Черен петък 2018

• 190 868
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 800
Някой от Манго получил ли е от миналата сряда нещо?

Не. И аз още си чакам.. Sad

# 1 801
Поръчката от емаг получена. 🥳 един артикул (техника)беше и два дни стоя като регистрирана поръчка, в неделя получих известие да я очаквам понеделник-сряда. Доставено с Еконт.

# 1 802
Току-що ми пристигна поръчката,направена вчера от Озон.
Момчето от Спиди сподели, че и днес имат сериозен проблем със системата и работата им е страшно затруднена.

# 1 803
  • Зеленият рай в сърцето на България
В петък рано сутринта поръчах от Фешъндейс, но нещо няма движение. Ясно, че ще има забавяне, но има ли някой, който да си е получил нещата от там или да има мейл за получаването?
Аз поръчах в неделя, а днес получих пратката по Еконт.

# 1 804
  • Ланкър, планините Овнерог
Спиди наистина са пренатоварени. Ние работим с тях и виждам за какво иде реч. Сървърът им вчера не издържа на натоварването, а куриерите съвсем не смогват.

В петък рано сутринта поръчах от Фешъндейс, но нещо няма движение. Ясно, че ще има забавяне, но има ли някой, който да си е получил нещата от там или да има мейл за получаването?
Аз поръчах в неделя, а днес получих пратката по Еконт.
Вече съвсем параноясвам. Продължава да няма движение моята. А не е да става дума за глезотийка, на голямата ми дъщеря зимни обувки чакам.

# 1 805
  • София
Някой да има движение по пратката от 23.11 от сайта на Massimo Dutti?

# 1 806
Аз втори ден чакам заявен куриер от Еконт, кореспондирам с човека и казва, че имат страшно много пратки. Не ми е спешно, съобразявам се.

# 1 807
  • при моите любими
И аз чакам две пратки от емаг , имах смс че днес ще ми доставят едната и никой не дойде. Не ми е спешно и реших че няма да им звъня . Предполагам че утре ще ми я доставят. Направо ги съжалявам куриерите и както стават и грешки... Голямо натоварване 

# 1 808
  • София
И мойта пратка от Емаг вчера дойде. Бях поръчала до офис на Еконт. Нямам обаче приложена нито фактура, нито някакъв документ за ползване на гаранцията. Поръчах хлебопекарна. Тези, които са поръчали техника от Емаг, имате ли гаранции приложени, фактури?

# 1 809
  • Varna
Здравейте, някой поръчвал ли е от edrehi.com и pink panda? Ориентировъчно колко време се чака за доставка.От Pink panda около 1-2 седмици май беше..

# 1 810
И мойта пратка от Емаг вчера дойде. Бях поръчала до офис на Еконт. Нямам обаче приложена нито фактура, нито някакъв документ за ползване на гаранцията. Поръчах хлебопекарна. Тези, които са поръчали техника от Емаг, имате ли гаранции приложени, фактури?
Виж е профила си в емаг . Там ще имаш и фактура и гаранция . Иначе на мен поръчката от емаг ми е разделиха на 4 . Три пратки са изпратени с Европът а 4тата , която е и най важна не е изпратена още . Иначе предполагам началото на декември ще дойдат .

# 1 811
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли е от edrehi.com и pink panda? Ориентировъчно колко време се чака за доставка.От Pink panda около 1-2 седмици май беше..
Пандата идва за 4-5 дни.

# 1 812
  • Sofia
Ако можех да избирам с кой куриер ще ми дойде поръчката не бих избрала СПИДИ.Два дни ме връзват да ги чакам.Сутрин маркират пратките че са в куриер и вечерта ги връщат в офис.Става въпрос за поръчки от Емаг и не за първи път правят така Angry

# 1 813
  • София
Виж е профила си в емаг . Там ще имаш и фактура и гаранция . Иначе на мен поръчката от емаг ми е разделиха на 4 . Три пратки са изпратени с Европът а 4тата , която е и най важна не е изпратена още . Иначе предполагам началото на декември ще дойдат .
Милена, благодаря. Ще погледна.

# 1 814
Някой от Манго получил ли е от миналата сряда нещо?

Не. И аз още си чакам.. Sad
И аз си чакам...

Общи условия

Активация на акаунт