VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 344
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 515
  • София
Оффф, имаме промо. Стефанаки срещу Петкан, а вие продължавате да се занимавате с троловете.
Колкото повече им давате храна, толкова повече, ще присъстват тук.

# 1 516
Интересно каква ли е средната възраст, семейното положение и социалния статус на защитниците на кульо.  newsm78 За един приятел питам, не че нещо  Embarassed

Нямат възраст. Лъжи. 85 % друг път. Кой и как ще ги докаже тези проценти? Последни опити да се побутне и без това припадналия им рейтинг.

Оффф, имаме промо. Стефанаки срещу Петкан, а вие продължавате да се занимавате с троловете.

Toчно. Ето линк за промото: https://www.vbox7.com/play:05f9fe1968

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 16:51 от Не се сърди, човече

# 1 517
  • Испания
Мисля, че темата трябва да се замете. От снощи се бълват безсмислени постове и се изписват страница след страница.

Използвай бутона "Информирай модератор".

Попрочетох ви. "Хвана ме" главоболие буква "Ъ". Смятам да ви съдя.

Ева за участието си във VIP Brother 2018 - На кафе (09.10.2018)

Снощи друго забелязах. За първи път показаха, че Добринка готви. Кога? След като излиза от къщата. Преди Ева готви мусака, а Ваня само се тюхкаше "кой шъ бели картофите". И да, "докторя" е пренебрежително. Няма такава диалектна дума.

# 1 518

Toчно. Ето линк за промото: https://www.vbox7.com/play:05f9fe1968

Е най после някой да й го каже на Ваня че прекалява. Много ме невира тази жена .

# 1 519
Ваня няма усещане колко прекалява. Тя се има за добрата самарянка, но в очите на хората определено не е Майка Тереза, а супер изнервяща.

# 1 520
Аз залагам, че Папи ще отнесе номинации минимум 3 - от Кулагин, Рози, Ричи. Възможно е да го номинира и Божана, Ваня и Лора. Но при тях има и друг вариант за втора номинация, а първата е ясна - Валентин. Как мислите вие?

# 1 521
  • Испания
Аз залагам, че Папи ще отнесе номинации минимум 3 - от Кулагин, Рози, Ричи. Възможно е да го номинира и Божана, Ваня и Лора. Но при тях има и друг вариант за втора номинация, а първата е ясна - Валентин. Как мислите вие?

Гласувах, че ще бъдат номинирани Кулагин, Розмари и Ричард, защото ще оберат номинациите на агитка "Росна китка".

Който е под 170см , да не ме закача тази вечер Rage

А ти колко си висока, м?

# 1 522
Вижте какво са постнали в Инстаграм
Сега, предлагам една игра. Щом са невероятната четворка, тогава кой кой е?

За Нещото, демек тоя скалистият, не се приемат залози - той е ясен 😉

# 1 523
Папи е жената, Стефан е под него, скалистият - Петко, и над него е Наско

# 1 524
Според мен, само Лора се класира за Невидимата жена... Но напоследък и Божка влезе в тази роля.

# 1 525
  • Бургас
Скрит текст:
Вижте какво са постнали в Инстаграм
Сега, предлагам една игра. Щом са невероятната четворка, тогава кой кой е?

За Нещото, демек тоя скалистият, не се приемат залози - той е ясен 😉
Ай стиа уе маняци! / вдъхновено от Наско /
И това ли доживяхме, копелета! /по Папи/

# 1 526
Според мен, само Лора се класира за Невидимата жена... Но напоследък и Божка влезе в тази роля.

Ами могат ли да се класират от драмите на К.? Ненаяде се тоя човек, та да мирне малко. Не дава грам на другите хора в къщата да се изявят - все за неговите глупости трябва да слушаме. Аман!

# 1 527
Жената има силата да става невидима, Скалистият е ясен, тоя дето гори, има силата на огъня очевидно, а последният - мистър Фантастик - е еластичен, може да се провре и да се удължи колкото иска. Скалистият е Петко, не щото е много здрав, а щото е яко тъп 😂 Мистър Фантастик е и според мен Стефан - и той така се провира лекичко, скромничко. Насито ли е огненият? Лора наистина е невидимата жена, ама тя не спада в четворката... още се чудя...айде давайте още предложения

# 1 528
Не мога да ви изчета. Снощи от живото предаване какво видях и чух.
Ваня влиза в изповедалнята. Започва да се оплаква от ситуацията с Кулагин. ББ и казва, че той в момента подслушва зад вратата. Ваня казва, че ни е проблем. В един момент започва да говори за добрите страни на Кулагин. ББ и казва:
- Ваня, Кулагин вече не е зад вратата и не подслушва.  Joy Joy Joy

Това е лицемерието за което всички говорят.

# 1 529
  • София
А кой е насърчил Кулагин да подслушва, ББ, разбира се. Иначе се затварят вратите и нищо няма да чуеш.
Аман от номера.

Общи условия

Активация на акаунт