Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 191
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Бива ли да съм толкова отнесена...Без да се усетя съм взела medium вместо light... Пазя бележката, не е отварян, дали ще ми ги разменят...
🙄
Пробвай, аз бях взела голям и малък шампоан вместо балсам. Пазех бележката, не беше ползван и ми го смениха, в ДМ това

# 316
  • Бургас
За ДМ доста момичета са писали, че заменят , за Лили не знам (не помня дали си писала от къде е).

# 317
  • София
~Étoile~, благодаря за подробния отговор! За колко време ти стига една опаковка от тези олиа?

Аз купувам от литър(само Юсерина май няма такава разфасовка, той е и най-неикономичен между другото) защото ползвам за цяло тяло, но така като си гледам поръчките края на Авгус съм го получила 1л на Биодерма, в момента имам към 1/4 или малко по-малко. Значи за около 3 месеца.  

# 318
Аз и друг път съм хвалила олиото на Палмърс за грим. Все се каня на биодерма или юриаж и все не взимам.
Но останах очарована от измиващото олио за тяло на Микса, с което без проблем си свалих и грима (бях си забравила измиващ продукт за лице). Не е като олио, а си е като душ гел, но не ми изсуши кожата на лицето. Много добре ми действа и на кожата на тялото. Ето това е.

# 319

За сваляне на спирала това е чудесно

# 320
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали измивен / почистващ продукт за 13 – годишен младеж с нормална кожа? Има ли марка предлагана в ДМ и Лили, която е подходяща? Приемам предложения и за цяла серия грижа за кожата на тийнейджъри!

# 321
Серията Акне стоп на Здраве е точно за тийнейджъри и смея да твърдя, че са им доста сполучливи продуктите.

# 322
Серията Акне стоп на Здраве е точно за тийнейджъри и смея да твърдя, че са им доста сполучливи продуктите.
+1

# 323
  • Стара Загора
дали съставът на джъмбо матиращата пудра на Essence е същият като на тази, която е в постоянния асортимент Rolling Eyes

# 324
Момичета, обръщали ли сте внимание дали все още се продава този фдт:
http://d2pa5gi5n2e1an.cloudfront.net/global/images/product/beaut … oundation_L_1.jpg

# 325
  • София
Момичета, обръщали ли сте внимание дали все още се продава този фдт:
http://d2pa5gi5n2e1an.cloudfront.net/global/images/product/beaut … oundation_L_1.jpg
Точно този номер ли ти трябва – №2?

# 326
Не, просто исках да знам дали още се намира по магазините, а цвят избирам на място.

# 327
  • София
https://chistdom.com/?page=1&category=26&brand=173 – тук го има. Обаче при последната ми поръчка от тях, ми донесоха разпечатана спирала. Така че внимавай и огледай хубаво.

# 328
А физическите магазини - дм, лили, ремедиум?

# 329
А физическите магазини - дм, лили, ремедиум?
Виждала съм го в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт