VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 232
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 040
  • 221B Baker Street
Аз не разбирам, ако на 40 почнеш с интервенциите, то на 60 какво ще правиш? Ще ти се разкапе лицето! Да, Гала беше хубавица, преди да започне яко с филърите, а сега като се усмихне и е ужасно грозна. Между веждите и носа и се събира една топка, не знам от какво е, обаче е адски неприятно.

# 2 041
Е, изтърпете поне веднъж някой да каже различно мнение, де! (по Ваня) Вие нали сте си написали вашето? Няма нужда да ми го повтаряте, за да ви повярвам. Хубавите жени по неписано правило трябва да ги изкарат ***ви. Тя и Ваня заповяда на Кулагин да й разтрие краката, ама никой не го изкара това в друга светлина, нали? Щото не е хубава вече, затова.

Да се обединим ли единодушно, че поне на Ричи хубостта е неземна? Joy

# 2 042
# 2 043
Мира както и да изглежда, и то се вижда как изглежда, тя е набедена за красавица и край. А Ваня- за лелче готвачка, което да укротява  момчетата. Ама тя никак не е блага, нищо че е стара и дебела, и не й се занимаваше, но я напъхаха в тази роля. Ми и Мира да си понесе ролята на бивша хубавица, а не да се прави и на девица на всичкото отгоре. Да реши кое иска- фатална красавица или девица божа кравичка.

# 2 044
Да реши кое иска- фатална красавица или девица божа кравичка.

Аз съм съгласна с това, че не знае какво иска. Това е така и за мен.
Най-вероятно изживява кризата на наближаващите 50.
Най-вероятно е в брак с труден по характер човек.
Залязваща кариера, финансови трудности - все неща, които сломяват човека.
И лимонка е, също.
И сълзлива, и малко лигава.
Но това не значи, че не е хубава жена. И е стройна, и косата й е хубава и подържана, и лицето й е симпатично. Има красиви очи и фина, нежна, бяла кожа. За съжаление, годините летят. Но ако тя има възможността да се подържа и напред във времето, и на 65 ще й личи, че е хубава.
На бялото не мога да кажа черно.

Ето, все едно аз съм го писала за Мира: https://www.webcafe.bg/id_1522184904

# 2 045
Не зная дали е разисквано, но прави ли ви впечатление, че Кулагин разказваше как преди влизане в къщата е говорил и с Нора, и с Плачков, как общи стратегии на номиниране са се изготвяли и прочее. Той на практика знаеше много неща за всеки участник, с които да го злепостави, а коментаторите се възхитиха, че "влизал подготвен". Наред с другите издънки на ББ - това не е ли против правилата, нали е тайна велика кой ще участва, какви са тези наговаряния и запознавания и коалиции преди предаването?
Знае се предварително кои ще влизат. "ВИП"-аджиите си се познават, и от тоя, от оня научават с кой е водено преговори и кой се е съгласил. Както се разбра, (не само в този а и в други сезони) някои дори се събират и обсъждат страдегии, поведение...тайни знаци за номиниране.. Според мен, Калугин и Нора предварително са се наговорили да се заяждат, знаейки чудесно че това ще се излъчва, ще се пише за тях, имат опит от черешката и знаят колко "слава" им донесе това, направи ги известни. Снощи на живото, Калугин каза че той ще прибира багажа на Нора. Ако ненавиждаш някой, ще оставиш ли нещата си на него, или ще се навиеш ли ти да се грижиш за тях. Бившата му приятелка, много добре каза онази вечер, когато я поканиха да влезе, че в ББ се влиза подготвен а тя не е. Калугин и Стефан ми изглеждат най-подготвени, личи си че са говорели с доста хора, които вече са били вътре и са получили напътствия, особено Стефан. Другите си мислят че са, но нямат умствения капацитет да анализират хората и случващото се в играта.
Вчера видях пост на шеф Петров, от който се подразбира, че за All Stars, явно вече си се знаят кои ще са, и са започнали с подпитването и да търсят контакти по между си. Grinning

# 2 046
Не знам какво прави Мира със себе си, но дори на визитката от влизането й в предаването, тя изглежда МНОГО по-добре, отколкото в епизодите. Сигурно Кулагин е виновен.

# 2 047

Оценям вече и ББ като експеримент. 
Надявам се това "оценям" да е преднамерено, като реплика към "преценям" на Ричко...

# 2 048
Сутринта ставам, поглеждам в огледалото и оттам ме гледа......Мира Scream
Едни торби съм завъдила тая нощ, същинска Мира съм днес No MouthJoy

# 2 049
Навремето е била хубава Мира, но така или иначе външният и вид е най-малкият и проблем.

# 2 050

И лимонка е, също.
Но това не значи, че не е хубава жена. И е стройна, и косата й е хубава и подържана, и лицето й е симпатично. Има красиви очи и фина, нежна, бяла кожа. За съжаление, годините летят. Но ако тя има възможността да се подържа и напред във времето, и на 65 ще й личи, че е хубава.

Family?

# 2 051
Скрит текст:

И лимонка е, също.

голям проблем направи ... аз съпоставих Мира и Гала, не съм тръгнала да обяснявам дали е "хубава жена" , ама щом искаш - не мисля, че е стройна; косата й е хубава, когато е излизала и някой друг се е погрижил; в лице вече казах, че ми прилича на Гринч и изобщо не ми изглежда фино ... според мен не е случила на кадърен дерматолог, не са й сложили подходящи филъри ... правя си извод, че тя се харесва такава, защото филърите се разграждат и ако не се харесваш с тях няма да си ги поддържаш такива

# 2 052
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Разискват ли тук сърдечното пожелание на Стефан към драгите зрители или да не си губя времето да го гледам?

# 2 053
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Разискват ли тук сърдечното пожелание на Стефан към драгите зрители или да не си губя времето да го гледам?
Не. Стефан изобщо нищо не е казал Simple Smile и не е коментиран.
Да е очаквал някой друго?
Аз чак се чудя как го изпуснаха това снощи.

# 2 054
А аз се чудя ББ как не го изряза това за Стефанаки.

Общи условия

Активация на акаунт