VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 158
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 005
  • София
Аз не съм в ничии лагер, но някои от епитетите, които се използват, основно по Кулагин, но и не само, са наистина доста неприятни. Критиката много олеква така.
Използвах поста Ви като основа за коментара си. Не съм Ви слагала в никой лагер. Ако съм Ви засегнала се извинявам.

# 4 006
  • sofia
Гледаме шоу. Кулагин е шоумен. Не ми е важна същността му, нито начинът по който се препитава. Важното е, че е влязъл да играе. Подготвен, зрелищен,скандален. За това гледам ББ. За забавление. За това и тези вътре са си продали задниците. За наше забавление. Шоуто е жестоко и провокативно. Който не го знае, не е за там!

# 4 007
Скрит текст:
Аз не съм в ничии лагер, но някои от епитетите, които се използват, основно по Кулагин, но и не само, са наистина доста неприятни. Критиката много олеква така.
Използвах поста Ви като основа за коментара си. Не съм Ви слагала в никой лагер. Ако съм Ви засегнала се извинявам.
О, не, просто исках да учточня, че не съм адвокат на Кулагин и принципно не харесвам подобно поведение. Добре е да има някаква хигиена на общуването. И да, абсолютно подкрепям Кришка с последния ѝ пост!

# 4 008
Цитата взех от страницата на Брадъра ,не съм сигурна ,че е 100% вярно.И аз съм Astonished

# 4 009

Виж, никой не спори, че е имал тежка съдба. Наистина не е лесно да си расъл сам, да те отхвърлят, да те унижават и особено ако действително е бил сексуално насилен от роми, както се говори на много места...
Въпросът е друг. Дали всичко това оправдава поведението и вулгарните обиди?
И си представи следното - ако ти се познаваше лично с него или имахте някакво вземане-даване, дали нямаше и на теб да ти каже, че имаш брада, че си дебела и че си с травеститски фейс??!
Мисля, че щеше да ти го каже. По-интересното е дали и след това щеше да е "изключителен и цветен" 😉

Идеята на поста ми, по-скоро беше, че когато си тръгнал от под нулата, минал си през всичко и имаш нещо постигнато, очевидно можеш да си позволиш да критикуваш, защото знаеш 2 и 200.

Не, на мен няма как някой да ми каже, че имам брада, че съм дебела или с травеститски фейс, защото не съм нито едно от трите. Но може да ми се кажат други неща и ако ми се кажат, те ще са верни, какво толкова.

Ако ми бяха казали, две седмици преди да родя, че краката ми са, като на млад футболист, защото нямах сили просто да ги епилирам ... ами така си беше Simple Smile
И няма какво да се сърдя и да подскачам, не ми пука.

# 4 010

На Ваня козметиката била по земята, някак не ми се връзва да си слагам скъпите неща по земята.
Явно сте пропуснали следващите кадри. Кулагин започна да чисти и подсушава мивката. Подготвяше я за да може да си нареди след това нещата. Поне това видях аз.

Нито скъпа, нито евтина козметика слагам по земята, както твърди Кулагин, че прави Ваня, нито пък слагам нещо върху капака на коша в банята / тоалетната, както прави той самият.
Да им имам хигиената!!!

# 4 011
Не че ми е жизненоважно, но моля ви, когато пускате такива "новини" и партенки, посочвайте източници и се придържайте към официални такива.
Официалната страница на ББ е тази https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/
Кулагин си има също официални профили в соц.медии (както и всички участници).
Излиза, че това изказване е или старо, или не е истина, като по този начин се подвеждат четящите в темата, че той е излязъл..
И се почват 20 страници фантасмагории,  обиди и простотии.

# 4 012
  • София
Интересно  е, че доста народ влиза и излиза от тази къща. Основно певците. А и Мира Simple Smile)) И няма как да нямат инфо за настроенията навън. Толкова ли са недалновидни, че да не си променят отношението към Кулагин.
Сал един Пртко има проблясъци, ако продължава така може и да ми стане след Кулагин любимец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 013
  • густо майна Филибето
В темата поведението си е тенденциозно а ла кулагин.  Няма как да не се поддаде човек и да не имитира този гений на грима. Нещо по-творческо от мазане по напомпани устни и скули направил ли е, че не ми се търси. Другото се учи и от клипчета в интернет.
 Много съжалявам, че съм ядосала някой с незнанието си за модните тенденции, отивам да се срамувам в пещерата Joy

Ако тежката му съдба е вярна колкото :"те ми обърнаха матрака", ясно....И не знам как се комбинира с щастливото детство.

Що се отнася до настроенията - важни са настроенията само на гласуващите с смс . Общите ги видяхме при първото гласуване в страницата във ФБ. По брой нехаресвания водеше злата гротеска, след него Ричи, и трета Божана.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 13:25 от Ljuboznatelna

# 4 014

Ако тежката му съдба е вярна колкото :"те ми обърнаха матрака", ясно....И не знам как се комбинира с щастливото детство.

Продължаваш с глупавите постове, а съм сигурна, че не си глупава. Какво общо има едното с другото? Че е роден в Москва, че майка му и баща му са разделени и го е оставила след това в Хасково, при баба му е всеизвестен факт. Що за мозък може да го сравни с обърнат матрак?

# 4 015

Ако ти спиш и аз направя към теб рязко движение като за удар, ти се стреснеш и скочиш от леглото, ще има ли значение че не съм те ударила а само съм замахнала или ще ти остане това че докато спиш съм ти причинила голям стреси е все едно дали е имало физически контакт?
Нещо имаме ръст на тенденциозните коментари с наближаването на финала...
Пък относно възможностите му на гримьор, ако се учеше тъй лесно от клипчета в интернет нямаше да има толкова жени гримирани като клоуни по улиците...

# 4 016
Кулагин е един от доста слабите актьори, иначе нямаше така ясно да прозира режисурата на брадъра.

# 4 017
  • София
Ще си признавам то се видя Simple Smile))
В един период от живота ми бях гримьор и мога да ви кажа, че никак не е лесно колкото и добър  да си със шпакловките да докараш едно нищо да прилича на нещо.
Кулагин го признавам след като видях Божка. Вярно вечерен грим беше, но супер добро изпълнение.

# 4 018
  • густо майна Филибето
Пък относно възможностите му на гримьор, ако се учеше тъй лесно от клипчета в интернет нямаше да има толкова жени гримирани като клоуни по улиците...

Защо защитата на кулагин се приема за нормална, а обратното за тенденциозност? Просто имам два часа свободно време, след минута спирам Wink
Много е относително това "гримирана като клоун". На мен и чалгаджийките ми приличат на клоуни. Въпрос на вкус и ценности.

# 4 019

Защо защитата на кулагин се приема за нормална, а обратното за тенденциозност? Просто имам два часа свободно време, след минута спирам Wink
Много е относително това "гримирана като клоун". На мен и чалгаджийките ми приличат на клоуни. Въпрос на вкус и ценности.

Не е въпрос на вкус и ценности. Една дреха, когато е ушита качествено си личи, без значение дали е твоя размер, по твоя вкус, или в твоя цвят. Същото е и с всяка друга изработка.

Общи условия

Активация на акаунт