VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 358
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 120
И така да е, на фона на останалите безмозъчници, Кулагин блести като диамант.
За мен той показва качества, които са достойни за уважение - не го е страх, не е конформист, конфронтира хора, пред които другите биха се уплашили (Петко, Стефо). Показа се като грижовен не един път - за Рози, за Ваня. Когато не показват тенденциозни кадри, всъщност той умее да води разговори с хората, просто другите не го приемат.
Човекът готви, чистник е, включва се в мисии без да роптае. Напълно нормален човек и играч.
Просто е по-устат, но не е като да не казва верни неща на съквартирантите си.

# 121
Колко сте категорични обаче Joy

Че вие явно познавате Кулагин по-добре и от самия него. То не бяха връзки, клиенти, ориентация, приятели. Странна е тази обсебеност.

# 122
  • Испания
Става все по-весело в темата.

# 123
Popcorn

# 124
  • Ню Йорк

Никак не е весело, особено след като толкова много хора одобряват простотията и лошото възпитание. И точно това е показателно и за мястот на което се намира България в повечето класации.

# 125
Ахахах, да, особено като се вземе предвид, че половината пишещи тук дори не са в България Laughing

# 126
  • Ню Йорк
Ахахах, да, особено като се вземе предвид, че половината пишещи тук дори не са в България Laughing

Това не им пречи да са си с българския манталитет Wink

Важното е да се хейтва, нали. Да живеят невъзпитаните хейтъри като кульо!

# 127
Оказа се че познавам от години хора, които го познават отдавна и доста отблизо и съм склонна да им вярвам.
Айде и тя познава човек, който познава........ Много ми е смешно това. Аз пък следя фейсбука му, още преди да стане извесетн за масовата публика и мога да ти кажа, че там си пуска лайфове от време на време, има и такива с разни хора (негови приятели) и там разказва, че се познават от доста време и са приятели. Даже преди няколко месеца си беше пуснал лайф с една козметичка, с която са били приятели още докато са били колеги в НБУ, така че не си говори на изуст.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 17:31 от Blackbling

# 128
Оказа се че познавам от години хора, които го познават отдавна и доста отблизо и съм склонна да им вярвам.

Е нали няма приятели и познати? Нали никой не го харесвал?  Кои са тогава тези хора, които се въртят около него с години и ти снасят инфото?

# 129
Аз пък не разбирам, защо за нехаресващите Кулагин основният аргумент е "той е гей". Е, и какво от това? Дали е, дали не, знае само той и интимните му партньори. Ако тук има по-запознати, чудя се от къде са информирани.
Пък и има толкова известни, успели и световнопризнати хора сред гейовете (Елтън Джон, Педро Алмодовар, Рики Мартин, Дарън Хейс, Макуин и Галиано и още много)- актьори, певци, дизайнери, режисьори, спортисти, че е адски ограничено да се ровим в нечии чаршафи.
Дали Кулагин е гей мен слабо ме вълнува. Гледам единствено поведението, което демонстрират в къщата, а той  се показва като изключително умен, талантлив, точен в преценката си за хората, да доста е язвителен (то и за това трябва доста ум), но в същото време по някакъв странен начин справедлив, търпелив, устойчив, с интересен характер. Разбира се има много недостатъци, но пък при останалите изпъкват още по-грозно. Ако приемем, че брадъра е шоу за характери, то той е този, който наистина показа, че превъзхожда всички останали по този показател.

# 130

глупости. Ти ако си видяла гаджето си да се целува с някоя ама не си успяла да ги снимаш за да документираш и му кажеш Видях те че се целуваш с друга и той да ти каже Докажи и ако нямаш докачателства значи говориш глупости.
Освен това от Калугин крещи Аз съм гей - само идиот може да го отрече. Може би има някаква вероятност да е бисексуален, но се съмнявам - той е отблъскващ за нормалните жени. Тия които спряга за гаджета настоящи и бивши предполагам са му само приятелки, а не секс партньорки.
Не знам дали да се смея или да плача. Едно е да видиш някой да се целува с друг, съвсем различно е да кажеш, че еди кой си проституира. Първото реално можеш да го видиш, но второто няма как да го знаеш, ако ти самата не си му била клиент. Това, че някой си ти бил казал, не значи, че е истина. Аз пък ти казвам, че съм спала с Енрике Иглесиас. Айде сега разправяй, че някоя си от бг мама е спала с него. Истина ли ще е?

# 131
  • Ню Йорк
Аз пък не разбирам, защо за нехаресващите Кулагин основният аргумент е "той е гей". Е, и какво от това? Дали е, дали не, знае само той и интимните му партньори. Ако тук има по-запознати, чудя се от къде са информирани.
Пък и има толкова известни, успели и световнопризнати хора сред гейовете (Елтън Джон, Педро Алмодовар, Рики Мартин, Дарън Хейс, Макуин и Галиано и още много)- актьори, певци, дизайнери, режисьори, спортисти, че е адски ограничено да се ровим в нечии чаршафи.
Дали Кулагин е гей мен слабо ме вълнува. Гледам единствено поведението, което демонстрират в къщата, а той  се показва като изключително умен, талантлив, точен в преценката си за хората, да доста е язвителен (то и за това трябва доста ум), но в същото време по някакъв странен начин справедлив, търпелив, устойчив, с интересен характер. Разбира се има много недостатъци, но пък при останалите изпъкват още по-грозно. Ако приемем, че брадъра е шоу за характери, то той е този, който наистина показа, че превъзхожда всички останали по този показател.

Гей, би, травестит, без значение е. Всеки може да е каквото си иска. Проблема е, че е простак.

# 132

Гей, би, травестит, без значение е. Всеки може да е каквото си иска. Проблема е, че е простак.

Добре простак е. Сега по-хубаво ли ти стана  Joy

Абе тая принцеса да не е на 5 ? Laughing

# 133
Скрит текст:
[/quote]
[/quote]

Ако той беше простак, на фона на простотията, която другите демонстрират спрямо него, отдавна щеше да е станало още по-грозно и нелицеприятно.

# 134
И на мен почти никой не ми харесва на външен вид, но може би защото не са мой тип. Само двама-трима ми изглеждат грозновати. Мира Добрева ми харесваше като млада, Розмари е красива. 

Общи условия

Активация на акаунт