VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 427
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Ню Йорк
И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Да те замерят с камък сигурно също не е физическо насилие, щото не те докосват с пръст?? Нямаха под ръка, иначе сигурно и това щяхме да видим.

Щяхме, можехме, би било....но не се е случило. А ударите с всичка сила в главите на жените си се случиха. Или ти защитаваш насилниците над жени?!
Моля те, не ми отговаряй, предпочитам да не знам.

# 1 306
  • Испания

През седмицата с мисията показах двама човека да хвърлят риба в кофата. Първият беше Петко, който се направи, че случайно  изтърва рибата в кофата. Вторият не помня кой беше. Само знам, че бяха с робите от мисията. Това криене е вече следващите дни.

Веднъж Мутрагеньо направо я изяде.

# 1 307
Скрит текст:
Ето какъв нечуван шок и ужас настават, когато един човек, в случая Кулагин, казва това, което мисли. Кулагин всъщност в къщата  прави това, което ние правим анонимно във форумите. Защо човек да не изрази мислите си към някого свободно и откога това е провокация? Лицемерието и тъпотията явно са станали белег за добро поведение, за "добруване"...

Няма никакъв проблем. Обаче този някой, след това трябва да е готов да чуе истината за себе си от тези, на които е казал истината. А не да се прави на жертва. Нали, все пак, така е честно.

Ами аз точно и това виждам - човек, който не се страхува да бъде "остракиран" и се справя сам. Прие си съвсем достойно ролята, която много се напъват да му лепнат на "аутсайдер", но не е аутсайдер. Аз виждам един борещ се Кулагин .
Не се прави на жертва, а иска да излезе, защото се хвърля храната му и защото поведението на хората около него е инфантилно. Безсилието на горилите в къщата не го прави жертва, а го прави вече безсмислен играч. Ниска топка са. Едно е да казваш какво мислиш, друго е да хвърляш храна. Да изречеш мислите си без филтъра на лицемерието,според мен може да се счете и за благородно, ама да хвърляш храна си е грях.

Чудя се, едно и също предаване ли гледаме? Нали вече се установи, че храната му никой не е хвърлил. Не само това, но му бяха оставили и вечеря от тяхната храна. Освен това, той ходи да се жалва от всички в къщата на Биги. Излъга за това, че Папито нямал шампоан, самобръсначка по най-долен начин. Оказа се, че човекът си има козметика, но е в банята. Крие си храна по джобовете, а уж нямало да яде - лъже, маже. Но, карай, както и да е. Простотията няма граници, особено в България. Простотията е издигната в култ. Жалко, но факт. Този ВБ го доказа по категоричен начин.

# 1 308
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Не съм съгласна. Наскоро ми се наложи да ходя с патерици. Ами, трябва да ти кажа, че се почувствах като принцеса. Изключително мили и любезни към мен бяха всички хора и то непознати хора. Така че, коментарът ти не е уместен. Никой не се държеше с К. зле, докато не си отвори устата.

Като принцеса викаш. Къде се развива действието?  Хората едни любезни, тротоарите скосени, падащи бордове на превозните средства, липса на архитектурни бариери, рампи...Чудно защо ли протестират хората с увреждания?

Да, къде се случва тази доброта, защото аз в Бг съм живяла в няколко града и много пъти ми се е налагало да нося до вкъщи тежък багаж, но нито един път, нито един човек не ми е предлагал помощ, че и дори съм седяла на тротоари да си почивам - хората си минават и изобщо на никого не му пука. А да не говорим за майките с колички, че помощ срещат също много рядко и то предимно от жени, които са минали през подобно изпитание.

# 1 309
И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Да те замерят с камък сигурно също не е физическо насилие, щото не те докосват с пръст?? Нямаха под ръка, иначе сигурно и това щяхме да видим.

Щяхме, можехме, би било....но не се е случило. А ударите с всичка сила в главите на жените си се случиха. Или ти защитаваш насилниците над жени?!

Утре ще екзекутират публично Кулагин, взела съм ти билет на първи ред, спокойно.

# 1 310

През седмицата с мисията показах двама човека да хвърлят риба в кофата. Първият беше Петко, който се направи, че случайно  изтърва рибата в кофата. Вторият не помня кой беше. Само знам, че бяха с робите от мисията. Това криене е вече следващите дни.

Веднъж Мутрагеньо направо я изяде.
То е за да не се хвърля храна. От мен лека нощ. Яд ме е, че хората от желание да защитят К.  пълнят гушите на продуцентите Тупарев  и Тушев . Миналата седмица Тупарев си е купил старинна къща в центъра на Берлин, а ние тук се пънем и К. стои гладен, а другите се резилят като парцали .  Такива работи.

# 1 311
Ох бе..На  мен пък грам не ми дреме, че е гей или там к'вот е! Ма го защитават точно щот си го представят за жертвата,едва ли не 10човека срещу него щот бил смешен визуално - глупости!
Всички подходиха с уважение към него. А тия дето го защитаваха тук, май много се впрегнахте за тоя "трол", без да четете какво е написала "принцесата" даже, а тия вътре понасят не отговарящи на истината обиди, май се наобединихте както в къщата, точно като тия дето не ги разбирате и плюете, ама като е на вас другата буза нещете да я давате!
И е написала за троловете, дето са подскачали, че имало бой над Куля,което не е вярно явно впрочем!

# 1 312
  • София

Напротив, идеално те разбрах... имах малко проблем със "съШеството", но се понапънах и влязох в правия път... Stuck Out Tongue Winking Eye

Само с него ли? Сега, ако кажеш, че не си имала проблем с "психопатясало", ще те черпя с една отвара.
БлагодАрим... само да е от семки на тиква, щото с костилките от маслини нещо не се разбрахме... опитах... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 313
Нищо искрено няма в този Кулагин, даже и стачката му е фалшива!

# 1 314
  • Ню Йорк

Утре ще екзекутират публично Кулагин, взела съм ти билет на първи ред, спокойно.

Съжалявам, но не проявявам интерес - пацифист съм.

# 1 315
  • Испания

БлагодАрим... само да е от семки на тиква, щото с костилките от маслини нещо не се разбрахме... опитах... Stuck Out Tongue Winking Eye

ОКи. Заповядай!

# 1 316
Скрит текст:
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Не съм съгласна. Наскоро ми се наложи да ходя с патерици. Ами, трябва да ти кажа, че се почувствах като принцеса. Изключително мили и любезни към мен бяха всички хора и то непознати хора. Така че, коментарът ти не е уместен. Никой не се държеше с К. зле, докато не си отвори устата.

Като принцеса викаш. Къде се развива действието?  Хората едни любезни, тротоарите скосени, падащи бордове на превозните средства, липса на архитектурни бариери, рампи...Чудно защо ли протестират хората с увреждания?
Да, къде се случва тази доброта, защото аз в Бг съм живяла в няколко града и много пъти ми се е налагало да нося до вкъщи тежък багаж, но нито един път, нито един човек не ми е предлагал помощ, че и дори съм седяла на тротоари да си почивам - хората си минават и изобщо на никого не му пука. А да не говорим за майките с колички, че помощ срещат също много рядко и то предимно от жени, които са минали през подобно изпитание.

Когато си с багаж, е друго. Но когато си с патерици (да не дава Господ) установих, че хората много ми треперят. Честно! И действието се развива в България. За достъпната среда съм съгласна - трудно се преправя средата, като се има предвид, че не само това ни е проблемът в България. Доколкото разбрах, споровете по отношение на Закона за хората с увреждания, са основно за начините на финансирането им от страна на държавата. Както и да е, темата тук е друга.

# 1 317
Кулагин ще си направи услуга, ако прекрати взаимоотношения с Ванче, с този енергиен вампир. Аз разбирам, че му липсва диалог, социален живот, че иска игра на думи и да изразява себе си, ама по-добре да си говори с декора в къщата, отколкото с Ваня.

# 1 318
Хич не е в полза на Кулагин, че разбра за голямата подкрепа отвън. Сега съвсем ще прекалява. А дори не е нужно да обижда някого там, те и сами съвсем добре си се излагат.

# 1 319
  • София
Кулагин, милият си мисли, че тази крава е загрижена за него...  newsm78

И най-после и той си сипа едно питие и тая го обяви за пиян...  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт