VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 285
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 545
Когато човек е разчитал само на външния си вид, в един момент от истерия и паника се обезобразява. Това им е залогът на тях - външният вид. Плеймейтките и Мира са такива примери.

# 1 546
Хахаха, спомням си и аз Денсинг Старс, и изпълненията на Мира. Много неприятно беше, но още тогава си спомням, че я намирах за примадона, дето всеки да й се кланя. Сега съвсем не я харесвам. За мен Мира е най-голямата излагация. Винаги иска да е харесвана и права. В това отношение много ми напомня на Ирина, с това изключение, че като не стане по Ирининото, тя го отлъчваше от кръга на доверие, а Мира циври.

# 1 547
 Пак говорят за гащури Joy...този път Сачкините...тц..тц...

# 1 548
  • София
Гледам и не вярвам на ушите си:

Скрит текст:

3. СаЧка

2...

1. Кулезич и Добрева /Много добре си спомням формата/
Ох, помня го смътно този скандал и аз. Нейно преосвещенство все е онеправдана и неразбрана, малко като в приказката за Иванчо - "Където ида, лельо, все ме бият".  Laughing

# 1 549
Кулезич....Кулагин...Joy
ГащЯ пак прифърчат...
Ам няяте изчитане,бре...
Дочитам, дочитам ..момент..

# 1 550
Я ми напомнете кой каква зодия беше

# 1 551
Ричито и Рози са риби, петнят ми зодията...

# 1 552
  • София
Ричито и Рози са риби, петнят ми зодията...
Ти си добре, а от моята зодия са Пепа, Наско и Лора. Не мога просто.
Хайде поне на Лора разчитах, ама то и на нея не може.

# 1 553
Коя? Къде ги гледате

# 1 554
Моята зодия излезе. Само не мога да и простя съжителството с най-големия тъпан в къщата,ама...

Всичко сте казАли...

Само една вметка. Ваня отказа да носи рибката на К. ,защото Петко я нави така...Ако помните.

И аууууу..Петко и Стефун пиратитИ...що тъй се овикват...Интелегнтно тъй някак си викаха,а? Joy

# 1 555
Ей тука Хепи, цъкаш на участника и най-отгоре https://nova.bg/vipbrother/profiles

# 1 556
На мен ми се струва, че все пак е имало нещо между Петкан и Божка. На предните номинации тя беше като неадекватна, а ББ попита Петко дали не е влюбена? Въпросът, струва ми се, не беше случайно зададен на него. Вчера на всички им направи впечатление, че Божка никаква я няма и се е снишила. И брадърчето пак реши да попита точно Петкан, защо Божка е толкова тиха? СлучаЕност? Петкан леко се смути, после заговори глупости - аз я насърчавам... Лично аз не разбрах в какво я насърчава, а и брадърът го прекъсна, не му беше интересно и на него. Та си мисля, че е имало нещо, разбрали са се да остане тайна, но не пропускат да намекнат на Петкан за него. Тъй си мисля аз.

# 1 557
моята е Диона 🤣🤣🤣

# 1 558
Май никой не ме изненада. Само Ваня може би. Останалите са си точно като зодиите. Брей. До скоро не вярвах. Моята зодия е Весо, но рак е много кофти зодия за мъж, горкия. Както и Дева впрочем.
Иначе благодаря, никога не съм отваряла визитките, хаха

# 1 559
  • Варна
Но и Мира се оказа една интелектуалка, удари дъното отдавна, Торнев, чупи телевизора.Joy
Къв телевизор... Торнев е в заслужена ваканция в момента... Ако номинират Мира, ще праща смс-и до припадък... от любов, де... не от нещо друго... JoyJoyJoy
И двамата са страшно неприятни.Не бих искала да съм дете на тези родители.Единият кръшкал ,но без да го заснемат.Другата-многострадалная в национален ефир най-естесвено и невъзмутимо се сваля с някой ,който може да й бъде син.Срам за тази курва

Общи условия

Активация на акаунт