Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 217
  • 623
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
И и А с какви блузки са - със симпатични кученца.

Блузките верно бяха супер сладки Simple Smile И на Андрей беше с очилца Simple Smile

Както и предполагах, игрите са нагласени на 100% в полза на Христина. Опосумите как пък не сложиха едно цепене, коване, рязане, ронене и т.н. Не виждам Лили как ще успее и една игра да вземе. Според мен, до Алманах въобще няма да се стигне. За съжаление...
Очаквам след победата на Христина, Милена да се върти около нея и да се мазни, правейки се на първа дружка. Все повече ме разочарова Милена. От страната на Христина ще седнат тегавият мрънкалник, Радка и Ваня (тотално си промених мнението за нея - на старта на Фермата ми допадаше, а сега - никак). Друг не очаквам да я подкрепи, но никога не се знае каква схема ще хрумне на някой играч.

# 436
Какво не харесвате на Лили пък нямам идея. Изглежда добро и скромно момиче, а обикновено такива качества дразнят, когато на нас ни липсват.

Няма как да се знае кой колко работи, защото не сме там. Христина и Радка със скандалджийството си изяждат по 1 час от предаването, 15 минути реклами и още 15 минути за останалите участници.

# 437
  • тук и там
Този път и аз не видях да има игра със цепене и рязане със трион..Ама те нали игрите са избрани предварително..по седмици,според Иван и Андрей...Trollface
Аз не мисля че и на тежестите има някакъв шанс Лили.Христина нали тренира,и аборта така си го е"направила"-като увеличила тежестите в залата..
Гласувам за Лили защото съм за нея.Но  е малко тромавичка и бавна..Ако се иска сръчност и прецизност-да,ама те са съчетали така  елементите в игрите че тя да няма почти никакъв шанс.

# 438
Че каква сръчност и прецизност у Лили, която дори не успя да вдигне зелката с въженцата, та камо ли да я задържи. Играта с топчето в купа без дъно си е точно за прецизност и ловкост, но на нея и двете не ги виждам, както вече казах. Simple Smile

# 439
  • Ямбол
Точно тази зелка накара Христина да се откаже от Милена и да се насочи към Лилия.
Толкова е несръчна и бавнозагряваща последната, че победата на Христина е повече от сигурна.

# 440
  • тук и там
Ами аз съм останала със впечатление че и се отдават пипкави работи-нали трябваше да плетат разни неща.
Няма значение.А и играта със топчето не е за прецизност и ловкост само, защото трябва да се качват на височинз със него.Това си е упражнение за седалищни мускули и бедра, който не е пробвал-му се струва много лесно,но не е..И масата на Лили не е в нейна полза тук.
Скрит текст:

# 441
Че каква сръчност и прецизност у Лили, която дори не успя да вдигне зелката с въженцата, та камо ли да я задържи. Играта с топчето в купа без дъно си е точно за прецизност и ловкост, но на нея и двете не ги виждам, както вече казах. Simple Smile
Ензим, проблем беше не, че не я е вдигнала, а че не разбра кога да опъне въженцата. Заради това я дисквалифицираха. Иначе игрите са в полза на Христина.

# 442
Колкото хора - толкова гледни точки - аз пък си помислих, че игрите лекичко накланят в полза на  Лили. Нали Христина изглежда по-яка, а игрите не са толкова силови. И тогава Христина беше нацепила повече дърва, ама не съобрази кога да започне да слага в чувала.

# 443
Ивайло обаче си свършва задачата и не се включва повече в нищо.
Другите помагат, преразпределят се , той не.Само неговото.
Мхм, и непременно се маркира със 79. Да се знае Wink

# 444
А какво значи 79, че така и не разбрах до сега.

# 445
А какво значи 79, че така и не разбрах до сега.
На синът му състезателния номер, ако не се лъжа.

# 446
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,състезателния номер.Само в кенефа(пък може и там) не го е надраскал.Иначе спор няма,много добре работи Ивайло,всичко му изглежда изпипано и издържано естетично. Peace

Игрите наистина не са в полза на Лили.Тежка е,тромава е.На баланс не виждам как ще се справи,на висенето на лоста - слаби шансове,при това за 3т - Христина за мен е жилава,точно игра като за нея.Никой не подценявам,но ще е труден дуел.

# 447
  • London
Христина е нервна, игри като тази с топчето като падне 2-3 пъти ще я изкара от кондиция и ще я изнерви на макс, а човек изнерви ли се го пиши бегал. Не знам колко точки сложи Лили на топчето, но тази игра според мен е нейна. Христина има повече шанс където не се иска спокойствие, някъде да блъска и да агресира - примерно на рязане с трион, чукане на пирони, дърпане с въже и тн…. Лили на топче и алманах трябваше да заложи основно.

# 448
В промото дават кадри до играта с тежести, тоест до четвъртата.
Не дават кадри с алманаха
Дали пък наистина няма да се наложи да не стигат до него.

# 449
Как се слага спойлер? Малко извън темата, ама....

Общи условия

Активация на акаунт