Черен петък 2018

• 190 806
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 690
  • Някъде там
Къде се очакват намаления на зимни якета?
Mymall.bg има на 90%

# 691
Мацки знаете ли нещо за спортни магазини? Тип Nike, Adidas, Intersport, Sportdepot и каквито там се сетите? Също за Oysho се интересувам, че съм хвърлила око на едно халатче.
Аз имам информация ,но за Гърция . Надявам се да се отнасят и датите за България и да Ви е в полза. Adidas/Nike започват промоциите за черен петък от 21 ноември и ще преключат в петък 23 . Намаленията ще бъдат от 30/50 и включително 70% минус редовната цена .

# 692
Здравейте! Знаете ли дали ще има черен петък в Andrews и Teodor (мъжката конфекция), че трябва да кОпувам костюм Simple Smile

# 693
Ще има намаление на всичко и в Аико от 21 до 25 равно на стойността на ДДС.

# 694
  • София
Някой поръчвал ли е от Нотино? Пише, че ще има до 70%

# 695
  • София
Аз съм си поръчвала няколко пъти и винаги всичко е било ок.

# 696
Дали някое фото ще има намаление? Thinking

# 697
  • Пловдив

Поръчвала съм козметика, главно кремове Клиник. Доволна съм - оригинални продукти, в срок на годност, бърза доставка.

# 698
  • София

А дали на всичко ще има 70% или само на някои неща?

# 699
В Златна рибка знаете ли дали намалението ще си остане такова като в момента или има шанс да увеличат процентите в петък?

# 700
В Златна рибка знаете ли дали намалението ще си остане такова като в момента или има шанс да увеличат процентите в петък?

И мен ме интересува. Някой купувал ли е от сешоарите им? Професионални са, макар че на мен ми трябва за домашна употреба.

# 701
  • Хасково
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?

Абе, името съм объркала малко 🤣 ето тези магазинчета, по моловете ги има, в някои Кауфланди
 https://lagardere-tr.bg/relay-2/

Може ли повече инфо за цена? 
Аз го намерих магазина в Кауфланд в нашия град. Glo плюс 10 кутии цигари струва 90лв. Утре ще ходя да си взема.

# 702
Ако вземат на една цена, например 76 лв./бр. - 2х 76 = 152 - това трябва да платят, но го делят на 3 и идва около 50 лв. / бр. Wink
Аха, с две думи си плащат всички талисмани. Аз мислих, че всеки цели безплатен.
А зимната колекция не участва само за безплатния ли или изобщо даже в първите два?
Не участва зимната, изобщо.

# 703
  • Mostly in my mind
Това е бившият enzo.  Един от малкото читави и наистина надеждни сайта за оригинални козметични продукти и парфюми.

# 704
  • България
До колкото разбирам намалението в ИКЕА няма да важи за онлайн магазина. Никак не съм доволна!
Ако някой търси столче за кола - има намаление на Бисейф в Рошко.

Общи условия

Активация на акаунт