Кауфланд - тема 32

• 69 316
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Абсолютно същия модел ли? Ако ги има редовно, няма да купувам сега.
Няма как да проверя, но визуално изглеждат едно към едно.

# 301
  • София
Аз от Кауфланд техника не купувам.Веднъж купих чопър и още на 3 пускане и се развали.
За другата седмица и аз харесах доста неща.
Аз пък каквото съм купила, работи безотказно - и сешоар, и сокоизтисквачка, и тостер и апарати за кръвно  др. Нямам никакви оплаквания. Просто подбирам.

# 302
  • Бургас / UK
Абсолютно същия модел ли? Ако ги има редовно, няма да купувам сега.
Няма как да проверя, но визуално изглеждат едно към едно.

Забелязала съм,че ги пускат доста често.Аз,април или май , купих на Филипс, после пускаха подобни и  на  Тефал,цената беше около 30-35 лв. Имах леки съмнения,но ютията е много добре, лекичка, бързо загрява.За цената си е супер.

# 303
  • Варна
Аз от Кауфланд техника не купувам.Веднъж купих чопър и още на 3 пускане и се развали.
За другата седмица и аз харесах доста неща.

Ами то зависи от марката, не от кой магазин е закупена техниката. Аз 2011 година си купих сешоар на Филипс за 20 лв от Карфур (още не бяха фалирали). Помня, защото бях първи курс и това беше първата ми покупка за първата ми квартира. Сешоарът все още работи безотказно, все още си го харесвам на вид и го ползвам с удоволствие.

# 304
На мен ми се наложи спешна покупка на нова ютия през юни и случих на тази Philips Comfort, 35 лв. беше май.
Перфектна е, нямам забележки.

# 305
Здравейте,някой може ли да ми покаже или обясни как изглежда в Кауфланд котешката постелка за тоалетна  от силикон ?

# 306
Ей това е търговците да се изтриват на метено. Тъкмо разказваха вицове как ставало със заявка и днес двама влязоха и натовариха всичката дерби кола от промоцията -0,5 бутилките. Служителите останаха да подсмърчат до празния палет и да се чудят какво да казват на клиентите. Това в Русе Липник. Хем ви рекетират търговците през медиите. Хем обират промоционалните стоки хем ги защитавате рискувайки да бъдете уличени в лъжа. Е честито ...

# 307
  • Кърджали
netman71 явно е до политика на филиала и на управителя му.Не защитавам търговците, а казах как стоят нещата при нас. Става въпрос за Кърджали, който е  доста по-малък град от Русе.
Също не вярвам, че всички търговци заявяват стока.

# 308
netman71 явно е до политика на филиала и на управителя му.Не защитавам търговците, а казах как стоят нещата при нас. Става въпрос за Кърджали, който е  доста по-малък град от Русе.
Също не вярвам, че всички търговци заявяват стока.
Сефте чувам филиалите да си определят сами политиките. Утре някой филиал може да реши, че "боя на негри е разрешен" или че може да продава една стока на 2-3 различни цени едновременно. Та тогава кой от филиала ще плаща за невежеството си?

# 309
Какви заявки, това да не е склад на едро?
На брошурата изрично пише, че продуктите се предлагат в количества, обичайни за домакинство...

# 310
Дали някои е закупувал сешоар ,като този от брошурата и какво е мнението му за него-дали е доволен изглежда ми силен 2200 вата  и каква е марка ,не мога да разбера.

# 311
  • Варна
Марката е Switch On. Ако не ти е спешна покупката, може да изчакаш за по-"марково" предложение. Почти във всяка брошура има сешоари. Моят е на Филипс и беше по-евтин, преди 7 години. Сега го погледнах - 1600 вата е, суши достатъчно добре. То реално няколко вата повече не са гаранция за по-добра работа. Иначе и този ще ти свърши същата работа.

# 312
Какви заявки, това да не е склад на едро?
На брошурата изрично пише, че продуктите се предлагат в количества, обичайни за домакинство...

Именно.
Затварят си очите, не че е разрешено. Naughty

# 313
  • Варна
Затварят си ги, защото не им се занимава. Реално ако кажат на един човек - до 2 стека безалкохолно, той ще мине 5 пъти през касата и пак ще си направи на своето, или ще се разделят банда приятели на няколко сметки и така. Не се сещам какво може да се направи.

# 314
Затварят си ги, защото не им се занимава. Реално ако кажат на един човек - до 2 стека безалкохолно, той ще мине 5 пъти през касата и пак ще си направи на своето, или ще се разделят банда приятели на няколко сметки и така. Не се сещам какво може да се направи.
Ххахах стана ми смешно това със стековете.Защото ние си зареждаме по 4-5 от вид.Да не ходим всеки път с колата и като е на промоция.Е ,не зареждаме за магазин ,а за домашно ползване но си вземаме на стек по 6 бутилки и лесно после се носят.
А днес уж за дребни неща отидохме и пак количката я напълнихме, и не излязох без цвете.Имаше жълто- оранжеви коледничета,а само такова нямам.

Общи условия

Активация на акаунт