Черен петък 2018

• 190 595
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 900
Разбира се, една тема за офертите,друга за поръчките, трета за забавянията и т.н.
Аз пък не искам разделяне. Също съм поръчала от сайта и ми е полезно информацията дали има забавяне, измама, проблем и т.н., та поне ако някой се опари, да предпази другите. Или да успокои, че идват нещата. Ако е в отделни теми, може да се пропусне.
Напомням, че винаги може да се отпишете от темата.

# 901
Не, не е по темата. За доставки трябва да се пусне нова тема и който се интересува ще споделя и чете.

Абсолютно подкрепям!!!
В тази тема затова ми излизат по 283 мнения дневно – 70% от съдържанието е безсмислен спам.
Да. Дайте по-стегнато. Не за друго, а защото не всеки може да изчете няколко страници с коментари за доставки и отзиви, а измежду тях може да има полезна информация за някое готино намаление и да се набута да не си купи нещо 😁
А през два поста да се мърмори хич не разводнява темата.

# 902
  • Sofia

Същото се отнася и за тези, които смятат, че някой се интересува от това, дали са получили всяка една от 10-те поръчани играчки и колко пъти са ремонтирали фурната си. Crazy

# 903
  • There I was on a July morning
Аз до колкото видях имат и своя марка.
Имат, да. Тази марка не ми е позната, но там предлагат и други.
Ако не успееш да купиш нещо точно на Черния петък, имай предвид, че в магазините и по сайтовете непрекъснато има различни промоции на отделни марки или модели. По-добре обиколи и се спри на най-удобния за теб матрак, защото това е субективно.Hands Plus1

# 904
Що, на мен не ми пречат постовете. Чета с разбиране и ненужното- по диагонал. Темата си ми е полезна

# 905
  • София
И мен не ме интересуват поръчки и доставки - САМО оферти.

# 906
  • Ланкър, планините Овнерог
За Нотино да си кажа.
Този продукт ми стоеше до онзи ден в кошницата (така и не го поръчах). Цената му беше 26 и нещо лв. Да, сега идва малко под предишната цена, но..... Селска работа.

# 907
Палатката за сънища я има в Aliexpress на 10 долара, и е 1 към 1 Sunglasses

# 908
  • София
Вивре започват намаленията вечерта на 22-ри ноември
Vivre
Скрит текст:

# 909
  • Русе
Някой чул ли е нещо за Zara?

# 910
  • Пловдив
Разбира се, една тема за офертите,друга за поръчките, трета за забавянията и т.н.
Аз пък не искам разделяне. Също съм поръчала от сайта и ми е полезно информацията дали има забавяне, измама, проблем и т.н., та поне ако някой се опари, да предпази другите. Или да успокои, че идват нещата. Ако е в отделни теми, може да се пропусне.
Защо да се отписвам? Следя я с интерес, но не ме интересува на кой са му пристигнали или не домашните потреби. И кое му е полезното? Обсъждат се доставките от рино, хиполенд и комсед - и трите черни петъка там вече са в историята. Дори да си сгрешил с поръчката какво ще ти помогне факта, че друг е споделил проблеми с доставката?

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 23:43 от sladurka3333

# 911
Абсолютно подкрепям модератор  да трие пълнежа.  Не мога да отделя 1 час да чета частни случай....за да отсея нещо полезно.  Ако всеки започне така, темата става безсмислена за всички. Да се пускат само линкове и да се съобщават важни неща оферти и т.н.
Ето пример: на мен от Рино ми дойдоха в понеделник всичките 35 артикула поръчани в петък сутринта в една поръчка, всичко беше точно, едно от нещата трябваше да го сменя, веднага оператор ми каза, няма проблем изпращаме ви ново, дайте другото на куриера, когато взимате замяната... бързо и лесно.
но не писах тук в понеделник да пълня, няма защото кой го интересуват моите покупки.

Друг пример полезен: Златна рибка до петък имат списък с намаления на различни марки 20 -30% пуснали са и няколко продукта на 40%-50%, ама такива непродаваеми, колкото да се каже, че имат до 50%.

# 912
Aутлета на манго пуснаха черен петък Simple Smile до 70% до утре ще са свършили доста неща

# 913
  • Пловдив
Не знам дали е черен петък, но тези цени на билетите ме изумиха:
https://www.ryanair.com/bg/bg/plan-trip/explore/flight-deals-and … vikPgBd6rhHfwkZdc

# 914
Здравейте! В момента в сайта на Делимано е намален чопърът, който е 3в1. Има ли доволни от него, дали си заслужава да го поръчам?

За мен не е намален защото постоянно го виждам на тази цена... От миналата година го имам и съм много доволна. При готвене чопъра ми идва голям помощник 😊

Общи условия

Активация на акаунт