повече и после : -  "И аз съм човек. "

# 47
Уморително е това да мълчиш, за да се харесаш на всички. Кому е нужно? Като толкова говори, да не му отговарят. Ако не можеш да си стърпят, значи наистина не са подготвени за тоя формат. Аз съм сигурна, че Кулагин щеше много да ме ядоса и не случайно не бих влязла в тоя формат. Не може останалите да имат претенции за победа и да си позволяват физическа разправа. Доста тъпо...

# 48
Момичета, от къде идва “купонирането” ?
Явно съм изпуснала някой епизод ☺.

# 49
На Ваня нямаше да й стане лошо, ако тия умници в къщата не я бяха извикали, за да "озаптява" Кулагин. Защото сами не могат да се справят. И смятат, че е умесно да намесват болна жена в конфликтите си, за максимум драма ефект.

Кулагин не е виновен за кръвното на Ваня.

# 50
  • София
От Лора идва "купонирането". Тя каза, че обичала да си "купонира" Joy

# 51
От Лора идва "купонирането". Тя каза, че обичала да си "купонира" Joy
Много благодаря!
Хахахаахаха леле ... Стоя и се смея! И си купонирам сама 😂!

# 52
Къде го гледате този купон?

# 53
Калугин го разбирам прекрасно защото съм от неговата партия - винаги сама против всички. Та от опит знам, че това не е печеливша стратегия. А при Калугин е още по зле защото той не е неволна жертва поради доброта и желание за справедливост, а поради злонамереност и лошотия. В него има едно дяволче, което го е обсебило и той не може да му се противопостави. И това дяволче успява, защото ползва природната му злоба, завист и лошотия. Имам познат с който са били приятели и Калугин го е намразил защото оня си е намерил богато, младо и красиво гадже да го издържа, а Калугин трябвало да продължава да си търси и обслужва старци за по-малко пари при това

# 54
Калугин го разбирам прекрасно защото съм от неговата партия - винаги сама против всички. Та от опит знам, че това не е печеливша стратегия. А при Калугин е още по зле защото той не е неволна жертва поради доброта и желание за справедливост, а поради злонамереност и лошотия. В него има едно дяволче, което го е обсебило и той не може да му се противопостави. И това дяволче успява, защото ползва природната му злоба, завист и лошотия. Имам познат с който са били приятели и Калугин го е намразил защото оня си е намерил богато, младо и красиво гадже да го издържа, а Калугин трябвало да продължава да си търси и обслужва старци за по-малко пари при това
Такива истории от 1001 нощи, нали знаеш колко са правдоподобни. Аз пък имам познат, приятел на Кулагин и той ми каза, че Кулагин не проституира. Коя сега лъже, не знам.

# 55
Ваня е жертва единствено на егоизма, ината си и манията да командори. Играе го жертва за да маскира факта, че реално другите са нейни жертви. Използва болестите си  за да го играе жертва и религията - за да прикрива зад булото на праведница истинските си мотиви и намерения - да издевателства на другите и да им пие енергията.Прекалено я толерират заради славата и, но жената ск е просто психично обременена.

# 56
  • София
Благодаря за темата! Мисля, че утре ще си ходи Божана, за да се поразбута групата на тъпанарите. Кулагин ще остане, няма как да го изпуснат. Предполагам, че Бигито ще пусне кой какво е казал за другия и ще създаде интрига в "задружната" групичка.

# 57
Аз със сигурност не лъжа щото така ми казаха. Дали оня лъже няма как да знам, ама не ми изглежда лъжец. Поне до сега не съм го хванала в лъжа

# 58
Тоз Кулагин бе! Joy
Цитирам:
"Г-жа Пепа-Ханс не е желана тук.
Кукле, сложи си ролките, наконти се и те пускам обратно.
P.S. Оставих цялата ти лична козметика отвън."

# 59
ИНаче Ваня никак не е глупава - правилно е усетила колко злобна е Божана. А за обидата от Калугин - той имаше предвид че не е еталон за общоприета красота, но има чар. Аз също я виждам чаровна въпреки че на мен лично ми изглежда и класически красива

Общи условия

Активация на акаунт