Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 927
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Нямаше как да пропусна😁

# 646
И разбира се - после чакаме отзив.

# 647
И разбира се - после чакаме отзив.
Аз се мажа постоянно, че са ми много сухи ръцете. Приятен е, ама 4лв... другите в тези мл са по 2,50.
😂

# 648
Не знам дали в тази тема беше, но някоя дама се оплакваше, че не намира измиващото олио на Палмърс. Има го в Ремедиум и онлайн, и в Студентски.
Аз лично бях доволна много от него, но днес си взех измиващото олио на Биодерма 200мл, намалено на 13лв в Ремедиум. Съвсем нормална цена за такъв продукт, причислявам го към дрогерийните и затова го хваля тук.

Е, пробвах го тази вечер и си имам нов любимец. Свали ми перфектно ББ крем, спирала и червило с 1 помпа. Според мен ще е излезе освен качествен и доста икономичен продукт.
(За сравнение: с Палмърс използвах 2 или 3 помпи, и го ползвах около 4 месеца)
За това олио ли става въпрос? Разпенва ли се?

# 649

какви да мненията ви за тези кремчета?

# 650
Здравейте казаха ми за някакво мазило/серум за растеж на веждите, което се продавало е ДН. Май на Alverde. Дали някой знае кой е този продукт?

# 651

какви да мненията ви за тези кремчета?
Имам това на Биокарите... ами бива, аз съм с доста суха кожа и що-годе добре действа, без да съм много впечатлена. За 8лв май е добре.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 14:58 от bubanka

# 652
  • София
Имам някакъв спомен, че по едно време се коментираше безцветен молив за устни. Някой дали е ползвал такъв или да помни за кой ставаше въпрос?

# 653
На Катрис имам аз един, който уж се адаптира към цвета на устните, ама откровено казано не му разбрах предназначението. И е много мек, чупи се постоянно моят.

# 654
За това олио ли става въпрос? Разпенва ли се?
Да, това е олиото. То се води душ-олио. По-гъсто е от това на Палмърс, и не мазнее като него.
Нанасям със сухи ръце на суха кожа, при масажиране побелява. Слагам 2-3 капки вода и продължавам да масажирам. Прави пяна, малко повече от това на Палмърс, но не много обилна.к След него нямам нужда от допълнителен измиващ гел, защото чувствам кожата си чиста и не мазна, и тампона с тоник след това го потвърди. (С палмърс винаги използвах измиващ гел, защото ми мазнееше).

# 655
А в ДМ има ли ги още комплектите на Микса, днес в нашия ДМ нямаше (Красно село)...

# 656
на катрис има безцветен, адаптиращ се молив, автоматичен.Не го ползвах често и като че ли стана сух.

# 657
на катрис има безцветен, адаптиращ се молив, автоматичен.Не го ползвах често и като че ли стана сух.
За да не се размазва чврвилото ли е?

# 658
Компкектите на Микса ги има в ДМ студентски, и в the mall видях преди 2-3 дни.
А на тези моливи каква им е целта? Аз слагам цвят, близък до червилото. Има ли ефект от база за устни? По-дълготрайно ли е червилото с тях? Препоръчайте ми някаква база.   

# 659
  • София
Ползвам база на ГР и съм доволна. По-дълго ми държи, а и с матово червило не ми се изсушават толкова устните. Преди бях пробвала база на ХМ – не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт