Черен петък 2018

• 190 472
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 140
Турски са да, може би самия стил е "английски". Иначе аз имам само един плик и две калъфки, цветовете не са мръднали. Имам и рамка за снимка, която е доста масивна и хубава.

# 1 141
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes
Черния петък е непосредствено след Деня на благодарността, който се празнува в четвъртия четвъртък на Ноември. Тази година се пада така, че месецът има пет петъка и четвъртъка и за това Черния петък не е последния петък. Но идеята за всенародния заговор за връщането на стоки много ме развесели, имайки предвид, че за онлайн пазаруване законния срок е 14 дни, не месец (разбира се, някои фирми могат да дадат и повече, но 14 дни е по закон).

# 1 142
Rolling Eyes
Оф, много са им качествени нещата на Инглиш ала бала ама все в едни такива пастелни, промити цветове. А аз по шаренкото си падам ама няма. Кво да ги правиш, бозави англичани Simple Smile
Аз гледах някои стоки от там и бяха турско производство. Flushed

English Home, са Турска марка Simple Smile

# 1 143
Повече харесвам турските TAÇ, които вече са www.interiority.bg и пише че има отстъпка. Но те май целогодишно я имат.. имам един комплект на 8г не е мръднал и един от миналата година.. абе обичам ги

# 1 144
Не знам какво са и не ми пука, но си взех кърпи за лице миналия месец и наистина са много добро качество. А на турските хавлии и спално бельо също им се носи славата, че са добри. Съжалявам, че нямах време като ходихме до Турция да обиколя и да си купя, но другия път ще наваксам.
Ако ти се отвори път, купи си ТАС. Много по качествено от всяко друго спално бельо, лошото е че му завишиха цената нечовешки.
Бебето ми е със спални комплекти English Home, хубави са но не бих платила пълната им цена. Произведени са в Турция.

# 1 145
Някой знае ли кога започва намалението в еМаг.. дали ще е в полунощ или сутринта?

и мен това ме интересува, спешно ми трябват едни техники

# 1 146
  • Варна
Здравейте, ще има ли намаление на спално бельо и къде? Интересуват ме детски комплекти с герои.

Днес в Jysk видях, че имаше. Провери и в English home, ако е останало нещо

И тук има красоти.
https://interiority.bg/spalno-belio-c-21.html

# 1 147
Някой знае ли кога започва намалението в еМаг.. дали ще е в полунощ или сутринта?

и мен това ме интересува, спешно ми трябват едни техники

''Към момента не разполагаме с допълнителна информация, молим да следиш информацията на сайта и да се абонираш за бюлетина, за да си в крак с всички новости.'' - това са отговорили във Фейсбук страницата си на въпрос кога стартира.. Май много хора няма да спат тази вечер Simple Smile

# 1 148
  • София
За цигарите GLO - това ми излезе във ФБ, с телефон на търговски представител
Скрит текст:

За IQOS
Скрит текст:

# 1 149
  • Sofia
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes

Мне, нищо общо. Laughing Българският Black Friday винаги се организира, когато и американският. Просто тази година се пада малко по-рано (Черният петък е винаги точно след Деня на благодарността).
Този път пословичната българска хитрост не играе главната роля. Wink

# 1 150
Здравейте,да знаете от къде в Благоевград може да се купи бездимна цигара на 45лв. както е писано по-нагоре?

# 1 151
  • Sofia
Ако ти се отвори път, купи си ТАС. Много по качествено от всяко друго спално бельо, лошото е че му завишиха цената нечовешки.

Това ли е официалният сайт на въпросната марка за България? Някой има ли представа?

# 1 152

Това ли е официалният сайт на въпросната марка за България? Някой има ли представа?
Мисля, че да. Аз ги следвам във ФБ.
https://www.facebook.com/www.TAC.bg/

# 1 153

Някорко мнения по горе писах по въпроса ти. Да

# 1 154
  • София
В страницата на the mall има списък вече. За Тома Тейлър разбрах, че ще са до десет, а не до дванадесет, та явно няма да мога да ида за раница. В Теранова пък имаше -30% на всичко до 19ти, сега и утре ще е същото. Sad

Общи условия

Активация на акаунт